Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανοιχτή στήριξη στα ΚΑΠΗ από τον Γ. Πετρίτση

- Advertisement -

Σχολιάζοντας τις θέσεις του Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος  κ. Προβοπουλου για αναστολή δραστηριοτήτων και σημαντικό περιορισμό της λειτουργίας των ΚΑΠΗ ο υποψήφιος δήμαρχος Λουτρακίου–Περαχώρας–Αγ. Θεοδώρων Γιώργος Πετρίτσης  ανακοίνωσε τα εξής :

«Σε καμιά περίπτωση δεν θα δεχθούμε την τιμωρία των ηλικιωμένων συνανθρώπων μας, στους σκοπούς του Μνημονίου.
Τα χρέη δεν τα δημιούργησαν οι απόμαχοι της δουλειάς.
Θα υποστηρίξουμε  μέχρι τέλους τη βασική φιλοσοφία του θεσμού των ΚΑΠΗ, που είναι η προάσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων των ηλικιωμένων.
Έχει ιδιαίτερη σημασία για μας,  η ανοικτή στήριξη των ηλικιωμένων,  η ασφαλής παραμονή τους στο οικείο περιβάλλον της οικογένειας, της γειτονιάς, του φιλικού περίγυρου.
Δεν θα επιτρέψουμε την κατάργηση των ΚΑΠΗ και την αντικατάσταση τους, με άλλα  ιδρύματα κλειστής περίθαλψης άσυλα, που  κάποιοι σήμερα  απεργάζονται.
Είναι σημαντικό, να αποκτήσει ο δήμος μας χρηστή οικονομική διαχείριση , να μην διασπαθίζεται το δημόσιο χρήμα, έτσι ώστε να μπορεί να επιτέλεσει και μέσα από τα ΚΑΠΗ το κοινωνικό του έργο.»

Από το Γραφείο Τύπου Του Συνδυασμού «Συνένωση Προόδου-Νέα Πορεία»

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο μόνος που ασχολείται με την επικαιρότητα. Σοβαροί άνθρωποι με ευαισθησίες για όλες τις ηλικίες. Μπράβο στον Πετρίτση και τους συνεργάτες του.

  2. Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ.
    Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ"ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑΤΙ; ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog