Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μερικά σοβαρά Κριτήρια επιλογής Υποψηφίου

- Advertisement -

Κανένας άνθρωπος δεν είναι ίδιος, έτσι και ο κάθε υποψήφιος έχει την δική του προσωπικότητα.
Εδώ γράφω μερικά κριτήρια επιλογής υποψηφίου που κατά την γνώμη μου είναι πολύ σημαντικά.
Αναμφισβήτητα η τελική απόφαση ως προς το ποιόν υποψήφιο θα επιλέξετε να ψηφίσετε, είναι δική σας.
Υποψήφιους που θα ήθελα εγώ να ψηφίσω

Ανθρώπους που πιστεύω πως μπορούν και Θέλουν να προσφέρουν χωρίς ίχνος ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ.
Ανθρώπους που είναι ικανοί και εργατικοί. Ζούμε σε μια μικρή κοινωνία όπου όλοι λίγο πολύ, γνωριζόμαστε.
Σοβαρούς, Που ΔΕΝ δίνουν ψεύτικες υποσχέσεις.  Τα προβλήματα απαιτούν μαχητικότητα και υπευθυνότητα για να παρθούν οι σωστές αποφάσεις.
Έντιμους ανθρώπους, που ξέρω ότι ‘ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ’ . Πολλές φορές στο παρελθόν έχουμε ακούσει για ατασθαλίες και για περίεργο πλουτισμό.
Ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΗΘΟΣ . Όλοι ακούμε από πολλούς υποψήφιους, εκατοντάδες ατομικές υποσχέσεις που ποτέ ΔΕΝ τηρούνται . Πιστεύω ότι η εξαγορά συνειδήσεων, η εξαγορά ψήφων με ψεύτικες υποσχέσεις, ακόμα υπάρχει, και ήρθε πλέον η Ώρα να σταματήσει για ΠΑΝΤΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
Ο καθένας υποψήφιος  που σκοπεύει να ζητήσει την ψήφο σας, πρέπει πάνω από όλα να ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ ότι εκλέγεται για να υπηρετήσει τον ΔΗΜΟ και τους ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ και ΟΧΙ για την καρέκλα της εξουσίας ή για προσωπικό του όφελος.
—————

Εμείς, είμαστε ένας νέος μαχητικός συνδυασμός Με τον Κώστα Λογοθέτη που θέλει τους Πολίτες Μπροστά, και  θέλουμε να δώσουμε στο δήμο μας ΝΕΑ ανάπτυξη , για να δημιουργήσουμε ένα ΔΗΜΟ Πιο δίκαιο για όλους τους δημότες.

Σκλίας Δημήτριος
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος
Με τον Κώστα Λογοθέτη που θέλει τους πολίτες μπροστά

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Κώστας Λογοθέτης μήπως θέλει τους πολίτες μπροστά για να κρύβετι από πίσω τους;

    Όπως κρυβόταν και τόσα χρόνια και ξαφνικά τώρα ασχολείται με τα προβλήματα μας;

    Που ηταν οταν πριν ενα χρονο απελυαν συναδελφους μας απο το καζινο;

    κ.Σκλια εχουν γνωση οι φυλακες

  2. στα λογια ειστε ολοι καλοι να σας δω στη πραξη το αν θα εκλεγειτε παλι για δευτερη τετραετια τη σταση σας και τις προτασεις σας στο ΔΣ ΠΟΣΟ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΤΕ Εσεις του ΛΟΓΟΘΕΤΗ εχετε την ταση να εξιδανικευετε τα πραγματα αλλα μαθετε αλλο η ασκηση εξουσιας εκ μερους σας και αλλο η κριτικη για τα εργα και τις ημερες των αλλων οπως ελεγαν οι αρχαιοι ,,αρχη ανδρα δικνησι..

  3. Φίλοι και φίλες ,
    Πραγματικά θέλω να γράφετε Ακριβώς αυτά που αισθάνεστε.
    Προτιμώ να ακούω την κριτική ευθέως παρά πίσω από τη πλάτη μου.
    Όσο για το αν τα πιστεύω αυτά που λέω, δεν έχετε παρά να ρωτήσετε όλους αυτούς
    που έχουν συζητήσει μαζί μου επί δεκαετίες τώρα . Για ένα πράγμα σας διαβεβαιώνω, ότι Αυτά που λέω τα εννοώ .

    Να είστε καλά,
    Δημήτρης Σκλίας

  4. Πως να μας πείσετε ότι ο Λογοθέτης είναι αυτός που θα δώσει ανάπτυξη στον τόπο, αφού ούτε στα επαγγελματικά του δεν είναι κύριος, και οι περισσότεροι που έχουν συνεργαστεί μαζί του, τον κυνηγούν για να τους τελειώσει τη δουλειά για την οποία έχει πληρωθεί! Γι'αυτό καλύτερα κ. Σκλία μιλήστε μόνο για τον εαυτό σας και όχι για το συνδυασμό σας!!! Γιατί αν κάποιος στη δουλειά του δεν είναι καλός και εργατικός τότε πώς έχει την απαίτηση να πιστέψουμε ότι θα είναι άξιος μέσα στο Δήμο? Ο καθρέπτης του καθενός είναι η δουλειά του. Έτσι τουλάχιστον νομίζω εγώ, ίσως τα βλέπω λάθος!!!

  5. ΔΑΣΚΑΛΕ? Μου επιτρέπεις να δανειστώ την τελευταία σου παράγραφο? (ελπίζω πως ναι…)

    Ο καθένας υποψήφιος που σκοπεύει να ζητήσει την ψήφο σας, πρέπει πάνω από όλα να ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ ότι εκλέγεται για να υπηρετήσει τον ΔΗΜΟ και τους ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ και ΟΧΙ για την καρέκλα της εξουσίας ή για προσωπικό του όφελος.

    τα σέβη μου! να 'σαι πάντα καλά.

    Κώστας Δήμου

  6. δασκαλε,μην πιστευεις πολυ τον κωστακη,υπαρχει μια ''φι'' που τραβαει καραβια,και αν ειναι του αρχηγου σου,ασε κρατα ''πισινη''
    ενας μαθητης σου

  7. Όπως πάντα μια πολύ καλή τοποθέτηση στα λόγια. Επειδή τη ζωή το κριτήριο της αλήθειας είναι μόνο η πράξη θα μπορέσετε να μας δόσετε κάποια παραδείγματα εφαρμογής αυτών των ιδεών στη πράξη από τον κ. Λογοθέτη;; Φυσικά και όχι γιατί πάντοτε έμενε άβρεχτος και ανεύθυνος.
    Αν πρόκειται για προσωπικές σας αρχές να σας σεβαστούμε σαν άνθρωπο ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ γιατί τότε ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΑΚΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog