Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Αλώβητος πέρασε ο Ολυμπιακός Λουτρακίου απο το Δερβένι

- Advertisement -

Για μία ακόμη αγωνιστική…



…η ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου πέτυχε μία πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Αστέρα Δερβενίου με 0-2, στο γήπεδο του Ξυλοκάστρου.


Ο Ολυμπιακός μπήκε με κεκτημένη ταχύτητα απο το match της Τετάρτης και “πυροβολούσε” την εστία του Δερβενίου απο τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.


Κατάφερε να σκοράρει στο 25′ λεπτό μετά απο μια εξαιρετική συνεργασία του Μπασιώτη και με εκτελεστή τον Oggi ο οποίος απο πολύ δύσκολη γωνία πέτυχε ένα εξαιρετικό goal.


Το σφυροκόπημα συνεχιζόταν όλο το πρώτο ημίχρονο αλλά απο την μία η αστοχία των παικτών στην τελική προσπάθεια και απο την άλλη οι επεμβάσεις του τερματοφύλακα του Δερβενίου, κράτησαν το score στο 0-1 ενώ έπρεπε να ήταν 0-6.


Ο νόμος του ποδοσφαίρου λίγο έλειψε να εφαρμοστεί καθώς στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε η αφλογιστία του Ολυμπιακού και έτσι το Δερβένι με ψηλές μπαλιές μπήκε στην περιοχή του και τον απείλησε με ισοφάριση, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Βορινιώτη στο 85΄.


Τελικά στο 93΄ ο Μπασιώτης σκόραρε σε κενή εστία μετά απο μία εξαιρετική προσπάθεια του Κώστα Αμπαδιωτάκη.


Ο Προπονητής του Ολυμπιακού, Κος Πέρρας δήλωσε: ” Παίξαμε πολύ καλύτερα απο τον αντίπαλο μας, αλλά λόγω της έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης στην τελική προσπάθεια καταφέραμε να κάνουμε το match καρμανιόλα και κινδυνεύσαμε να χάσουμε τους 3 πόντους. Ευχαριστώ και πάλι τους φιλάθλους μας που ακολούθησαν την ομάδα μας στο Ξυλόκαστρο και τους περιμένουμε την επόμενη αγωνιστική στην Αρχαία Κόρινθο, όπου αγωνιζόμαστε εναντίον της Προοδευτικής Περιγιαλίου. Πρέπει να δώσω και συγχαρητήρια στον “άρχοντα” του αγώνα, Κο Ρούσσο, ο οποίος ήταν άψογος σε όλη την διάρκεια του αγώνα”.


Για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν: Βλάχος, Βαραβέρης, Βάθης, Μούτσος, Stam, Leandro de Soouza, Alfa, Αμπαδιωτάκης (Καλογήρου 82΄), Μαυρέλης Γ., Oggi Stefanov, Μπασιώτης.

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο ρε Πέρρα με την ομάδα που έχεις φτιάξει.. έμαθα για playstation 4 … επίσης έμαθα ότι κάποιος γνωστός άγνωστος που δραστηριοποιείται στο Λουτράκι έβριζε τον Μουλίτσα.. Ισχύει??

  2. πρεπει να καταλαβουμε επιτελους οτι περα απο οπαδικες προτιμησεις το ποδοσφαιρο ειναι θεαμα.εγω σημερα μαγευτηκα απο την μπαλα που επαιξε το λουτρακι.υπηρχανε πενταλεπτα που ελεγα μεσα μου οτι ζηλευω το λουτρακι για το ποδοσφαιρο που παιζει και ειχα χρονια να δω ζωντανα.ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να συνεχισετε ετσι και να πατε οσο πιο ψηλα μπορειτε αφου ολοι ξερουμε οτι δεν εισαστε για τοπικο η δ εθνικη.θα προσπαθησω να κατεβω κατω για να σας ξαναδω.με θαυμασμο ενας φιλαθλος του αστερα δερβενιου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog