Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παράσταση Νίκης για τον Κ. Λογοθέτη

- Advertisement -
Το δίλλημα τέθηκε κατά την διάρκεια των ομιλιών του Κ. Λογοθέτη 
στα Ίσθμια & τους Αγ. Θεοδώρους
“Με τους Πολίτες Μπροστά
ή Με τους Πολίτες Θεατές”?
Η απάντηση ήρθε μέσα από τις 2 εντυπωσιακές σε μέγεθος και παλμό συγκεντρώσεις στα Ίσθμια και στους Αγ. Θεοδώρους κατά την διάρκεια των σημερινών ομιλιών του υποψήφιου Δημάρχου Κ. Λογοθέτη. Και η απάντηση ήταν αναμενόμενη. Οι δημότες επέλεξαν “Με τους Πολίτες Μπροστά”
- Advertisement -

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και στα Ίσθμια και στους Αγίους οι συγκεντρώσεις κατά γενική ομολογία ήταν εντυπωσιακή. Πάνω από 60 αυτοκίνητα, γεμάτη η πλατεία στους Αγίους, το Bridge φίσκα. Τα παπαγαλάκια στεναχωρημένα που πρέπει να γράφουν ότι θέλουν.

  2. ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο 7.44 ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΣΘΜΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ. ΚΡΙΜΑ

  3. Μπράβο ρε χουβαρντά 8.23
    Α ρε πλάκα που έχουν αυτά τα παπαγαλάκια. Λες και ο κόσμος είναι ηλίθιος. Πες ρε συ κάτι με επιχειρήματα. Πες μια σοβαρή πρόταση. Άντε κάνεις μια πρόβλεψη επί σκοπώ και περιμένεις να μην σε κοροϊδεύουν?

  4. ΦΙΛΕ ΤΟ 18% ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΑΥΘΕΡΑΙΤΑ ΕΙΝΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΕΙΡΕ Ο ΜΑΝΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΚΑΛΙΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΚΟΠΙΕΤΑΙ ….

  5. ΡΕ 8.50 ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ? ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΔ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ.ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ (ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΝΘΕΡΜΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΧΑ).

  6. ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑΖΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!!! Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ!!!!!!!! ΑΛΛΑΧΤΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ!!!!

  7. Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ Η ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΕΩΣ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝΣΤΗΚΤΟ ΤΟΥ ΤΕΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΑ ΙΣΘΜΙΑ.

  8. Ρε 11.43 τι πίνεις? Ποιός τάζει? Δεν έχει πάρει γραμμή τι τάζουν οι αντιδήμαρχοι και ο Γκιώνης? Μέχρι και προσλήψεις στο δήμο Κορίνθου έχουν φτάσει να τάζουν. Ουστ…παίζεται με τον πόνο των άλλων.

  9. παιδια εγω ακουσα οτι ο π.π γυρνοντας στο εκλογικο πεταξε τα γιαλια του και αρχιζε να φωναζει. καλα να φωναζει αλλα τα γιαλια του τα εσωσε γιατι φοβαμαι πως θα διαβασει τον λογο του σημερα . θα βλεπει οτι ειναι μονο ο φονος απο κατω και μερικοι αλοι??????????

  10. Ρε φίλε 12:20 ο Λογοθέτης μπορεί να λες ότι είναι ικανό και ειλικρινές άτομο, αλλά η εμπειρία όσων έχουν συνεργαστεί για χρόνια μαζί του στον επαγγελματικό στίβο, άλλα λέει. Στη δουλειά του είναι ΑΣΥΝΕΠΗΣ και τους δουλεύει όλους, φαντάσου αυτός ο άνθρωπος να γίνει δήμαρχος τί δούλεμα θα μας ρίξει!!!
    Εγώ πιστεύω ότι ο επαγγελματικός τομέας του καθενός υποψηφίου δείχνει κατα πόσο θα είναι και καλός στα δημαρχιακά!

  11. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ?ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!!Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog