Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γ. Γκιώνης: “Σας καλώ σε μια πορεία ενότητας, για το αύριο”

- Advertisement -

Σε μια  μεστή και περιεκτική ομιλία, ο Γιώργος Γκιώνης, αναφέρθηκε στον προσωπικό αγώνα που έχει δώσει για όλα τα έργα, αλλά και τις θέσεις που έχει πάρει κατά καιρούς για να δώσει στο Λουτράκι τη θέση που του αρμόζει.

“Ο λαός, την περασμένη Κυριακή, έδωσε το μήνυμά του. Είπε το “ναι” στην πρόοδο και στην ανάπτυξη του τόπου μας και έδωσε την εντολή νίκης. Όταν εγώ και η Παρέμβαση παλεύαμε για την ιστορία μας, δεν μας βοήθησε κανείς και καταφέραμε όχι μόνο να μην παραχωρηθεί ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο από τον παλαιό δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας κόντρα στη θέληση των πολιτικών δυνάμεων του χωριού, αλλά και να ενσωματώσουμε τους Αγίους Θεοδώρους στο νέο διευρυμένο δήμο. Καταφέραμε με πολύ κόπο να μην γίνουμε Περιφερειακό χωριό του δήμου Κορινθίων”.

“Πολεμήθηκα από την πρώτη ημέρα, όσο λίγοι. Δεν δέχομαι να αμφισβητούν τόσο την εντιμότητά μου όσο και την εντιμότητα των στελεχών της Παρέμβασης. Δεν δέχομαι να σπηλώνουν συμπολίτες μας που υποστηρίζουν το έργο της παρούσας δημοτικής αρχής, γιατί δεν έχουν τίποτα να πούν. Μας κατηγορούσαν για μακέτες. Είναι μακέτα το Spa που φέρνει έσοδα περισσότερα από 1 εκ. ευρώ ετησίως; Είναι μακέτα το Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας; Το παρκινγκ; Τα φωτοβολταϊκά στο Γυμνάσιο; Το γήπεδο στα Ίσθμια; Το πρώτο βιοκλιματικό κτίριο της Πελοποννήσου  – βιβλιοθήκη του δήμου. Καταφέραμε και ανοίξαμε την οδό Παπανικολάου μετά από 13 χρόνια. Το δρόμο της Περαχώρας, επίσης”.

Ο νύν δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας, τόνισε στην ομιλία του το γεγονός ότι ενάντια στις ψευδείς κατηγορίες, σήμερα το μεσημέρι στα ταμεία του δήμου, υπάρχουν 7,3 εκ. ευρώ, ενώ χαρακτήρισε μυθεύματα τα περί δανείων του δήμου και εξήγησε ότι το δάνειο των 7 εκ. ευρώ το πήρε η ΔΑΕΤ για να τελειώσει πολύ σύντομα (όπως και τελείωσε) το Spa και ότι έχει ήδη αποπληρωθεί το 1/3 (του δανείου). Λόγω της οικονομικής κρίσης και του νέου νόμου, δεν μπορούν να γίνουν προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων και γι αυτό θα προσπαθήσουν όλοι μαζί να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο της μεταβατικής περιόδου της εφαρμογής του νέου νόμου του Καλλικράτη.

Τέλος, κάλεσε όλους τους πολίτες στην κάλπη και τόνισε ότι η αποχή δεν είναι λύση. “Είναι ευκαιρία να συνεχίσουμε την πορεία έργων, λόγων και πράξεων. Σας καλώ όλους για να πάμε το δήμο ακόμα ένα βήμα πιό μπροστά”.

- Advertisement -

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. skeftome re pedia na psifiso gkionh provlimatizome omos gt tha prepei na exw monima ta xeria stis tsepes gia na mhn mou ta kopsei kaneis apo to kazino etsi den exoun pei?
    h mhpos opios psifisei gkionh den exei fovo gia ta xeria tou ?as mou dwsei sas parakalo kapoios mia sovarh apanthsh ston provlimatismo mou !!!

  2. Γιωργάκη στην άμεστη ομιλία σου άκουσα ότι ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ δεν φρόντησε με "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ" να ψηφισθεί σύμβουλος απο τα ίσθμια, εσύ με τέτοιους τρόπους φροντίζεις να ψηφίζονται οι σύμβουλοι της αρεσκεία σου;Γιωργάκη πάτα φρένο αγόρι μου γιατί αυτά που λες μου θυμίζουν μαύρες σελίδες της ιστορίας μας.Πάντως χαίρομαι που ο Λογοθέτης δεν"φροντίζει" να εκλέγει όποιον γουστάρει και όπου γουστάρει,τελείως "δημοκρατικά" όπως εσύ γιαυτό και τον πάω με χίλια, ούτε ένας χαμένος ψήφος ΟΛΟΙ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, γιατί απο μεριά ΓΚΙΏΝΗ ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΑΝΑΘΥΜΙΆΣΕΙΣ ΜΠΟΧΑΣ.

  3. ρε αυτος ισχυριζεται οτι "φροντιζει" να ψηφιστουν αυτοι που θελει ο ιδιος, απο περαχωρα απο ισθμια κλπ…. που ακουστηκε ρε εσεις αυτο???!?!?!?!?!?!? που στο διαολο επεμβαινει δλδ και φροντιζει??? στις συνειδησεις των ψηφοφορων??? τι ειναι αυτα ρε??? τι ΧΟΥΝΤΑ και παρακρατος ειναι αυτο?? και πατε ακομα και τους ακουτε?? που ακουστηκε??? 400 χρονια δεν ηταν αρκετα, ακομα χαριζεστε μικροπολιτικα στον καθε κατεργαρη τσαρλατανο που σας κοροιδευει!! στην υγεια σας τοτε!! οτι συμβαινει, σας αξιζει!

    Ψηφιστε τον ζωα και τραβατε το δρομο σας ο καθενας…

  4. ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΙΣΘΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΣΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ …. ΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΙΣΘΜΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 70-80 % ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ …

  5. Στα Ίσθμια στην οδό Μακρυγιάννη που είναι ένας δρόμος 50 μέτρα επι ΠΑΥΛΟΥ απολοτριώθηκε κατά μήκος ΄και σε πλάτος ενός μέτρου,Ο Γκιώνης ανέλαβε την Δημαρχία , ο δρόμος ακόμα είναι με το χώμα και τις λακούβες και τα χορτάρια που βγήκαν .Πριν μερικούς μήνες απευθήνθηκαν οι κάτοικοι στον Πέρρα γιατί δεν τον στρώνετε Σωτήρη ; και τους απάντησε ότι:ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΟΥΜΕ ΨΗΦΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ;" ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΙΣΘΜΙΩΝ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΠΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΑ ΙΣΘΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΕΙ ΤΑ ΙΣΘΜΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ .ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. Οποιος θέλει μπορεί να πάει ακόμα και αύριο να δει τον δρόμο, εκτός και αν στείλουν όλη νύχτα τα ασφαλτικά να τον φτιάξουν.

  6. Ηθελα νάξερα γιατί τσακώνεστε;;;
    Πιστεύω ότι όλοι σας ξέρετε οτι με το νέο μνημόνιο έρχεται το το ξέσκισμα του αιώνα και πολλοί τσακώνονται ακόμα για τον Γκιώνη και τον
    Λογοθέτη. Στην κοσμάρα τους. Το ενδεχόμενο ο νέος
    Δήμαρχος να μην μπορεί να ελέγξει ούτε το πάρκο
    στην παραλία,ούτε που περνάει από το μυαλό τους.

  7. ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΡΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΡΙΤΣΗ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΛΟΓΟΘΕΤΗ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 100% ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 70-80% Κ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΚΙΩΝΗ Κ ΠΗΡΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.

  8. ΠΡΟΣ 11:37: ΜΕ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ, ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΕΤΡΙΤΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΧΩΡΟ… Ο ΚΟΣ ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog