Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Είμαστε δημότες Β’ κατηγορίας;

- Advertisement -
ΣΤΑ ΙΣΘΜΙΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ
Τα προβλήματα μας πολλά και μεγάλα. Η εικόνα της εγκατάλειψης, μας θλίβει. Η αδιαφορία της παρούσας δημοτικής αρχής έχει οδηγήσει την Ισθμία, κυριολεκτικά σε αδιέξοδο.

Φίλοι συνδημότες, ίσως στο Λουτράκι η ασφάλεια των σχολικών κτιρίων είναι επαρκής και τα παιδιά σας δεν κινδυνεύουν στα διαλείμματα να χτυπήσουν. Όμως, στο δημοτικό σχολείο του Καλαμακίου τα μικρά παιδία περιορίζονται σε ένα προαύλιο τόσο μικρό και τόσο επικίνδυνο που συνεχώς ελλοχεύει ο φόβος του ατυχήματος.
Καθαριότητα: Άραγε η πόλη του Λουτρακίου έχει την αρχοντιά και το κύρος που της πρέπει; Εδώ, στο δημοτικό διαμέρισμα της Ισθμίας η βρώμα κυριαρχεί και αν δεν διανύαμε προεκλογική περίοδο, δεν θα βλέπαμε ΠΟΤΕ καθαριότητα στα πάρκα μας. Φτάνει πια η κοροϊδία. Είναι γεγονός ότι όλος ο δήμος πάσχει στην καθαριότητα. Η καθαριότητα είναι υγεία και αρχοντιά…
Ίσως πάλι, τα μαγαζιά στο Λουτράκι να έχουν πελατεία και να μην κλείνουν το ένα μετά το άλλο όπως γίνεται εδώ στα Ίσθμια. Έχετε ευθύνη κύριε δήμαρχε… Τι κάνατε για να έρθει τουρισμός, να δουλέψουμε, να ζήσουμε τις οικογένειες μας και να καμαρώνουμε για τον τόπο μας; Και όμως… Είχατε 4 ολόκληρα χρόνια στη διάθεσή σας. Αρκετά για να κάνετε όσα έπρεπε. Τι κάνατε εσείς; ΤΙΠΟΤΑ! ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Και τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ…
Βυθιζόμενη γέφυρα Ισθμίας, κλειστή για τα οχήματα από τις 17 Αύγουστου 2009. Ντροπή σας να παιδεύετε τον κόσμο και να δηλώνετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Πλήρης ανικανότητα και αδιαφορία και μάλιστα σ’ ένα δημοτικό συμβούλιο στελεχωμένο με άτομα της Ισθμίας, που αδιαφόρησαν παντελώς για τον τόπο τους. Δεν θέλουμε άλλους επαγγελματίες δημοτικούς συμβούλους. Βαρεθήκαμε!!!
Αφήσατε απλούς πολίτες να τρέχουν και να οργανώνουν καταλήψεις  στη βυθιζόμενη γέφυρα, γιατί είστε ανίκανοι. Κάθε εξουσία, οφείλει να είναι φιλική προς τον πολίτη και έχει την υποχρέωση να λύνει προβλήματα και όχι να δημιουργεί. Θέλουμε ΔΗΜΑΡΧΟ, για όλους τους πολίτες και όχι για μερικούς. Πριν από 4 χρόνια, οι δημότες σας έδωσαν την εξουσία, γιατί σας πίστεψαν. Όμως, δυστυχώς, μας ξεγελάσατε. ΟΧΙ ΠΑΛΙ. Οι πολίτες ΕΙΔΑΝ την ανικανότητά σας, ΕΚΡΙΝΑΝ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ: Οι 2 στους 3 συνδημότες, σας γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Πότε ακούσατε τη δική μας φωνή; ΠΟΤΕ…… Γιατί ζητάτε να σας ακούσουμε τώρα; Όχι … ΤΩΡΑ ΚΩΦΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. Τώρα έχουμε δύναμη. Η ψήφος μας είναι ισχυρή και ουσιαστική. Αφήστε μας ελευθέρους και μην εκβιάζετε. Θέλουμε έναν δήμαρχο που να είναι ικανός να διοικήσει και να επιβληθεί στα συμφέροντα που έχουν καθηλώσει τον τόπο. Έχουμε άποψη και θέση. Θέλουμε την αλλαγή του δημάρχου για να πάει ο δήμος μας μπροστά. Θέλουμε τους πολίτες μπροστά. Εμείς, οι απλοί κάτοικοι της Ισθμίας, στηρίζουμε, υποστηρίζουμε και ψηφίζουμε, Κώστα Λογοθέτη.
Απλοί πολίτες της Ισθμίας
Στράτος Λάμπρου
Αναστάσιος Ροντζώκος
Κωνσταντίνος Φωτάρας
Νικόλαος Αλεξανδρόπουλος
Γεώργιος  Σπάρος
Πόπη Μαθά
Μανιάτη Αναστασία
- Advertisement -

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο ''αντιδήμαρχος'' μέχρι προχτές έβγαζε σπυριά με τον Λογοθέτη,τι έγινε τώρα?τα βρήκανε?άλλος μελισσανίδης από κει τς.τς.τς.τς.τς.τς

  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΕΡΡΑΣ ΙΣΘΜΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ? ΠΑΛΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ? ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?

  3. θα σας τα κανει ολα ο σπανος τωρα προβλεπω καινουργια συλο τυπου σογιας οπως επετρεψε επι θητειας του να γινει η εγκατασταση της σογιας μεσα στα μουτρα σας ρε σακελαρη εσυ νεος ανθρωπος πως συμβιβαζεσαι με τα ΄΄απολυθωματα'' της τοπικης πολιτικης που εφεραν το χωριο 50 χρονια πισω με αυτους που ζητουσαν πιστοποιητικο κοινωνικων φρονιματων για μια θεσουλα στη διωριγα πριν μερικα χρονια οταν το επαιζαν ''εργατοπατερες'' εκει.ρε τασο ροτζοκο πρεπει να εισαι πολυ ΄΄μαζοχας΄΄ μετα τα οσα σου εκαναν σπανος και λογοθετης εκτος εαν εχεις καποιο σατανικο σχεδιο στο μυαλο σου και τους αφησεις να εκτεθουν και μετα τους παρεις την καρεκλα .

  4. Μπράβο λοιπόν στα δυο τρίτα που αποτελούν τους σταυρούς ένα μεγάλο μπράβο για το χάλι. Σαν δεν ντρέπεστε που τολμάτε και μόνο να το λέτε.

  5. Απλοί πολίτες των Ισθμίων,καλή η προσπάθειά σας
    αλλά εκτός χρόνου.Τα ονόματά σας δεν μου λένε τίποτα γιατί απλά δεν υπήρχατε στις μάχες που έδιναν τα ψώνια αυτού του τόπου για τον τόπο μέσα στη δημοτική αίθουσα.Την μάχη για το νερό που πίνετε που είναι όντως Λουτρακίου πλην όμως μέσα στην δεξαμενή πέφτουν και 2-3 τοπικές γεωτρήσεις που αλλοιώνουν την ποιότητά του δεν την ανέδειξε κανείς φωστήρας εκ Ισθμίων.Το λέω γιατί τα κεσέμια που αναδείξατε στις πρόσφατες εκλογές ήταν και στην προτεραία δημοτική αρχή και είδαμε το μεγάλο ενδιαφέρον για τον τόπο σας.Όταν λοιπόν ένα ψώνιο του τόπου μας το έφερε
    στο δημοτικό συμβούλιο,με παρόντες εκ Ισθμίων, Πέρρας,Παπαθεοδώρου,Κούτμου,Πρωτονοτάριου, Πετροπούλου εκλεγμένων και παρόντων των κοματαρχών Στέφα και Σπανού,οι οποίοι τελευταίοι εχλεύαζαν λέγοντας καθότι κάθονταν δίπλα μου και τους άκουσα."Τι λέει,έλεγαν,τόσα χρόνια πίνουμε και δεν έχουμε πάθει τίποτα".
    Αφού δεν ενδιαφέρονται για ένα τόσο ζωτικό θέμα θα ενδιαφερθούν για παρεμφερή και δευτερευούσης σημασίας;Το αν είναι καλό το νερό εσείς οι ίδιοι το ξέρετε.Τώρα αν δεν σας συμφέρει να το αναδείξετε[εκλεγμένοι εννοώ]είστε άξιοι της μοίρας σας αφού τους ίδιους που ανέφερα σαν υπεύθυνους συν τον Κυριάκη που ήταν και είναι και πάλι εκλεγμένος και ζει στον τόπο σας ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ και τους υπερτιμήσατε με την ψήφο σας.Θα μείνετε με τη μεγάλη ευφορία πως πλειάδα συμπολιτών σας θα σας εκπροσωπούν και θα κόπτονται για σας και τα συμφέροντά σας πλην όμως για τα προβλήματά σας θα απευθύνεστε και πάλι όπως και στο παρελθόν σε άσχετους και ατίμητους με την ψήφο σας ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρονται για τον τόπο αλλά έχουν τη αξιοπρέπεια και δεν σας βλέπουν σαν κοπάδι ψηφοφόρων.Να είναι τυχαίο για την συνολική κατάντια τόπου και χώρας;Το βόλι, η ψήφος αντί να είναι για αυτά τα άτομα το βάζουμε στο κρόταφό μας,έτσι από βίτσιο.
    Ελπίζω να τα λέμε και μετά τις εκλογές μιας και πολλοί ανακάλυψαν τα δημοτικά λόγω εκλογών.
    Να θυμίσω πως υπάρχουν και τα δημοτικά συμβούλια όπου βγαίνουν μαγνητικές τομογραφίες πολιτικού ήθους και διαδρομής κάθε εκλεγμένου.Καλό βόλι και μακριά από τον κρόταφό σας.

  6. Αγαπητοί «Απλοι ανώνυμοι πολίτες » τα αιτήματα και τα παράπονα σας δίκαια και εύλογα για όσους ζουν και δουλεύουν στην περιοχή Η περιοχή παρ· όλο που είναι πανέμορφη ,παρ όλο που έχε περίπου 2000 ψηφοφόρους έχει απλά αφαιθει στην τύχη του και όχι τώρα. Τυχαία ; Όχι βέβαια !!! Η απάντηση είναι γνωστή και την ξαιρουν ολοι και κυρίως οι δημότες του Καλαμακιου που φροντίζουν με επιμελια να είναι διασπασμενοι!! Και μια σοβαρή επισυμανση για τους υπογράφοντες που μοιάζει να είναι κατα του νυν δημαρχου και υπέρ του υποψυφιου κ Κ Λογοθετη Ο κατ εξοχήν υποστηρικτήτ του στην περιοχή Καλαμακιου κ Τ Ροτζιωκος και περίεργος ακόμα και σήμερα παρέμεινε εκτός του συνδιιασμου του κ Λογοθετη γιατί; Πως είναι δυνατόν με αναπάντητα ερώτηματα που δημιουργούν εύλογα για τους συμπολίτες του Καλαμακιου αβεβαιότητα για το ειλικρινές ενδιαφέρον των υποψηφίων για την περιοχή

    ´

  7. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΣΘΜΙΑ! ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΕΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΤΛ. ΤΟ ΤΙ ΝΕΡΟ ΠΙΝΕΤΕ? ΑΓΝΩΣΤΟ! Η ΓΕΦΥΡΑ ? ΣΕ ΔΕΚΑ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ! ΣΘΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ Ε Σ Ε Ι Σ ΕΚΛΕΓΕΤΕ! ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!

  8. Φίλε 3.19, εδώ ο Ροντζώκος είχε μιλήσει για εξαπάτησή του, για κομματικό ψηφοδέλτιο και για γηραλέους πολιτικούς, κι εσύ μας λες ότι δεν έφυγε από το συνδυασμό;

  9. 10.26… ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ Κ ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.
    ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ. Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

  10. Ανώνυμος είπε…

    Με θλίψη ντροπή και οργή εμείς-μια μερίδα υποψηφίων του συνδυασμού του Πάυλου Παύλου – διαβάσαμε σήμερα ένα κατάπτυστο και ψευδέστατο δημοσίευμα της εφημερίδας ‘Σφήκα’ (σελ 3) σύμφωνα με το οποίο έτσι γενικώς και αορίστως ‘Υποψήφιοι του Πάυλου στηρίζουν την υποψηφιότητα Λογοθέτη’.
    Λοιπόν για να τελειώνουμε η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.
    Κύκλοι του υποψηφίου Δημάρχου Λογοθέτη και Δούρειοι Ίπποι για καιρό του συνδυασμού του Πάυλου Πάυλου, εξυπηρετώντας καθαρά ιδιοτελείς σκοπούς, προφανώς επί ανταλλάγματι, όταν συνεδριάσαμε την Πέμπτη 11/11/2010 όλοι σχεδόν οι υποψήφιοι του συνδυασμού των Αγίους Θεοδώρους για να καθορίσουμε την μετέπειτα στάση μας στις επερχόμενες επαναληπτικές εκλογές, εμφάνισαν ένα κείμενο το οποίο δήθεν ερμήνευε την από 11/11/2010 επιστολή του Παύλου Πάυλου, στρεφόταν κατά του σημερινού δημάρχου κ Γκιώνη με βαρείς χαρακτηρισμούς και το οποίο μας ζητήθηκε να το υπογράψουμε όλοι οι παριστάμενοι.
    Όμως τόσο το κείμενο που μας παρουσιάστηκε όσο και η πρόταση να υπογραφεί το κείμενο αυτό απερρίφθησαν από το σύνολο της ομήγυρης στην οποία σημειωτέον συμμετείχαν και άλλοι φίλοι του συνδυασμού.
    Κατόπιν αυτού όλοι αποχωρήσαμε αποφασισμένοι να πράξουμε αυτό που επιτάσσει η συνείδηση μας όταν ξαφνικά σήμερα διαβάσαμε στην εφημερίδα Σφήκα (σελ 3) το κείμενο που μας παρουσιάστηκε και το απορρίψαμε ως ανακοίνωση υποψηφίων του συνδυασμού σύμφωνα με τη οποία στηρίζουμε ομαδικά τον Κώστα Λογοθέτη!.
    Εμείς λοιπόν για να τελειώνουμε λέμε με το πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΛΟΓΟΘΕΤΗ τελεία και παύλα.
    Δυστυχώς όμως φαίνεται ότι για κάποιους η χυδαιότητα, το ψέμα, η εξαπάτηση, η κατ επάγγελμα λασπολογία επιτρέπεται και επιβάλλεται όταν είναι για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα τους.
    Έτσι αντιλαμβάνονται την δημοκρατία, τους πολίτες, τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο?
    Έτσι νομίζουν ότι θα πάρουν τις εκλογές? Λέγοντας ψέματα και εξαπατώντας τους δημότες ότι δήθεν όλοι οι υποψήφιοι του Παύλου στηρίζουν τον Λογοθέτη?
    Γιατί οι κατ’ επάγγελμα λασπολόγοι δεν μας δείχνουν τις υπογραφές των υποψηφίων?
    Μήπως γιατί δεν υπάρχουν ?
    Ή μήπως γιατί είναι εξαιρετικά λίγες?
    Κρίμα και πάλι κρίμα για την κατάντια τους……….

  11. KALA RE KOSTA TI PERIMENES KANONTAS THN TELEYTEA EYDOMADA GRAFEIO TIPOY TOY SYNDIASMOY SOY TON LAMPROY KAI TON ILIAKOPOYLO NA PAREIS TIS EKLOGES AYTOI MANARI MOY EINAI EK GENETIS XAMENOI KAI AN AN LEO KAMIA FORA KOIMATE O THEOS KAI KERDIZOYN TA BAZOUN ME TOYS ALOUS POU TOYS AFISAN NA KERDISOYN.ARE BLAMI KAI EISAI KAI KALO PAIDI POY PAS KAI MPLEKEIS KRHMA POLI KRIMA PANTOS GIATI EXEIS KANA DIO ANTHROPOUS POY MPOROYSAN NA SE PROSTATEPSOYN ALLA DEN TO KANOYN GIATI ARAGE????????

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog