ΣΤΑ ΙΣΘΜΙΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ
Τα προβλήματα μας πολλά και μεγάλα. Η εικόνα της εγκατάλειψης, μας θλίβει. Η αδιαφορία της παρούσας δημοτικής αρχής έχει οδηγήσει την Ισθμία, κυριολεκτικά σε αδιέξοδο.

Φίλοι συνδημότες, ίσως στο Λουτράκι η ασφάλεια των σχολικών κτιρίων είναι επαρκής και τα παιδιά σας δεν κινδυνεύουν στα διαλείμματα να χτυπήσουν. Όμως, στο δημοτικό σχολείο του Καλαμακίου τα μικρά παιδία περιορίζονται σε ένα προαύλιο τόσο μικρό και τόσο επικίνδυνο που συνεχώς ελλοχεύει ο φόβος του ατυχήματος.
Καθαριότητα: Άραγε η πόλη του Λουτρακίου έχει την αρχοντιά και το κύρος που της πρέπει; Εδώ, στο δημοτικό διαμέρισμα της Ισθμίας η βρώμα κυριαρχεί και αν δεν διανύαμε προεκλογική περίοδο, δεν θα βλέπαμε ΠΟΤΕ καθαριότητα στα πάρκα μας. Φτάνει πια η κοροϊδία. Είναι γεγονός ότι όλος ο δήμος πάσχει στην καθαριότητα. Η καθαριότητα είναι υγεία και αρχοντιά…
Ίσως πάλι, τα μαγαζιά στο Λουτράκι να έχουν πελατεία και να μην κλείνουν το ένα μετά το άλλο όπως γίνεται εδώ στα Ίσθμια. Έχετε ευθύνη κύριε δήμαρχε… Τι κάνατε για να έρθει τουρισμός, να δουλέψουμε, να ζήσουμε τις οικογένειες μας και να καμαρώνουμε για τον τόπο μας; Και όμως… Είχατε 4 ολόκληρα χρόνια στη διάθεσή σας. Αρκετά για να κάνετε όσα έπρεπε. Τι κάνατε εσείς; ΤΙΠΟΤΑ! ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Και τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ…
Βυθιζόμενη γέφυρα Ισθμίας, κλειστή για τα οχήματα από τις 17 Αύγουστου 2009. Ντροπή σας να παιδεύετε τον κόσμο και να δηλώνετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Πλήρης ανικανότητα και αδιαφορία και μάλιστα σ’ ένα δημοτικό συμβούλιο στελεχωμένο με άτομα της Ισθμίας, που αδιαφόρησαν παντελώς για τον τόπο τους. Δεν θέλουμε άλλους επαγγελματίες δημοτικούς συμβούλους. Βαρεθήκαμε!!!
Αφήσατε απλούς πολίτες να τρέχουν και να οργανώνουν καταλήψεις  στη βυθιζόμενη γέφυρα, γιατί είστε ανίκανοι. Κάθε εξουσία, οφείλει να είναι φιλική προς τον πολίτη και έχει την υποχρέωση να λύνει προβλήματα και όχι να δημιουργεί. Θέλουμε ΔΗΜΑΡΧΟ, για όλους τους πολίτες και όχι για μερικούς. Πριν από 4 χρόνια, οι δημότες σας έδωσαν την εξουσία, γιατί σας πίστεψαν. Όμως, δυστυχώς, μας ξεγελάσατε. ΟΧΙ ΠΑΛΙ. Οι πολίτες ΕΙΔΑΝ την ανικανότητά σας, ΕΚΡΙΝΑΝ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ: Οι 2 στους 3 συνδημότες, σας γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Πότε ακούσατε τη δική μας φωνή; ΠΟΤΕ…… Γιατί ζητάτε να σας ακούσουμε τώρα; Όχι … ΤΩΡΑ ΚΩΦΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. Τώρα έχουμε δύναμη. Η ψήφος μας είναι ισχυρή και ουσιαστική. Αφήστε μας ελευθέρους και μην εκβιάζετε. Θέλουμε έναν δήμαρχο που να είναι ικανός να διοικήσει και να επιβληθεί στα συμφέροντα που έχουν καθηλώσει τον τόπο. Έχουμε άποψη και θέση. Θέλουμε την αλλαγή του δημάρχου για να πάει ο δήμος μας μπροστά. Θέλουμε τους πολίτες μπροστά. Εμείς, οι απλοί κάτοικοι της Ισθμίας, στηρίζουμε, υποστηρίζουμε και ψηφίζουμε, Κώστα Λογοθέτη.
Απλοί πολίτες της Ισθμίας
Στράτος Λάμπρου
Αναστάσιος Ροντζώκος
Κωνσταντίνος Φωτάρας
Νικόλαος Αλεξανδρόπουλος
Γεώργιος  Σπάρος
Πόπη Μαθά
Μανιάτη Αναστασία