Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αποτεφρωτήριο νεκρών στα σχέδια του Μπουτάρη

- Advertisement -
Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης σχεδιάζει να δημιουργήσει αποτεφρωτήριο νεκρών.
Μιλώντας στο MEGA, ο κ. Μπουτάρης αναφέρθηκε στην ...
κόντρα που υπάρχει με τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμο, κάνοντας λόγο για «ατυχές περιστατικό». «Δεν θα γίνει βέβαια και καρδιακός μου φίλος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της συμπρωτεύουσας ανέφερε ότι θα ζητήσει τη συνεργασία του Άνθιμου για τις δράσεις που γίνονται για τους άπορους και τους τοξικομανείς.

Σχετικά με το ρόλο ειρηνοποιού στη διένεξη Μπουτάρη-Άνθιμου που ανέλαβε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, παροτρύνοντας τον μητροπολίτη να «δώσει συγχωροχάρτι» στον νέο δήμαρχο, ο κ. Μπουτάρης είπε ότι χάρηκε για αυτή τη συνάντηση και για τα όσα ειπώθηκαν, διότι αυτό δείχνει διάθεση συμφιλίωσης. «Τον ξέρουμε όλοι τον Παναγιώτη, είναι επικαλυπτικός», δήλωσε χαρακτηριστικά.
*24wro

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σωστος ο μπουταρης,επιτελους καποτε να ξεκολησουμε απο τα ετσιθελικα κοληματα της εκκλησιας,με τις απαρχαιωμενες ιδεες της

  2. AΡΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ…ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ.ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΟΙΤΟΥΝ. ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ LIFESTYLE ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ Η ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΕΝΩ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΙΛΛΙΕΤΗΡΙΔΩΝ.
    Α ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ….ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ… ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog