Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

- Advertisement -

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που πίστεψαν το όραμα μας για ένα καλύτερο δήμο.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τον ωραίο αγώνα τους, σε όλους όσους στήριξαν αυτά που πίστεψαν και έλπιζαν, όποια και εάν ήταν αυτά.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο Loutrakiblog για την αμεροληψία του και την παρουσίαση όλων των απόψεων και εκφράσεων των υποψηφίων και των αναγνωστών

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην απερχόμενη δημοτική αρχή για τις καλές προθέσεις τους και προσπάθειες τους. 
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου για την στήριξη, την κατανόηση και την υπομονή που επέδειξαν.
Ελπίζω να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να κάνουμε περήφανους όλους του δημότες για την επιλογή τους.

- Advertisement -

41 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι πράγμα αυτό με τους τυπους σαν τον 9.26? Ζεις εδώ? Δουλεύεις εδώ? Τι λες ρε μεγάλε. Θα είχε μάθει πολλά, θα είχε εμπειρία από διοίκηση, θα είχε ζήσει σε άλλες περιοχές, θα είχε άλλες παραστάσεις άν ζούσε και δούλευε εδώ? Γιατί βάζεις μέτρο στις δυνατότητες με βάση το που ζει για κάποια χρόνια κάποιος? Ίσως γιατί δεν έχεις κάτι άλλο να πεις και να αντιπροτείνεις?
    Γιώργο, καλώς ήρθες και καλό κουράγιο.

  2. Συγχαρητήρια στον συνδυασμό του κύριου Λογοθέτη και καλή δύναμη , εκτός από τις ευχές θα δώσω και μια συμβουλή και όποιος θέλει την λαμβάνει υπ όψιν , φροντίστε να κατανοήσετε πολύ τους λόγους που έχασε ο κ . Γκιώνης, ίσως να είναι ο καλύτερος τρόπος ώστε να έχετε εσείς μια πετυχημένη πορεία .

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  3. Μπακο συγχαρητήρια!!!!!Μην ακούς τους πικροχολους αλλά να ακούς και να καταλαβαίνεις τα προβλήματα των δημοτών .Βλέπαμε το ντέρμπι δίπλα-δίπλα για να καταλάβεις ποιος είμαι.Τώρα μην με ρωτήσεις ποιο ντέρμπι,γιατί θα θυμωσω,χαχαχα!!!!!Καλή δύναμη.

  4. αναφτε κανα κερι στον ΠΑΥΛΟΥ αφησε το αποτυπωμα του για το μελλον του ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ειναι ο ΚΡΟΝΟΣ που ετρωγε τα παιδια του …..

  5. ρε παιδια,απο 1/1/2011 πιανουν δουλεια οι ανθρωποι και ξεκινησατε?αφηστε να δουμε τι μπορουν να προσφερουν στον τοπο μας!αυτο ειναι το ζητουμενο,το λουτρακι μας!!!αν δεν δειξουν καλα στοιχεια την επομενη τετραετια ας βγουν αλλοι.μηνξεχναμε οτι για αυτο επεσε η ¨αυτοκρατορια¨ του γκιωνη!πρεπει ολοι τους να καταλαβουν οτι αν δεν κανουν καλο για τον τοπο του λαου θα ¨πεφτουν¨!!!αλλα ας μην αρχιζουμε απο τωρα!συγχαρητηρια κ καλο κουραγιο στην νεα τοπικη αυτοδιοικηση!!

  6. ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΜΠΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΕΕΕ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΤΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΔΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

  7. ειμαι σιγουρος οτι θα μας κανεις υπερηφανους,απλα με το μαλακο, οχι με τα μουτρα για να βγεις και την αλλη τετραετια κουτος εισαι;

  8. Ρε 2.51 ξέρεις κάποιον να απασχολείται για την ψυχή της μάνας του? Γιατί λοιπόν προσπαθείς να μας σπασεις τα ούμπαλα με το τι θα πάρει ο Γιώργος? Δεν σε είδα να σε κόφτει τόσο καιρό για το τι έπαιρναν οι σύμβουλοι και οι παρατρεχάμενοι του παλατιού. Μήπως έχει πικραθεί γιατί σου πήραν το ψωμάκι σου?

  9. 12:26 κερί να ανάψουν όχι μόνο στον Παύλου που τον βοήθησε αλλά και στο Γέρου που άφησε το πεδίο ελεύθερο. Αλήθεια πότε θα πάρει καμμία θεσούλα ο Δημήτρης? Πολύ τον καθυστέρησε ο ΓΑΠ!

  10. ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΥΧΟΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΛΗΘΕΙΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΡΕΠΟΥΝ Σ' ΑΥΤΗΝ.

  11. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, Ο ΚΑΠΤΕΝ ΜΠΑΚΟΣ ΠΟΣΟ ΜΑΤΣΟ ΤΕΧΝΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΣΗ ΜΑΖΕΥΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΠΕΙΜΕΝΑΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ!
    ΙΤΣΣΣΣΣΣ!!!!!!

  12. Άκου καπτεν Μπάκος!!! Ρε τούφα παίζει να είχε ζέστη και υγρασία και να είχε ζεσταθεί λόγω περπατήματος? Αν ένα πράγμα γνωρίζω για τον Γιώργο, δεν είναι δήθεν και στημένος. Πιο αυθόρμητος (που του έχει στοιχίσει και στη ζωή του) άνθρωπος δεν υπάρχει.

  13. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ -Η ΒΡΟΧΗ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ -ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ – ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ 3ο ΚΑΙ ΤΟ 4ο ΜΕΡΟΣ ……

  14. Μήπως είναι αστείο να ζηταμε την ανάρτηση ενός προεκλεγικού κειμένου μετεκλογικά? Μην είναι καλύτερα να ζητάμε κάτι ουσίας?

  15. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που νευρίασες από την συμπεριφορά κάποιων και κατέβηκες με τους πολίτες μπροστά συνεισφέροντας ουσιαστικά στην εκλογή.

  16. @6:55
    αααααααα
    προεκλογικό κείμενο ήταν???
    γιατι ο κ.μπάκος μας είπε οτι ήταν θέσεις και απόψεις του.
    χμμμ …
    Νωρίς άρχισαμε.

    pomlapi…

  17. Ρε μυστήριε pomlapi πόσο προκατειλημένος είσαι? Όταν κάποιος γράφει ΠΡΙΝ ΤΙΣ εκλογές, στα Ελληνικά λέγεται προεκλογικά, άσχετα αν είναι θέσεις και απόψεις του. Ήταν προτάσεις προς την νέα -όποια νέα- δημοτική αρχή.

  18. @6:31
    και γιατι τις αφησε στην μέση ?
    μήπως δεν υπάρχει πλεον σοβαρός λογος να μας πεί και τις υπόλοιπες?
    εκτος αν τωρα μας παρουσιάσει της "μεταεκλογικές" του προτάσεις (1ο,2ο κλπ μέρος)και τις "προεκλογικές" της συνεχίσει το 2014.

    pomlapi…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog