Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ Γ. ΠΕΤΡΙΤΣΗ

- Advertisement -

Με μία πέραν του αναμενόμενου συγκέντρωση, που ξεπερνούσε τα 600 άτομα,

ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Πετρίτσης, έδωσε με τον παλμό και τον ενθουσιασμό του συγκεντρωμένου πλήθους, το στίγμα της νίκης του συνδυασμού «ΣΥΝΈΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Φάνηκε ξεκάθαρα ο ένας εκ των δύο διεκδικητών του 2ου γύρου της Κυριακής 14 Νοεμβρίου.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»
- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλες οι επικοινωνιακες μπουρδες αλλα την επομενη των εκλογων που πιθανοτατα θα παρει μονοψηφιο πως θα κυκλοφορησει στους δρομους της πολης;

  2. 12-07 πάρε τον αρχηγούλη σου και άντεστε για νανάκια από δευτέρα,αλήθεια δεν μας είπες πόσο κόσμο είχατε στην Περαχώρα;άλλοι λένε για 12 άλλοι λένε για 15 Περαχωρίτες,ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ;;;;;;

  3. Τα κίνητρα του γιώργου ποιά είναι τελικά;

    σε καμία ομιλία του δεν είπε λέξη για το οικόπεδο στους καταράχτες την πλέον όμορφη πλευρά του Δήμου.Δεν είπε τελικά θα χτίσει έκτρωμα η θα διεκδικήσει τα 3.000.000 ευρουδάκια;; Με τέτοιο λογαριασμό όλοι βγάζουν ωραίες κορώνες.

  4. μαλλον τζουζει ε?
    θα τριβεται τα ματια σας κυριοι κυριοι λασπολογοι γιατι μονο αυτο ξερεται να κανεται. εμεις ξερουμε να κατασκευαζουμε λασπη αλλα για να χτισουμε , να δημιουργησουμε και μαλιστα επιστιμονικα και επιτυχιμενα , και δεν χωρει αμφιβολια περι τουτου.

  5. Kamia amfiblolia oti exei konta toy olous tous kataskevastes tou loutrakiou.Pos tin glitose o Kanavos?? Pragamti akzisei na pisteveis oti 8a kerdiseis afou allios den mporeis na peiseis oute toys dikous soy. Alla sigoura den eisaste stin deuterh kiriaki. Kai ama metriseis stin foto…den ua htan parapano apo 400 h 500. fantasou oti gia na bgeis tin deuteri kyriaki xreiazetai pano apo 3500 stavrous. den vgainoun..kali synaxeia giorgo. gia to avrio kai to mellon.Xtise gera.mporeis.

  6. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο 2¨09 ΤΟΝ ΠΕΤΡΙΤΣΗ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ , ΕΓΩ ΔΙΑΦΟΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ

  7. 1:36, ακόμα δεν σου τράβηξε το αυτί ο πρόεδρός σου. Είναι που θα σταμάταγε την λάσπη στον Πετρίτση. Ουστ ρε από δω που συνεχίζετε τα καλά της ΗΡαίας Γης. Τα ψέματα και η λάσπη δεν περνάνε πιά. Όλοι ξέρουν ότι έχετε τόσο πανικό που συνεχίζετε τις ίδιες π@@@@@@@@.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog