Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τζίμης Πανούσης: “Θα νικήσει ο Παναθηναϊκός με 1-1”

- Advertisement -

H πρόβλεψη του Τζίμη Πανούση. «Το ντέρμπι θα λήξει 1-1, αλλά νικητής θα είναι ο Παναθηναϊκός», δήλωσε χωρίς φόβο και πάθος ο «Τζιμάκος» την Παρασκευή, λίγες ώρες πριν ανέβει στην σκηνή για την πρεμιέρα της παράστασης «Mnimonium 30 χρόνια νύχτα», στο Γυάλινο μουσικό θέατρο.

Σε αυτή τη συνέντευξη δεν θα διαβάσετε (ούτε θα ακούσετε στη Web TV) για συστήματα και «μαγειρέματα» προπονητών. Για άλλου τύπου «μαγειρέματα»… Ναι! Ο Πανούσης άλλωστε είναι ο πλέον κατάλληλος να μιλήσει γι’ αυτά. Δεν συμφωνείτε;

Για το αν φοβάται μήπως το ακροατήριό θα είναι επηρεασμένο τόσο πριν όσο και μετά το Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός, είπε χωρίς ίχνος προβληματισμού ότι «εγώ παίζω μετά τον Καραγκούνη. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα».

Όσον αφορά στη διάσταση που δίνει αυτός στην «αιώνια» μάχη: «Το ντέρμπι το βλέπω σαν καλλιστεία. Ο Μαρινάκης κι ο Πατέρας είναι δύο ‘’καλλονοί’’. Για να είμαι όμως πιο ακριβής, επειδή ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποίησα ήταν λίγο βαρύς, θα πω ότι είναι δύο… τέρατα ομορφιάς. Λίγο πιο όμορφος βέβαια είναι ο Πατέρας. Επίσης, είναι μία κόντρα πούρων, θα επικρατήσει αυτός που έχει το μεγαλύτερο».

Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορέιτε να την ακούσετε στη Web TV του www.sport-fm.gr . Είναι πολύ δύσκολο να αποτυπωθεί το μεγαλείο του ανδρός σε μία… σταλιά χαρτί. Δεν θα μπορούσαμε όμως να μη σας μεταφέρουμε τα όσα είπε για την παράσταση.

Αφού παραδέχτηκε ότι είναι μεγάλος εγωιστής, στη συνέχεια τόνισε πως «σε αυτή την παράσταση έχω συγκεντρώσει όλα τα αποτυχημένα νούμερα προηγούμενων εμφανίσεων. Όσα δεν είχαν πέραση. Κλείσαμε 30 χρόνια παραστάσεων και το γιορτάζουμε με αυτόν τον τρόπο. Πιστεύω ότι ο κόσμος πλέον είναι πιο ώριμος και θα τα δεχθεί. Τότε, ήμουν εγώ πολύ πιο μπροστά για την εποχή μου».

Sport-fm

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog