Κανένας άνθρωπος δεν είναι ίδιος, έτσι και ο κάθε υποψήφιος έχει την δική του προσωπικότητα.
Εδώ γράφω μερικά κριτήρια επιλογής υποψηφίου που κατά την γνώμη μου είναι πολύ σημαντικά.
Αναμφισβήτητα η τελική απόφαση ως προς το ποιόν υποψήφιο θα επιλέξετε να ψηφίσετε, είναι δική σας.
Υποψήφιους που θα ήθελα εγώ να ψηφίσω

Ανθρώπους που πιστεύω πως μπορούν και Θέλουν να προσφέρουν χωρίς ίχνος ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ.
Ανθρώπους που είναι ικανοί και εργατικοί. Ζούμε σε μια μικρή κοινωνία όπου όλοι λίγο πολύ, γνωριζόμαστε.
Σοβαρούς, Που ΔΕΝ δίνουν ψεύτικες υποσχέσεις.  Τα προβλήματα απαιτούν μαχητικότητα και υπευθυνότητα για να παρθούν οι σωστές αποφάσεις.
Έντιμους ανθρώπους, που ξέρω ότι ‘ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ’ . Πολλές φορές στο παρελθόν έχουμε ακούσει για ατασθαλίες και για περίεργο πλουτισμό.
Ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΗΘΟΣ . Όλοι ακούμε από πολλούς υποψήφιους, εκατοντάδες ατομικές υποσχέσεις που ποτέ ΔΕΝ τηρούνται . Πιστεύω ότι η εξαγορά συνειδήσεων, η εξαγορά ψήφων με ψεύτικες υποσχέσεις, ακόμα υπάρχει, και ήρθε πλέον η Ώρα να σταματήσει για ΠΑΝΤΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
Ο καθένας υποψήφιος  που σκοπεύει να ζητήσει την ψήφο σας, πρέπει πάνω από όλα να ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ ότι εκλέγεται για να υπηρετήσει τον ΔΗΜΟ και τους ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ και ΟΧΙ για την καρέκλα της εξουσίας ή για προσωπικό του όφελος.
—————

Εμείς, είμαστε ένας νέος μαχητικός συνδυασμός Με τον Κώστα Λογοθέτη που θέλει τους Πολίτες Μπροστά, και  θέλουμε να δώσουμε στο δήμο μας ΝΕΑ ανάπτυξη , για να δημιουργήσουμε ένα ΔΗΜΟ Πιο δίκαιο για όλους τους δημότες.

Σκλίας Δημήτριος
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος
Με τον Κώστα Λογοθέτη που θέλει τους πολίτες μπροστά