Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Κώστας Λογοθέτης δήλωσε για Fulgor.

- Advertisement -

Ο Κώστας Λογοθέτης υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου- Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων δήλωσε ότι: “Στηρίζω τον αγώνα των εργαζομένων της FULGOR και θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις ως νέα δημοτική αρχή, ώστε το εργοστάσιο αυτό να παραμείνει σε λειτουργία και όλοι οι εργαζόμενοι στις θέσεις τους. Καλώ τις πολιτικές αρχές του Νομού και την τοπική αυτοδιοίκηση σε κοινό αγώνα για το σκοπό αυτό.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΥΡΙΕ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ??? Σ Υ Γ Κ Ε Κ Ρ Ι Μ Ε Ν Α ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!!!!!!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ!!!!!! ΜΕ ΤΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ??????????? ΤΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΕΛΙΚΑ!!!!!!!!!!

  2. Η συνταγη ειναι γνωστη ταζουμε δουλειες με την προυποθεση οτι θα βγουμε και μετα τις εκλογες προφασιζομαστε το οτιδηποτε για να μην τηρησουμε το λόγο μας. αλλα δεν φταίνε οι πολιτικοι η νοοτροπια η δικια μας φταιει!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. φιλε μου δηλαδη πρωτα πρεπει να βγει (βασικη προυποθεση) και μετα να δουμε αν θα κανει κατι? νομαρχιακοσ συμβουλος δεν ηταν? τωρα θυμηθηκανε όλοι το εργοστασιο?? εφοσον εχει τις λυσεις γιατι δεν τις λεει? τοσο καιρο φωναζουμε για το ποροβλημα!! η λεξη διαθεσιμοτητα και οικογενεια ξερεισ τι σημαινει φιλε μου? ειναι κολημα το δικαιωμα στηναξιοπρεπη ζωη???

  4. Εδώ δεν έκανε το υπουργείο εργασίας που είναι αρμόδιο για τέτοια ζητήματα,θα βοηθήσει ο Λογοθέτης?.Αλλά βέβαια πλησιάζει η κυριακή και είδε ότι δεν βγαίνει και σου λέει "κάτσε μήπως και τσιμπήσω τίποτα από αυτούς."Με υποσχέσεις έχουμε χορτάσει όλοι.Αλλά φταίμε και μεις που πάμε και τους ψηφίζουμε.Πάντως από εργαζόμενο της FULGOR ψήφο δεν παίρνεις.Και θα το δείς!

  5. Γιατί ρε blogger λογοκρίνεις τα σχόλια;;; Το σχόλιό μου δεν ήταν καθόλου υβριστικό αντίθετα ήτανε πολύ ρεαλιστικό για τον Λογοθέτη και τους όμοιούς του. Τελικά τι ρόλλο παίζεις;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog