Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Νέος δήμαρχος στο Λουτράκι ο Κώστας Λογοθέτης

- Advertisement -

Ο Κώστας Λογοθέτης, είναι ο νέος δήμαρχος του νέου διευρυμένου δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων.
Πλήρης ανατροπή του σκηνικού για πρώτη φορά στα χρονικά των εκλογών του δήμου μας, καθώς ο Κώστας Λογοθέτης, ανέτρεψε το εις βάρος του ποσοστό (1238 ψήφους) και κατάφερε να κερδίσει σχετικά άνετα καθώς από την πρώτη στιγμή είχε αποκτήσει σταθερό προβάδισμα. Το loutrakiblog, εύχεται στο νέο δήμαρχο τα καλύτερα και μακάρι αυτές οι εκλογές να γίνουν η αρχή μαζί με μία δημιουργική αντιπολίτευση να δημιουργήσουμε το νέο διευρυμένο δήμο που όλοι επιθυμούμε.

Η συντακτική ομάδα του loutrakiblog

- Advertisement -

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. φευγουν λιγδωμενοι οι προηγουμενοι πεινασμενοι, αν και ηθελαν να λιγδωθουν λιγο ακομα, και ερχονται οι καινουργιοι καραπινασμενοι…

  2. Συγχαρητήρια στον Κώστα για την εκλογή του.Ομως τον περιμένει πάρα πολύ δουλειά και δυστυχώς χωρίς να έχει και πολύ χρόνο μπροστά του…

  3. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ… ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΥΓΜΗ Η' ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΟΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ 'ΣΩΣΤΟΙ' ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ?ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ …

  4. Ευχομαι καλη επιτυχια στο νεο δημαρχο!.Περιμενω πανω απο ολα το ταμειο αλληλεγγυης.(ειναι πολλοι οι συμπολιτες μας που υποφερουν)Περιμενω στηριξη στους εργαζομενους του καζινο.Περιμενω εργα που θα εξασφαλισουν νεες θεσεις εργασιας.Καλη δυναμη!!!

  5. Η Ν.Δ πανηγυρίζει. Κατάφερε ο κ.Σπηλιώτης, ο βουλευτής της και οι υποψήφιοι βουλευτές να κάνουν όλο το νομό πράσινο. Πολλά συγχαρητήρια!!!

  6. ακόμα δεν πρόλαβε να εκλεγεί ο νέος δήμαρχος,οι περισσότεροι είτε κράζουν τον προηγούμενο,είτε τον καινούριο…τόσο δύσκολο είναι πιά να πούμε καλή επιτυχία και από την στιγμή που αρχίσει το έργο του,να κρίνουμε και να συγκρίνουμε ;;;…τέλως πάντων…καλή επιτυχία στον νέο δήμαρχό μας,συγχαρητήρια και στον απερχόμενο για την κίνηση να μεταβεί στο εκλογικό κέντρο του νικητή και να τον συγχαρεί…καλή συνέχεια σε όλους…

  7. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΛΟΓΟΘΕΤΗ,,,ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ..ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗ ΠΕΡΑΧΩΡΑ..ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ,,

  8. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΥΡΙΕ ΛΟΓΟΘΕΤΗ,,ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΧΕΤΕ ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ..ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ..

  9. φιλαρακο εσυ που ειπες για τον τσανα..σιγουρα θα τον δεις αντιδημαρχο με αυτα που εχει να προσφερει στον τοπο του και θα πηδηχτεις κ απο το παραθυρο!!!!!!!

  10. Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΣΚΕΤΟ…ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!! ΡΕ ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ???? ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ???

  11. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ!!!Ο Κ. ΓΚΙΩΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ Ο Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

  12. Ας σταματησουν πια ολα τα πικροχολα σχολια εναντιον του νεου Δημαρχου..Ας σεβαστουμε την επιλογη των πολιτων και να ευχηθουμε καλη θητεια στο καινουριο Δημαρχο!!! Καλη επιτυχια κε Λογοθετη!!!!!καλη και δημιουργικη θητεια!!!

  13. Ας σταματησουν τα πικροχολα σχολια κατα του νεου Δημαρχου..ας σεβαστουμε την επιλογη των δημοτων..ελεος πια.Καλη επιτυχια κε Λογοθετη στο εργο σας!!!!!!

  14. 2.37 εγω που ειπα για τον τσανα, το ειπα χαριτολογωντας, γιατι ο Κωστας ειναι και φιλαρακι και πολυ καλο παιδι.Εγω τον ξερω καλυτερα απο σενα.Παρεπιπτοντως απ΄το σοι μου πηρε τους περισσοτερους σταυρους.Αντε γεια!!!

  15. ΚΥΡΙΕ 3.07 ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ κ.ΓΚΙΩΝΗ!
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ κ.ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!

  16. 3.24.den to egrapses wraia omws kai faneike ligo eironiko pros emas..k gw apo soi toy eimai kai kapoios eidika apo thn oikogeneia moy ekane poly megalo agwna gia ton kwsta..opws kai na xei telospanton dhmarxo peraxvrith exoyme oso kai na peirazei kapoious..

  17. ΠΕΡΑΧΩΡΑ FOR EVER! ME ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΧΙ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΚΥΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΝΟΙΑΖΕ ΗΤΑΝ Η ΜΑΣΑ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥΣ! Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

  18. Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΩΝ;;;
    ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΗΦΕΡΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΡΗΞΕΤΕ.
    ΞΕΧΑΣΑΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1-1-2011
    ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ κ.ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΘΕΟΔΩΡΙΤΕΣ;;
    ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΩΔΑΣΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ.

  19. ΑΠΟ 1-1-2011 Η ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ!!!… ΔΕ ΣΑΣ ΧΑΛΑ???…. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΧΑΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ…Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog