Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Διεθνής αγώνας Ελπίδων Ελλάδα -Νορβηγία στο Θώδειο Στάδιο!Μεγάλη επιτυχία του δημάρχου Γιώργου Γκιώνη

- Advertisement -

Στο υπερσύγχρονο και ανακαινισμένο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λουτρακίου «Θώδειο» θα πραγματοποιηθεί ο φιλικός αγώνας U-21 μεταξύ των Εθνικών Ομάδων Ελπίδων Ελλάδας – Νορβηγίας. Η ΕΠΟ επέλεξε το «Θώδειο» Στάδιο του Λουτρακίου …..προκειμένου να φιλοξενήσει τον αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 17 Νοεμβρίου, στις 14.00.
Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας κ. Γιώργος Γκιώνης τόνισε: «Πιστεύω ακράδαντα ότι το Λουτράκι, αλλά και συνολικά ο νέος Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων μπορούν να καταστούν αθλητικό κέντρο πανελληνίου εμβέλειας. Τα τελευταία 4 χρόνια εργαζόμαστε συστηματικά και μεθοδικά σ’ αυτή την κατεύθυνση. Δημιουργούμε τις υποδομές, φέρνουμε πανελλήνιες και πανευρωπαϊκές διοργανώσεις στο Λουτράκι και συνεργαζόμαστε αποτελεσματικά με όλες τις αθλητικές Ομοσπονδίες. Η απόφαση της ΕΠΟ να διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας σε Εθνικών Ελπίδων U-21 Ελλάδος – Νορβηγίας αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών μας, αλλά και τιμή και υπερηφάνεια για τον τόπο μας. Ο Δήμος και όλη η τοπική κοινωνία θα ανταποκριθούν στην πρόκληση και σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας θα έχουμε μία άψογη διοργάνωση του αγώνα».

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ & ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

  2. ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΑΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ Ο κ. ΓΚΙΩΝΗΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog