Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΟΝΤΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ‏

- Advertisement -

Αγαπητέ Μιχάλη (θεωρώ υποκριτικό το κύριε Δρίτσα, λόγω της πολυετούς γνωριμίας μας)

Τα ερωτήματα ΟΝΤΩΣ παραμένουν. Όμως τα ερωτήματα δεν είναι αυτά που …
…έντεχνα προσπαθείτε να θέσετε για να αποπροσανατολίσετε το εκλογικό σώμα. Τα ερωτήματα Μιχάλη δεν αφορούν τις υποθέσεις για το ποιός θα διοικήσει, αλλά τα ουσιαστικά ερωτήματα που αφορούν στα ουσιώδη θέματα που θα έπρεπε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ να ασχολείστε.

Πριν από όλα όμως, θέλω να σου θυμίσω –γιατί εγώ το θυμάμαι Μιχάλη- ότι εσύ και ο Γ. Γκιώνης είσασταν αυτοί που πάσχιζαν πριν από 4 έτη να αντιτείνουν το νέο, το δημιουργικό, το άφθαρτο, το διαφανές και το χωρίς συμφέροντα στα επιχειρήματα του κυρίου Παύλου περί απειρίας σας για διοίκηση και περί δικής του εμπειρίας. Το θυμάσαι αυτό Μιχάλη? Γιατί τώρα το ξεχνάς ή δεν ισχύει για τους Πολίτες Μπροστά?

Επί της ουσίας: Τα 2 κυρίαρχα ερωτήματα που θέτει σύσσωμο το εκλογικό σώμα είναι:

· Γιατί αποφεύγετε να πάρετε θέση στην πρόθεση της Club Hotel Casino να μετατρέψετε την Κοινοπραξία σε Ανώνυμη Εταιρεία? Έχετε εξηγήσει στους ψηφοφόρους και σε όλους τους δημότες ότι σε περίπτωση μετατροπής σε ΑΕ, ελλοχεύει ο κίνδυνος απώλειας της πλειοψηφίας, ακόμα και της καταστατικής μειοψηφίας σε περίπτωση μονομερούς αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας π.χ όταν θα πρέπει να εκτελεστεί ένα νέο έργο και δεν θα έχει ρευστότητα το άλλο 50% της ΑΕ, δηλαδή ο Δήμος? Επιτέλους ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ με την θέση σας. Εμείς το κάναμε και το γράψαμε ξεκάθαρα στο πρόγραμμα μας.

· Στην προηγούμενη ανακοίνωση, αλλά και στην τωρινή, καθώς και στην δήλωση των συνυποψηφίων σας και εκλεγμένων σε πρώτες θέσεις, αναφέρεστε ξεκάθαρα για την μη «φροντίδα» του Κ. Λογοθέτη να υπάρχουν γυναίκες στο νέο ΔΣ και ότι ο Κ. Λογοθέτης δεν «μερίμνησε» να έχει υποψήφιο από τα Ίσθμια. Πως γίνεται Μιχάλη να «φροντίζει» ή να «μεριμνεί» κάποιος για λογαριασμό του εκλογικού σώματος? Έχετε κάποιους μηχανισμούς που καταφέρνουν να ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ και να «φροντίζετε» ή να «μεριμνείτε» για το ποιός θα εκλεγεί από το εκλογικό σώμα? Αυτές οι δηλώσεις σας δεν αποτελούν πολιτική συναλλαγή?

Τέλος και αναφορικά με τα περιβόητα έργα που τόσο διαφημίζετε, θέλεις Μιχάλη να μου απαντήσεις:

· Ποιά είναι τα «δικά σας έργα?» Το 85% αφορά περάτωση των έργων της προηγούμενης δημοτικής αρχής, και αυτό με πολύ μεγαλύτερο κόστος από το αρχικό προϋπολογισθέν. Τα άλλα «δικά σας» αφορούν το Μπο-Ριβαζ όπου επιβαρύνατε ακόμα περισσότερο το κυκλοφοριακό μεταφέροντας όλες τις υπηρεσίες στο κέντρο της πόλης χωρίς πρόσβαση, συγκοινωνία, parking και ευκολία για τους δημότες και τους επισκέπτες, δαπανώντας 2 εκατ. ευρώ για να έχουν οι τεχνικές υπηρεσίες θέα θάλασσα? Το έργο για την πυροσβετική στην Περαχώρα που το έφερε εις πέρας ο Λόης? Το parking που δεν έχει φύλαξη και δεν έχει δημοτική συγκοινωνία και κανένα σταθμευμένο αυτοκίνητο πλην των περιοίκων? Το κολυμβητήριο για το οποίο δαπανήθηκαν τόσα λεφτά με τα οποία άλλοι δήμοι έφτιαξαν κλειστό με όμορα γήπεδα αθλοπαιδιών?

· Μήπως η δική σας διοίκηση ήταν αυτή που δημιούργησε ανάπτυξη και οικονομική ευρωστία μέσω της ΕΜΠΕΙΡΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΑΣ? Το υδροθεραπευτήριο με βάση ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ έχει ετήσια οικονομική ζημιά 600.000 με αυξητικές τάσεις. Το Συνεδριακό το ίδιο. Τα ταμεία είναι μείον (τα 7.5 εκ. ευρώ που διαφημίζετε αφορούν μέρος πληρωμών των υπο περάτωση έργων ύψους 13 εκ. ευρώ). Δάνειο δεν θα παίρνατε αλλά έτυχε στη πορεία. Και μετά φταίνε οι Πολίτες Μπροστά που δεν έχουν ικανά να διοικήσουν στελέχη?

· Ο Τουρισμός? Ακόμα και οι τελευταίοι οργανωμένοι (οι Φιλανδοί) έφυγαν.

Ας μην συνεχίσω με άλλα. ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΙΧΑΛΗ. Ας απαντήσετε εσείς για τα ω γέγονε και για το τι θα κάνετε με την κοινοπραξία και μετά ας δούμε ποιοί, πως, γιατί και πότε. Μην γίνεσαι Παύλου του 2006 Μιχάλη. Τότε τον χλεύαζες. Μην θες να έχεις την ίδια αντιμετώπιση.

Φιλικά

Γιώργος Μπάκος

- Advertisement -

40 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αναρωτιέμαι,πόσο καταξιωτικό μπορεί να είναι,όταν
    κάποιος επιδιώκει την καταξίωση του στο τι δεν έκανε
    ο αντίπαλος.Και με την ευκαιρία να ρωτήσω μήπως
    θυμάτε κανένας τα πεπραγμένα της πρώτης τετραετίας του κ.Παύλου;; Τι ήταν το περισσότερο
    που έκανε σε σύγκριση με την πρώτη τετραετία του
    κ.Γκιώνη;;; Πόσα εν εξελήξει έργα παρέλαβε από τη
    Δημαρχία Γιωτάκη και πότε τα τελείωσε;;;
    Σε παντελώς αμνήμονες νομίζετε πως απευθύνεσθε κ.Μπάκο;;;;;

  2. συγχαρητηρια για την επιστολη. σταρατη χωρις υπεκφυγες και επωνυμη. ελπιζω να μη ζησουμε παλι την ιδια κατασταση. δεν μας νοιαζουν οι απειροι (σαν δημοτης λουτρακιου μιλαω) αλλα οι αφθαρτοι με στοχο και οραμα. νικο πολυ σωστη η παρατηρηση σου.

  3. ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΠΟΣΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο κ.ΜΠΑΚΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΘΗΝΑ, ΔΕΝ ΠΟΝΑΓΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ, ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΑΧΥΡΙΘΜΟ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ! Η ΘΕΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ! ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ! ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ!

  4. κ. ΜΠΑΚΟ ΟΛΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΥ ΣΑΣ,ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ; ΑΓΩΝΙΖΟΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ; ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΧΟ Η΄ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΜΜΙΣΘΗ ΘΕΣΗ; ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΕΝΤΟΝΩΣ ΓΙΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ; ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ κ. ΜΠΑΚΟ.

  5. Μπράβο Γιώργο Μπάκο. Για τις αλήθειες, για το ήθος, για την ευθύτητα. Μας έλειψε πολύ αυτή η προσέγγιση σε σημείο που θεωρούμε την πολιτική υποκρισία αυτονόητη.

    Κώστας Π.

  6. Γιατί ρε δοσίλογε, μόνο εσύ που μένεις εδω ξέρεις από το τόπο και τις λύσεις του? Ξέρεις πόσοι έμεναν εδώ και μας κατάστρεψαν? Αντε γειά τσιράκια της νοτιοδυτικής όχθης.

  7. Αν θέλεις απαντήσεις από τον Γιώργο ή από όποιον άλλο από τους Πολίτες Μπροστά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας από το εκλογικό τους κέντρο και να ρωτήσεις. Να είσαι σίγουρος ότι θα είναι όλοι εκεί και θα σου απαντήσουν. Αλλά βλέπεις εκ του μακρόθεν και ανώνυμα είναι πιο εύκολα, σωστά?

  8. ρε 9:49 να που δημοσιευθηκε το σχολιο σου, και μεχρι να σου απαντησει ο μπακος ας σου πω εγω κατι… ξερεις ποσο γελειος ακουγεσαι, και ποσο αντιθετα μα αυτο που θες να κανεις, λειτουργεις?? ενας νοημων ανθρωπος διαβαζωντας το ανωνυμο κατηγορητηριο σου θα συμπαθουσε αμεσα τον μπακο!! αν μη τι αλλο μαθετε ρε ζωα να κανετε προπαγανδα και οχι κουτσομπολιο του κολου… ΖΩΑ, ε ΖΩΑ!!

  9. Εγω απορω γιατι το λες παρεμβαση και μαλιστα ανανεωτικη. Ποιος εχει μεινει απο την παρεμβαση? Μονο ο Δριτσας και αυτος μονο "ανανεωτικος" δεν ειναι. Οπως ελεγε και ο Αυλωνιτης "ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ?"

  10. TELIKA RE MPAKO TOUS TEXNOKRATES POU EKLEGONTE APO TON LOGO THA MAS TOUS PIS ??? H THELIS NA ERTHO APO KONTA NA MOU TOUS PEIS GIATI EINAI MISTIKO??? EDW GIATI DEN APANTAS SE AFTI TIN EROTISI???? KAI MIN MOU PEIS OTI APAGOREVETE.

  11. ξερετε ρε κουτολουτρακιωτες τι κλαμα εριχνε ο γιωργακης ο μπακος εκει στην ξενητια που ηταν; ολο εμας σκεφτοταν, καθε βραδυ εκανε σχεδια και σκεδια για μας και τα προβληματα μας απλα ωριμασαν οι συνθηκες και ηρθε να μας σωσει με τις λυσεις παραμασχαλα, αφου ο γκιωνης δεν ηθελε να αξιοπιοιησει την διαννοια του κακο του κεφαλιου του,τι εμμισθες θεσεις και βλακιες, ο μπακος ειναι μεγαλη ψυχη, ολα τσαμπα θα τα κανει! ε γιωργο!!! μιλα και συ ρε , γιατι δεν με πιστευουν οι κουτοπονηροι, σιγα μην εχεις αναγκη απο 1700ε, ε γιωργο;;; τετοιες θεσεις εδινες για πλακα στην Αθηνα, και παρατησες την δικη σου με τοσα λεφτα για μας, ρε γιωργο δεν μιλας!!! μηπως λεν αληθεια οι κουτολουτρακιωτες και με εκθετεις που σε υποστηριζω; μιλα ρε γιωργο!!!

  12. ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΑΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ; ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΤΕΓΝΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΝΟΚΟΛΛΙΟΜΑΓΑΖΟ ΤΙΓΚΑ ΑΠΟ ΦΑΣΑΡΙΟΖΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΤΣΑΝΑΣ ΝΑ ΡΩΧΑΛΙΖΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ;

  13. κ. ΜΠΑΚΟ με όλο τον σεβασμό δεν σας γνωρίζω δεν νομίζω όμως η ανωνυμία μου να απαγορεύει ερώτημα μου για το τι επαγγέλεστε μια και συμμετέχετε σε αυτό το blog γιατί διαβάζω διάφορα από διαφόρους κυρίους, το μόνο που ερωτώ είναι το επάγγελμα σας, σας ευχαριστώ.

  14. ρε ποσα χρονια ειχα να σε δω ρε μπακο απο τοτε που επαιζες μπασκετ,παιδακι ησουν και γερασες νομιζα οτι ησουν αμερικη, θα χεις πειρα τοσα χρονια που λειψες, βαλε ενα χερακι να βοηθησεις την κατασταση γιατι ολοι τους ανεβαιναν για τα λεφτα, απο τι μαθαινω δαυτα δεν τάγαπας, τα μπουχτησες τουλαχιστον εσυ βοηθας ανιδιοτελως!!!
    μπραβο σου αγορι μου,ειμαστε μαζι σου.

  15. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΜΜΙΣΘΕΣ ΘΕΣΕΙΣ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ,ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ; ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ;ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ,ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΜΜΙΣΘΙ,ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!!! ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ, ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΕΜΜΙΣΘΗ ΘΕΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΓΕ;ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΛΕΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ!!!

  16. ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΟΜΑΝΤΕΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

  17. τι ερωτηση ειναι αυτη κυριε; τι επαγγελεται; δεν καταλαβαινετε απο τον τροπο που γραφει; μα φυσικα τεχνοκρατης,ρωτηστε στο Λουτρακι μενετε;και αν θελετε να μαθετε την τελευταια ειδηση δεν θα παρει εμμισθη θεση συμβουλου αλλα τεχνοκρατη αντιδημαρχου με ειδικοτητα στα αντισταθμιστικα οφελη!!!

  18. 3.13 ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΑΚΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Ή ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ.
    1. ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ HOME CARE ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Β. ΕΛΛΑΔΑ
    2. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ENERGY TRADE) ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (SITE ACQUISITIONS)
    3. ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ CAPITAL PARTNERS
    4. ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

    ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΤΕ – ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΥΤ/ΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΑΣΕ – ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ.

    Β.Μ

  19. Ο εν λόγω κύριος επί 22 έτη είναι Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος μεγάλων επιχειρήσεων και έχει μάθει να αμοίβεται για τις υπηρεσίες που προσφέρει. Αυτό τον έκανε καλό και του έδωσε αξία στην έως τώρα πορεία του. Γιατί θα πρέπει να αλλάξει αυτό? Όταν δηλαδή ζητάμε τις υπηρεσίες ενός φοροτεχνικού, ενός συμβούλου, ενός χρηματιστή κλπ γιατί αποδεχόμαστε ότι θα πληρώσουμε ενώ τώρα αυτό είναι κακό?

    Πάνος Δ.

  20. Ρε λύσσα με το τι κάνει και πόσα παίρνει και γιατί!!!! Ο Επαγγελματίας δημοτικός σύμβουλος επί τόσα έτη τι δουλειά κάνει? Εκπαιδεύεται και γίνεται καλύτερος? Είναι τεχνοκράτης κάποιος που η αποκλειστική του απασχόληση είναι να είναι δημ. σύμβουλος.
    Μου αρέσει που όλοι βρίζετε τους επαγγελματίες βουλευτές, αλλά για τους δικούς σας δημ. συμβούλους κο κο κο κο.

  21. ΩΩΩ!!! ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ; ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΧΟΜΠΥ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΧΙ ΜΕ ΠΡΟΤΟΜΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΓΑΛΜΑ! κ. κατα κοσμο ΚΟΛ—-ΚΕ(9.12) Υ.Γ.ΑΛΕΠΟΥΔΙΑΡΗ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥ….

  22. Τίποτα δεν κάνει ρε. Το κολοβαράει και πουλάει τις γνώσεις του. Συνεργάζεται και με κάποιες εταιρείες και έχει τα κονέ και τις γνώσεις να βοηθήσει. Εγώ αυτό ξέρω και ας είναι και όχι χωρίς δουλειά αλλά και χωρίς ρούχα. Μπορεί ή δεν μπορεί να βοηθήσει?

    Κώστας Π.

  23. ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΞΑΔΕΛΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΣΚΙΖΕΙΣ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΣΟΥ,ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ…….

  24. ΠΑΙΔΕΣ ΠΡΙΝ 2-3 ΗΜΕΡΕΣ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ BLOGS (Π.Χ OLYMPIA.GR) ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ "ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ BLOGGER" ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΚΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΚΛΟΓΗΣ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ 2 ΕΞ ΑΥΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ. ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΤΑΓΑΡΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΝΕ ΠΟΤΟ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟ?

  25. Ρε 9.40 τι παπαριες λες? Ο ξάδελφος του νύχτα μερα στον Γκιώνη είναι γιατι έχει φάει τάξιμο από αυτον που κατέβηκε μαζι πριν 4 χρονια και σια για την επιτροπη τουρισμου όπως και ο Π.Μ που προοριζεται για τη θεση του συνηγορου του δημότη. Θυμισου τα αυτα. Και επειτα κατηγορουν τον Λογο για πασοκ και αλλα τετοια, αλλα και τον μπακο γιατι και καλα ειχε ζητησει αυτο που ειχε ταξει ο αλλος.

  26. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ! ΜΠΟΡΕΙ!! ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ!!! ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙ!!! ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ!!! ΕΧΕΙ ΤΟ KNOW HOW ΜΠΟΡΕΙ!!! ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ! ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ! ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΓΙΩΤΑΚΗΣ, ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΑΥΛΟΥ, ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ! ΛΑΜΟΓΙΑ ΙΤΣΣΣΣΣ

  27. Ρε Β.Μ ωραία όλα αυτά που ειναι ο συγγενής σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κερδίζει και λεφτά τέτοιες εποχές. Να μου πεις τι με κόφτει εμένα. Δεν βαριέσαι, κουβέντα να γίνεται. Ούτως ή άλλως με αυτά και αυτά ο Μπάκος έγινε διάσημος εκει που οι περισσότεροι δεν τον ηξεραν γιατι έλλειπε.

  28. Ρε παπαγάλοι και αποπροσανατολιστές, για την απάντηση στο Δριτσα θα πειτε κάτι ή πάλι την πάπια με την πρόφαση τι κάνει και πως το κάνει ο Μπάκος? Αλλά είπαμε εικει στο μεγάλο μαγαζί διαφημίζεται η προπαγάνδα

  29. ΡΕ ΚΟΥΤΟΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ! ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΑΑΑΘΕΤΑΙ!!!!!!

  30. ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΙΠΟΚΑΜΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ, ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΜΕΓΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΑΛΑΝΙΑΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΜΑ,ΒΟΥΡΡΡΡ!!!

  31. ΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΑ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΜΕ ΤΑ EXECUTIVE CARS ΠΟΥ ΛΑΝΣΑΡΕ KAI XAZEYAME TA NEA ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΓΕ ΜΟΥΡΗ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog