Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Με τέτοια δασκάλα πάνε όλοι σχολείο!

- Advertisement -

Οι καθολικοί φημίζονται για τον συντηρητισμό τους, ωστόσο στο Καθολικό γυμνάσιο του Σαν Κάρλο στο Μιλάνο οι δασκάλες, ή τουλάχιστον μία απ’ αυτές δεν είναι και τόσο…συντηρητική.

Ο λόγος για την 28χρονη Ileana Tacconelli, η οποία μπορεί να διαθέτει όλα τα προσόντα για να διδάσκει στο σχολείο καθώς έχει τρία πτυχία, διαθέτει όμως και άλλα προσόντα. Αυτά ήταν που την βοήθησαν στο παρελθόν να λάβει μέρος σε δύο διαγωνισμούς ομορφιάς, να κάνει προκλητικές φωτογραφήσεις αλλά και να λάβει μέρος σε ένα σήριαλ, φορώντας τα απολύτως απαραίτητα.

Μάλιστα οι φωτογραφίες της όμορφης εκπαιδευτικού με εσώρουχα, όπως και λεπτομέρειες για το θέμα της είχαν δημοσιευτεί σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας που ανήκει στην οικογένεια Μπερλουσκόνι.

Όταν έφτασαν ολ’ αυτά στα αυτιά των γονέων ζήτησαν την απομάκρυνση της δασκάλας γιατί με τη σκανδαλώδη ομορφιά της προκαλούσε κυρίως τα αγόρια. Μάλιστα γονείς πήραν τα παιδιά τους από το σχολείο.
Ωστόσο, διευθυντής του σχολείου παρείχε πλήρη κάλυψη στην δασκάλα λέγοντας πως έχει τρία πτυχία, είναι άριστη στη δουλειά της και δεν προκαλεί με την εμφάνισή της τους μαθητές της

newsbomb.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog