Συνεπής με το ραντεβού του με τον Κώστα Λογοθέτη και το συνδυασμό του, “Με τους Πολίτες μπροστά”, ήταν ο κόσμος “αναγκάζοντας” τον υποψήφιο δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων να τους ευχαριστήσει λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δεν το έχω συνηθίσει”.

Αφήνοντας ελάχιστες αλλά ουσιαστικές αιχμές στους προηγούμενους δημάρχους, ο Κώστας Λογοθέτης, δήλωσε ότι “θα είναι η επόμενη δημοτική αρχή με βάση τους πολίτες στο νέο Καλλικρατικό δήμο” ενώ τόνισε ότι “η εμπειρία δεν είναι απαραίτητη μιας και είναι αρκετή η διάθεση και η γνώση για το καλό όλων”.

Για άλλη μια φορά ο Κώστας Λογοθέτης, τόνισε το γεγονός ότι ο νέος δήμος δεν μπορεί να πάει ούτε σημειωτόν αλλά ούτε και να κάνει βήματα προς τα πίσω και χαρακτηρίζοντας “καλύτερους συνταξιδιώτες” τους πολίτες, ξεκινάει το ταξίδι του προς το μέλλον.

Τέλος, παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του “με τους Πολίτες Μπροστά” και εν μέσω χειροκροτημάτων, έδωσε το σύνθημα νίκης για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι πλέον είναι η ώρα των πολιτών να δώσουν τη δική τους απάντηση στην ερώτηση “Ποιός θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων”.