Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑΠΟΧΗ και συνέπειες…του Δημήτρη Σκλία

- Advertisement -

Αρκετοί συνδημότες  μας , φαίνεται ότι είναι αποφασισμένοι να απέχουν από τις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές, Η απογοήτευση από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές, η ανικανότητα της πολιτικής ελίτ της χώρας (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ) , και Ιδιαίτερα του ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΑΣΟΚ με την επιβολή του ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, έχει απογοητεύσει τον κόσμο  που βρίσκει σαν διέξοδο διαμαρτυρίας την αποχή από τις εκλογές.  Σ’ αυτό συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό  και οι προεκλογικές υποσχέσεις των υποψηφίων που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ.
Ας υποθέσουμε ότι  ένας ψηφοφόρος ΑΠΕΧΕΙ από τις εκλογές,
λογικά το αποτέλεσμα θα κριθεί από τους άλλους ψηφοφόρους οι οποίοι θα ψηφίσουν. Σ΄ αυτή την περίπτωση ο απέχων θα είναι υποχρεωμένος να δεχτεί όλες τις  συνέπειες που θα απορρέουν από το εκλογικό αποτέλεσμα χωρίς ΚΑΝ να έχει ψηφίσει.
Προκειμένου, λοιπόν, να μην βρεθεί στην δεινή θέση να υποστεί τις οδυνηρές συνέπειες ενός εκλογικού αποτελέσματος που εκ των προτέρων ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ,  η μοναδική λογική και συνεπής επιλογή, είναι να ψηφίσει τον συνδυασμό που ο  ίδιος πιστεύει ότι θα είναι καλύτερος από τους άλλους για τον τόπο του.
Τα τελευταία 16 χρόνια, είναι κοινή διαπίστωση ότι εκλέγονται σχεδόν οι ίδιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με ελάχιστες ίσως εξαιρέσεις. Σύμβουλοι οι οποίοι το έχουν κάνει ‘ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ’
Πότε με τον ένα συνδυασμό και πότε με τον άλλον, Διότι είναι κοινό μυστικό ότι πριν αποφασίσουν σε πιο συνδυασμό θα ενταχθούν, γίνονται τεράστια παζαρέματα ως προς το πιο θα είναι το προσωπικό τους όφελος .  Σύμβουλοι οι οποίοι ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ. Μ’ αυτή την λογική ΔΕΝ πρόκειται να δούμε ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ  στο δήμο μας.

Κοινή διαπίστωση είναι ότι ο τόπος χρειάζεται νέες ιδέες και νέα πρόσωπα, τα οποία έχουν τη δύναμη και την όρεξη να παλέψουν και να συγκρουστούν με τη νοοτροπία του συμβιβασμού και του μετρίου, με τη λογική της αδράνειας και της αδιαφορίας.

Εμείς πιστεύουμε ότι, Ο Κώστα Λογοθέτης έχει την  προσωπικότητα του πολιτικού, τις ιδιότητες και τα εφόδια τα οποία σίγουρα  θα συμβάλλουν δυναμικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου μας σήμερα.

Είμαστε ένας νέος μαχητικός συνδυασμός ‘Με τους Πολίτες Μπροστά’, Με αρκετά νέα πρόσωπα που θέλουμε να δώσουμε στο δήμο μας ΝΕΑ ανάπτυξη , για να δημιουργήσουμε ένα ΔΗΜΟ  πιο δίκαιο για όλους τους Δημότες..

Σκλίας Δημήτριος
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
Με τον Κώστα Λογοθέτη, Που θέλει  τους Πολίτες Μπροστά.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog