Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ποιοί εκλέγονται από Κώστα Λογοθέτη

- Advertisement -

1.Λουκάς Λουκάς
2.Δόσχορης Κωνσταντίνος [Τσάνας]
3.Δέδες Γιώργος
4.Δοσσαράς Χαράλαμπος
5.Κακαβάς Γεώργιος
6.Λόης Νικόλαος
7.Γλυκοφρύδης Γιώργος
8.Βαρελάς Παναγιώτης
9.
Μουζάκης Αθανάσιος [Γκελντής]
10. Πέτρου Δημήτρης [Ράκας]
11.Κακουρος Γιάννης
12.Γλυκοφρύδης Δημήτρης

- Advertisement -

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παιχτουρα Θαναση Μουζακη, συγχαρητηρια ρε φιλε! Στο ειχα πει, πιστεψετο και θα γινει! Και τωρα δουλεια να ξεβρωμισει ο τοπος και να παμε επιτελους αυτον τον δημο ενα βημα παραπερα!
    Συγχαρητηρια σε ολους (μονο φιλους βλεπω!!) και φυσικα στον Λογοθετη, για τον αγωνα σας!!

    Ενας φιλος και συναδερφος!

  2. ευχαριστουμε το παυλου για την ευγενικη χορηγια να χαρισει το λογοθετη στο δημο.μπραβο παυλο για το ξεπουλημα της δεξιασ

  3. Συγχαρητηρια στον ΚΥΡΙΟ Γ. Γκιωνη για το μεγαλειο ψυχης και την εντιμοτητα, που με αντρισμο παραδεχτηκε την ηττα του και προσηλθε να συγχαρει τον νικητη… ηθελε κοτσια.. Σε αντιθεση με καποιους σαν τον 9:30 που ποτε δεν εμαθαν να χανουν και παραληλουν, ή σαν καποιο αλλο κυριο που διαβασα σε αλλο μπλογκ και χαιρεκακα εγραφε "καληνυχτα κ. Γκιωνη"… πρακτικες αλλης εποχης, μαυρης, που εφεραν τον τοπο στα χαλια που εχει σημερα… οι προσωπικες εμπαθειες δεν χωρανε στν δημοκρατια

    Και μην ξεχνατε κκ, η αξια του χαμενου, δινει την δοξα στο νικητη…

  4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡ. ΠΑΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡ. ΠΕΤΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡ. ΦΟΡΤΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡ. ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

  5. sigxaritiria ston gkioni pou me axioprepeia kai antrismo pige kai sigxarike ton neo dimarxo!parallila eyxaristoume oloi ton paulou kai ton petritsi gia to xepoulima tis dexias……lae edeixes ti thes….kai stin perifereia kai ston dimo……kairos na dexteis kai osa tha erthoun…

  6. To ξεπούλημα της δεξιάς φίλε 11:12, το έκανε ο ίδιος ο Σαμαράς με τους χείριστους χειρισμούς του στο νομό μας. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ!!!!!!!

  7. παυλου να ξερεις οτι εφυγες απο την εξουσια με χαμηλωμενο κεφαλι ενω θα μπορουσες να φυγεις με ψηλα το κεφαλι αλλα το χειροτερο ειναι οτι ξεπουλησες το κομμα σου και τον δημο σου.συγχαρητηρια για την προσωπικη σου εμπαθεια εκανες εναν δημο πρασινο!

  8. agapite 11:12. otan antilif8eis oti i deksia einai i aitia katarreusis dimwn k kratous, tote ela na mas ta ksanapeis. mexri tote, katse me ton samara kai ti blakeia pou ton dernei. mia fora deksios, gia panta deksios. san ta prezakia eiste.

  9. ΠΑΥΛΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!ΤΩΡΑ ΕΦΥΓΕΣ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ?

  10. Η γραμματέας της Τ.Ο Ν.Δ Λουτρακίου, κάποια μέλη καθώς και εκλεγμένα μέλη της ΝΟΔΕ Κορινθίας θα πρέπει σήμερα να ντρέπονται για το Δήμο και το Νομό μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι του Σαμαρά και των στελεχών του νομού μας ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. Θα πρέπει όμως να γνωρίζουν ότι για να βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις κάποιοι τους ψήφισαν για να εκπροσωπούν τη Ν.Δ και όχι τις επιθυμίες κάποιου υποψηφίου Δημάρχου. Εκτός αν είχαν πάρει γραμμή κατευθείαν από το κόμμα να υποστηρίξουν αυτές τις επιλογές. Θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις στους ψηφοφόρους τους, αν έχουν λίγη αξιοπρέπεια.

  11. ΕΥΧΟΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

  12. Μπραβο ΠΑΥΛΕ που υπερεβεις τα φθαρμενα κομματα (ΟΛΑ) και υποστηριξες εμπρακτα αυτον που ηταν πραγματικα καλυτερος

    Φιλε 9.30 και λοιποι υπερπατριωτες μεινετε με το Σαμαρα να βλεπετε ειδησεις

  13. βλεπω ο τραμπουκισμος εχει συνεχεια…
    καποιοι ξεχνατε οτι τα τρια χρονακια περνανε πολυ γρηγορα, να θυμαστε καποιοι αφιλοι και αχαριστοι του τοπου αυτου, οτι με την βοηθεια του θεου μονο να ειμαστε ολοι εδω. και να ειστε σηγουροι οτι θα σας θυμισω αυτα που εχετε πει για την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για την Τ.Ο. και για ατομα που ΜΟΝΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ αντιθετα βεβαια απο την πορεια καποιων ταχα "δημοκρατικων"
    αρκει να ζουμε τα επομενα τρια χρονακια….

  14. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.

  15. 11.18 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΚΟ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ .Ο ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΜΠΕΛΑ.ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΕ ΓΝΩΜΩΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.ΚΩΣΤΑΣ

  16. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΒΛΕΠΩ Κ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Κ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ?7.52 ΧΑΛΑΡΩΣΕ,ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ

  17. Επιτελους ποτε θα σταματησει αυτη η αντιληψη η τοσο υποτιμιτικη για τους ψηφοφορους ως ατομα με προσωπικοτητα και αποψη, οτι πρεπει να ψηφισουμε οτι πει ο αρχηγος της παραταξης; Εχει τοση δυναμη αραγε ο Παυλου να κατευθυνει τοσο κοσμο στην καλπη; Η ν αναρωτηθουμε αν κατι αλλο φταιει που ολοι οι δεξιοι ψηφισαν Λογοθετη; Το να θελουν δημαρχο για την πολη κι οχι για το κομμα, δεν παιζει;;;

  18. 11:34 μη νοιάζεσαι αν ο Παύλου έφυγε με χαμηλωμένο το κεφάλι, γιατί αυτός κάτι θα βρει να κάνει. Κακόβουλα παπαγαλάκια λένε ότι έχει ήδη καπαρώσει θέση έμμισθη από το Λογοθέτη. Ξέρεις τώρα λόγω ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ θα τη θεωρήσει απαραίτητη ο Λογοθέτης και θα του την δώσει. Το κονέ είχε γίνει άλλωστε προεκλογικά, αυτό το έλεγαν όλοι. Πάντως ο Παύλου δεν θα κάτσει σπίτι του ούτε τώρα. Νοιάζεται βλέπεις για το ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. Το απέδειξε αυτό άλλωστε!!!

  19. ναι μωρε. θα δωσει εμισθη θεση στον παυλου κ θα αφησει στην απεξω τους δικους του που ετρεξαν ολη την προεκλογικη περιοδο μαζευοντας ψηφους.
    θετε κ τα λετε,ή σας ξεφευγουν?
    ο παυλος πηρε συνταξη οριστικη.

  20. Κάτι ακούγεται ότι ο κ.Παύλου θα έχει έμισθη θέση στο Δήμο και συγκεκριμένα για Πρόεδρο της ΔΑΕΤ.Σήμερα έχει βουϊξει το Λουτράκι και ο κ. Λογοθέτης πρέπει να πάρει θέση γι'αυτό…
    Αν επαληθευτούν αυτά τα κους-κους που ακόγονται κρίμα στον Κ. λογοθέτη γιατί τον ψήφισα και είμαι ΠΑΣΟΚ δεν άλλξα ποτέ μου τόσα χρόνια και ούτε πρόκειται ν'αλλάξω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog