Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βόμβα από… Μέση Ανατολή για ΠΑΟΚ!

- Advertisement -

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω ανακοίνωσής της επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα για επαφές με επενδυτές. Ο «δικέφαλος» έχει έρθει σε επαφή με μεγάλο διεθνή επενδυτικό οργανισμό, προερχόμενο εκ της Μέσης Ανατολής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών,
η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει και επισημοποιεί ότι πράγματι εδώ και λίγες εβδομάδες βρίσκεται σε επαφή με Μεγάλο Διεθνή Επενδυτικό Οργανισμό, προερχόμενο εκ της Μέσης Ανατολής, ο οποίος διά μέσου εκπροσώπου του έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού Μετοχικού Πακέτου της ΠΑΕ.
Οι συζητήσεις είναι σε σχετικά προχωρημένο στάδιο και βρίσκονται σε συνεχή εξέλιξη, ωστόσο τίποτα δεν θεωρείται ακόμη δεδομένο, αλλά ούτε και αποκλείεται, και προς αυτού η όποια περαιτέρω συζήτηση ή αναφορά επί του θέματος με επιπλέον λεπτομέρειες κρίνεται ανούσια και δεν ωφελεί κανέναν, ιδιαίτερα δε, τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.
Οποιαδήποτε άλλη φημολογία η οποία έχει να κάνει με την αναφορά συγκεκριμένων ονομάτων δήθεν επενδυτών, διαμεσολαβητών κλπ, είναι αστεία, λανθασμένη, ψευδής και επικίνδυνη.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης χειρίζεται προσωπικά το όλο θέμα και θα ενημερώσει ο ίδιος τον κόσμο του ΠΑΟΚ κατά τις προσεχείς εβδομάδες, εφόσον θα υπάρξει στο ζήτημα η ανάλογη εξέλιξη.
Οτιδήποτε άλλο πέραν της παρούσης ανακοίνωσης ή τυχόν νεότερων επισήμων ανακοινώσεων από την ίδια την ΠΑΕ, αποτελεί παραφιλολογία, την οποία ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να αντιμετωπίζει με επιφύλαξη και να μην παρασύρεται.
*gazzetta.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog