Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ένα σχόλιο με ‘μαγκιά’ που γουστάρουμε..

- Advertisement -

Ανώνυμος είπε…

καλά,ρε ανώνυμα λαμόγια,ρε παπαγαλάκια,ρε κατίνες χωρίς παντελόνια…λυσσάξατε για το ότι η αναμετάδοση των αποτελεσμάτων από την Παρεμβάση ήταν η καλύτερη….
…και μετά βγαίνετε και κράζετε για την εταιρεία που το ανέλαβε…τον Γιώργο τον Παπαδόπουλο,έναν Λουτρακιώτη (από τους λίγους),που ξέρει να κάνει την δουλειά του,δεν τον είδατε να έχει βγάλει τα μάτια του εκεί μέσα,τόσες μέρες;;;…αλλά,βέβαια,κρυβόσαστε πίσω από την ανωνυμία σας και κράζετε…γελοίοι…(προς loutrakiblog)…sorry,για την ένταση,αλλά μερικοί πρέπει να μπαίνουν στην θέση τους,γιατί ξεφεύγουν …ε,λαμόγια ‘ και για να μην βρεί τον μπελά του ο Γιώργος,δεν είμαι ούτε ο ίδιος,ούτε κανένας από την Παρέμβαση…απλά,αυτό που κάνετε,να μπαίνετε στα blogs και να σπιλώνετε συνειδήσεις χωρίς αποδείξεις,είναι εμετικό…συνεχίστε να τρώγεστε σαν τα κοκόρια για το ποιός θα βγει δήμαρχος (άντε,μπας και αποκτήσει νόημα η ζωή σας…),αλλά αφήστε κάποιους να κάνουν την δουλειά τους…και αν έχετε να καταγγείλετε κάτι,κάντε το επώνυμα,κατίνες του διαδικτύου…
- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από τότε που γεννήθηκα (πριν 42 περίπου χρόνια) και μέχρι σήμερα τίποτα δεν άλλαξε στο Λουτράκι .. ακόμα τα ίδια πράγματα παράγει Νερό Αέρα και Ρουφιανιά .

  2. με την ευκαιρία αυτή καλό θα είναι να πούμε ότι όντως η αναμετάδωση των αποτελεσμάτων ήταν πολύ καλή δουλειά και μπράβο στον Γιώργο Παπαδόπουλο αλλα αυτή την υπηρεσία πρέπει να την προσφέρει ο Δήμος και ότι ένα συνδυασμός.Επικουρικά μπορεί ο κάθε συδυασμός να μεταδίδει οτι θέλει αλλά καλό θα ήταν να γινόταν μέσα απο την σελίδα του Δήμου μας.Το λέω ώς μελλοντική υπηρεσία του Δήμου.Και εαν δεν έχει το απαιτούμενο προσωπικό να το κάνει καλό θα ήταν και στον Δήμο να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας χωρίς οικονομικές υποχρεώσεις.
    Μπράβο στον Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Μπράβο στην Παρέμβαση. Ηταν μια πολύ καλή προσπάθεια.
    Αλλα την επόμενη χρονια στην ιστιοσελίδα του Δήμου μας.
    Σε 2 σε 5 σε 10 χρόνια η παρέμβαση πολιτών δεν θα υπάρχει.Όμως ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ θα υπαρχει και χωρίς τους συνδυασμούς.
    Οσο την ρουφιανιά και τα υπολοιπα θα πω την δική αλήθεια.Σε όλες τις κοινωνίες συμβαίνουν αυτά.Οταν οι άνθρωποι κάθονται στα Καφενεία και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συζητούν με ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους τους..το λέω ευγενικά… τότε θα υπαρχουν και αστοχίες.
    Το μεγάλο θέμα είναι ποιος στέκετε και ποιος προχωράει μπροστά.
    Οι πράξεις μας είναι εκείνες που επιβεβαιώνουν ή όχι τα κουτσομπολιά.
    Οποτε ο καθένας είναι υπεύθυνος των πραξεών του.

  3. pistevete oti einai sosto kai sinomo EPISIMI istoselida toy DIMOU na anarta ANEPISIMA apotelesmata ? kai apo pion tha ta penrei ? apo ta tilegrafimata pou stelnoun oi dikastikoi antiprosopoi ? afto simeni kathisterisi apo 20 lepta eos 1 kai parapano ora.
    grigora , anepisima panta apotelesmata, mporoun na dosoun MONO oi eklogikoi antiprosopoi ton sindiasmon.
    to theorite lipon sosto na pernonte stin selida tou dimou apotelesmata pou proerxonte apo eklogikous antiprosopous ton sindiasmon?
    gia fantastite kapios na kani lathos, isos kai eskemena kai na anartithi stin selida toy dimou.. pios tha tin plirosi meta?
    akoma kai to ypourgio pou perni na apotelesmata , me poli megali kathisterisi, exi endixi ANEPISIMA APOTELESMATA.
    gia osous den gnorizoun ta episima apotelesmata bgenoun MONO apo to TOPIKO PROTODIKIO
    kai apo oti gnorizo akoma den exoun ekdothi.

    apopsi mou lipon einai oti i selida tou dimou DEN prepi na asxolite me ayto.

    prepei omos SIGOURA na exei anartimena OLA ta EPISIMA APOTELESMATA gia OLES tis mexri tora topikes ekloges.
    thelo na pistevo oti meta to telos ton eklogon kati tetio tha gini

  4. είμαι αυτός που ξεκίνησα το κράξιμο…οφείλω να σας συγχαρώ , για το επίπεδο που κρατήσατε,όσοι συνεχίσατε την κουβέντα…μπράβο,ειλικρινά…είδατε,που μπορούμε να διαφωνούμε,χωρίς να ξεκατινιαζόμαστε και χωρίς να προσβάλλουμε υπολήψεις και ανθρώπους;;;(αν και είμαι σίγουρος ότι δεν είστε εσείς αυτοί που το έκαναν…)…και πάλι μπράβο…μακάρι να συνεχίσουμε όλοι έτσι…οι υπόλοιποι,συνεχίστε να ξεκατινιάζεστε,για να γελάμε και λιγάκι,με την κατάντια σας…(και προτείνω,από δώ και στο εξής,όποιον αρχίζει τα γνωστά,να τον παίρνουμε στο ψιλό…όλοι μας !!!)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog