Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άλμα στο μέλλον Με τους Πολίτες Μπροστά

- Advertisement -

Συνεπής με το ραντεβού του με τον Κώστα Λογοθέτη και το συνδυασμό του, “Με τους Πολίτες μπροστά”, ήταν ο κόσμος “αναγκάζοντας” τον υποψήφιο δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων να τους ευχαριστήσει λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δεν το έχω συνηθίσει”.

Αφήνοντας ελάχιστες αλλά ουσιαστικές αιχμές στους προηγούμενους δημάρχους, ο Κώστας Λογοθέτης, δήλωσε ότι “θα είναι η επόμενη δημοτική αρχή με βάση τους πολίτες στο νέο Καλλικρατικό δήμο” ενώ τόνισε ότι “η εμπειρία δεν είναι απαραίτητη μιας και είναι αρκετή η διάθεση και η γνώση για το καλό όλων”.

Για άλλη μια φορά ο Κώστας Λογοθέτης, τόνισε το γεγονός ότι ο νέος δήμος δεν μπορεί να πάει ούτε σημειωτόν αλλά ούτε και να κάνει βήματα προς τα πίσω και χαρακτηρίζοντας “καλύτερους συνταξιδιώτες” τους πολίτες, ξεκινάει το ταξίδι του προς το μέλλον.

Τέλος, παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του “με τους Πολίτες Μπροστά” και εν μέσω χειροκροτημάτων, έδωσε το σύνθημα νίκης για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι πλέον είναι η ώρα των πολιτών να δώσουν τη δική τους απάντηση στην ερώτηση “Ποιός θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων”.

- Advertisement -

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. συνεπης ο κοσμος με τον Λογοθετη ασυνεπης ο ιδιοσ στη δουλεια του. οποτε και σαν δημαρχος μεσα στην συνεπεια θα ειναι γιατι να μην τον εκλεξουμε? αφου λεφτα δεν υπαρχουν με τι θα κανει ολα αυτα τα εργα?

  2. ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΩΝ 90s!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ! Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ!

  3. να δώσουμε συγχαρητήρια στον Μιχάλη και στον Άλεξ,τα παιδιά του loutrakiblog για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν σήμερα,άπαιχτοι

  4. σοβαρευτειτε! η περαχωρα εχει λιγοτερο απο δεκα τοις εκατο του συνολικου εκλογικου σωματος…Δημαρχο εβγαζε πριν 100 χρονια οεο?

  5. Καμμία φώτο δεν βγήκε στην ΠΕραχώρα, για να σας πιστέψουμε; Γιατί με λόγια σας λέω κι εγώ ότι ο Παύλου δεν είχε 5 άτομα αλλά 15 στην Περαχώρα χθές…..χαχαχα

  6. Α ρε παπαγαλάκια τι πλάκα έχετε. Δεν βαρεθήκατε? Πόσο πια να βγάλετε το κόσμο χαζό. Όποια και αν ήταν σε μέγεθος η συγκέντρωση είχε συμπολίτες σας μέσα που είδαν και έχουν άποψη. Δεν καταλαβαίνετε ότι είστε γραφικοί εντελώς?

  7. ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ. Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ

  8. Παιδιά αυτό που έγινε χτες στη Περαχώρα με Λογοθέτη και κόσμο να κλαίνε απο συγκίνηση και μετά ο Λογό να πετάει τα χαρτιά του λόγου και να μιλάει από καρδιάς εν μέσω βαρελότων, ήταν χάρμα ειδέσθαι. Άλλο να το λέω και άλλο να το βλέπεις. Μπράβο Κώστα

  9. Μπράβο στους ΠΕραχωρίτες, ψώνισαν από σβέρκο, αν ο Λογοθέτης είναι τόσο συνεπής και τυπικός όπως στη δουλειά του, θα το προκόψει το χωριό του. Τυχεράκηδες!!!!!!!!

  10. "Οι πολιτες μπροστα" για να κρυβεται ο Λογοθετης απο πισω. Οι εκλογες τελειωσαν σχεδον και ακομα δεν μας εχει πει τη γνωμη του για τιποτα

  11. ΤΡΕΜΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΨΩΜΟΤΥΡΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ?ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

  12. @5:18
    ma re file an ontos afta alithevoun o k.logothetis den einai sinepis san epaggelmatias , tha einai sinepis san dimarxos????
    kai ontos les oti den exi sxesi to ena me to alo, tote malon exi dialexi lathos epaggelma kai theli na gini kai aytos opos o pp epagelmatias dimasrxos..
    OXI FILE TELOS
    TELOS STOUS EPAGELMATIES
    TELOS STOUS POLITIKOYS
    NAI SE AYTOYS POU DOULEVOUN
    O GKIONIS SE 4 XRONIA EKANE OSA ERGA ALOI OUTE SE 12..
    TETIOUS THELI O KOSMOS
    ANTHROPOUS POU DOULEVOUN.. POU GIRNANE STO KOSMO KAI LENE KALIMERA KAI DEN STRIVOUN GONIA
    OI POLITIKI PETHANAN…. ESIS OI IDIOI POU XTIPATE TON GKIONI OTI DEN EINAI POLITIKOS , THELETE NA KAPSETE TIN VOULI ME TOUS 300.. DIO METRA KAI DIO STATHMA ????

  13. 5:18, φαίνεται ότι σίγουρα δεν είχες συνεργαστεί με το Λογοθέτη ποτέ και είσαι από τους τυχερούς. Ρώτα και τους κατακαημένους που είχαν την ατυχία να συνεργαστούν. Και νομίζω είσαι πολύ λάθος, έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία η επαγγελματική σου καταξίωση με την πολιτική.

  14. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ Α ΚΑΙ Β ΓΥΡΟ …..ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ….? ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ….

  15. ΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΑΣΠΗ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΦΘΑΡΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ…ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ….??? Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΝΑΝΕΩΘΕΙ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ!!! ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΑΙΔΙ….ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 30!!! ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΔΩΣΕ!! ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ!

  16. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ!ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ!

  17. Να το συνηθίσετε Κύριε Λογοθέτη Οι αυτοδιοικητικές σας ανηκουν δικαιωματικά Καλη επιτυχία απο μια Αγιό Θεοδωρίτρισα που δεν σας θεώρησε ποτέ outsider

    Βλαστάρη Δήμητρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog