Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Νιόπλιας: Δείξαμε ποιοί είμαστε

- Advertisement -

Μοίρασε «μπράβο» και συγχαρητήρια ο Νίκος Νιόπλιας στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού. Η μεγάλη νίκη, που ήρθε μάλιστα με ανατροπή, κόντρα στον Ολυμπιακό έφερε χαμόγελα στην Παιανία.

Με τις γνωστές απουσίες (Νίνη, Λέτο) θα αντιμετωπίσουν οι «πράσινοι» στη Ρωσία τη Ρούμπιν, αλλά η ανεβασμένη ψυχολογία είναι σίγουρα η πιο σημαντική προσθήκη στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού».

Μια νίκη με πολλαπλά κέρδη

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» είχαν πολλαπλά κέρδη από το ντέρμπι. Πρώτα από όλα νίκησαν τον «αιώνιο», βάζοντας τέλος σε μια αρνητική παράδοση κόντρα στον Ολυμπιακό. Έμειναν δυνατά στη διεκδίκηση του τίτλου, μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή στον ένα βαθμό, έχοντας βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα όπου αντιμετώπισαν διαδοχικά ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και τους «ερυθρόλευκους». Τέλος, το «τριφύλλι» έδειξε ότι υπάρχουν παίκτες, όπως ο Χριστοδουλόπουλος ή ο Μαρίνος που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας προς τον τίτλο.

Για όλους αυτούς τους λόγους ο Νίκος Νιόπλιας μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του.
«Μπράβο για τη νίκη που πετύχαμε στο ντέρμπι. Κάναμε μια σημαντική ανατροπή και δείξαμε τι ομάδα είμαστε. Δεν πρέπει να μείνουμε όμως σε αυτό το ματς. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τη Ρούμπιν Καζάν. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί. Το άγχος για τη νίκη μας οδήγησε σε πολλά κι εύκολα λάθη και δυσκολέψαμε τη ζωή μας. Στο δεύτερο όμως ανεβάσαμε πάρα πολύ την απόδοσή μας, μας βοήθησαν πολύ και οι αλλαγές και καταφέραμε να ανατρέψουμε την κατάσταση», ήταν τα λόγια του προπονητή του «τριφυλλιού».

Και τώρα η Ρούμπιν

Πλέον, με ανεβασμένη ψυχολογία, οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Τρίτη στις 19:30 τη Ρούμπιν Καζάν για την 4η αγωνιστική του Champions League και εκτός αποστολής έμειναν ακόμη μία φορά οι Σεμπάστιαν Λέτο και Σωτήρης Νίνης. Ο Αργεντινός γυμνάστηκε και πάλι ατομικά, ενώ ο νεαρός μεσοεπιθετικός συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, αφού η κατάστασή του βελτιώνεται συνεχώς και σύντομα θα τεθεί και πάλι στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια.

Εκτός αποστολής για τον εκτός έδρας αγώνα στη Ρωσία έμειναν και οι Δημούτσος, Σεϊταρίδης, ενώ 21 συνολικά ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψουν για το ματς στο Καζάν και συγκεκριμένα οι Τζόρβας, Καρνέζης, Φερνάντες, Σαριέγκι, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Μαρίνος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Πλεσί, Λουίς Γκαρσία, Γκοβού, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος, Σισέ, Μαυρίας.

Sport-fm

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog