Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μπερλουσκόνι : ”Καλύτερα όμορφες κοπέλες, παρά .. gay.”

- Advertisement -

Προκαλεί με τις δηλώσεις του, για άλλη μια φορά ο ”Καβαλιέρε”, δηλώσεις που κρύβουν και ομοφοβικά μηνύματα, καθώς είπε ότι είναι καλύτερα να έχεις αδυναμία στις όμορφες κοπέλες, παρά να είσαι γκέι..
Ο Ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, προέβη σε αυτές τις δηλώσεις, από ..
..το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης του Μιλάνου.

Συνδέονται δε, από τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, με τις έρευνες για το πρόσφατο σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο Μπερλουσκόνι και μια δεκαεπτάχρονη μαροκινή, γνωστή ως ”Ρούμπι”.

Ο ”Καβαλιέρε”, προσπάθησε να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα με τα σχόλιά του, λέγοντας ότι έπρεπε ”να τακτοποιήσει μια κάποια Ρούμπι, σε μια δουλειά”, σε ένα από τα περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης.

Περαιτέρω, για τη βοήθεια που παρείχε στη νεαρή κοπέλα, όταν αυτή συνελήφθη για κλοπή, ο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι ”Αυτό που έπραξα ήταν από καλοσύνη, τώρα εάν κάποιες φορές μου τυχαίνει να κοιτώ μία όμορφη κοπέλα… καλύτερα να έχεις πάθος με όμορφες κοπέλες παρά να είσαι ομοφυλόφιλος”.

Να σημειωθεί επιπλέον ότι, τη νύχτα της 27ης Μαΐου η 17χρονη αποφυλακίστηκε και τέθηκε υπό την κηδεμονία της Νικόλ Μινέτι, πρώην σόου γκερλ και προσωπική οδοντιάτρος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
*cosmo.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog