Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θα κάνουμε αντίποινα στους Έλληνες για τα χτεσινά!!

- Advertisement -

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις εννιά το βράδυ όταν δύο Μπαγκλαντεσιανοί επιτέθηκαν κρατώντας ρόπαλα και μία σιδερένια πινακίδα σε παρέα ανηλίκων υπο την παρουσία του προέδρου της Μουσουλμανικής κοινότητας Ναίμ Ελγαντούρ έξω από το κατάστημά τους επί της οδού Παρασίου το οποίο λειτουργεί και ως παράνομο τζαμί.
Οι Μπαγκλαντεσιανοί πρόλαβαν να τραυματίσουν ελαφρά έναν ανήλικο στο …
…χέρι κι ενώ τα παιδιά καλούσαν σε βοήθεια και αμύνθηκαν της επίθεσης.

Εκεί ο Ναίμ Ελγαντούρ απείλησε ότι ”θα κάνουμε αντίποινα στους Έλληνες για τα χτεσινά”, δηλαδή τη παρεμπόδιση όπως θεωρούν της προσευχής τους που έγινε παράνομα στη πλατεία Αττικής. Αλλά για ποιους Νόμους και ποιο Σύνταγμα μιλάμε όταν ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια και τους Νόμους και το Σύνταγμα…!

Στο σημείο κατέφτασαν περιπολικά που συνέλαβαν επ αυτοφώρο τους δύο άνδρες να κυνηγούν τους ανήλικους με τα ρόπαλα στα χέρια αλλά και τον Ελγαντούρ.

Παράλληλα μαζεύτηκαν κάτοικοι της περιοχής που τους ακολούθησαν στο τοπικό Α.Τ του Αγίου Παντελεήμονα όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές έντασης με τους πραιτωριανούς της κατοχικής κυβέρνησης. Ο προκλητικός Ελγαντούρ είχε το θράσος να κάνει μύνηση στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν επ αυτοφόρο γιατί δήθεν δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους.
*egklimatikotita-allodapwn

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. @10:58 πηγαινε στην τεχερανη να κανεις προσευχη και να ζητησεις εκκλησια και εκει θα δεις μετα πως ταιριαζει το γαντι..και μην βιαστεις να απαντησεις οτι εμεις ειμαστε ανωτεροι δεν 8α σε πιστεψω.στο λεω αυτο οχι λογω εξυπναδας αλλα εχω ζησει καποιο καιρο λογω δουλειας,ευχομαι επισης να μην εισαι γυναικα γιατι δεν εχουνε και τις καλλιτερες συνθηκες και εν τελει ολο αυτο πηγαζει απο τα πιστευω τους,καλο βραδυ

  2. ολα αυτα ειναι τεχνητα… για να εκτονωσει ο κοσμος την οργη του σε "ψευτικα" προβληματα… και τα ζωα το τρωμε το παραμυθι και πεταμε αυγα στα ανθρωπακια αντι να τα πεταμε σε οποιον πολιτικο δουμε στο δρομο μας

  3. Ara oso zwa einai stin Texerani, toso zwa eimaste kai emeis edw. Toulaxiston na poume kathara oti eimaste koloratsistes-koloellhnes. Auto toulaxiston tha itan entimo.
    Giati na min exoun tis ekklhsies tous oi anthrwpoi kai na peftoun stous dromous na proskinane san ta zwa?

    Tasos Dimitriou

  4. To Eλληνικό Σύνταγμα,κάτι λέει για ανεξιθρησκεία.
    Χτες,νομίζω,γιορτάζαμε την εξέγερση που το επανέφερε,το 1974.
    Αν δεν ισχύει πλεόν το "Ελλάς – Ελλήνων – Χριστιανών ",θέτω έναν προβληματισμό…(δεν υποστηρίζω τις ακραίες απόψεις από καμία πλευρά)…αν,πχ,εγώ είμαι Έλληνας πολίτης και δεν είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος,έχω το δικαίωμα να ασκώ τα θρησκευτικά μου δικαιώματα και αν ναι,έχω το δικαίωμα να έχω χώρο ,για να συναρθροίζομαι με τους ομόθρησκούς μου ;;;

  5. @.a.v:
    Τι λες καλέ,Ελληνας και μουσουλμάνος,που θα σου
    φτιάξουμε και τζαμί να προσεύχεσαι!!!!!!!!
    Τον Ανθιμο τον ρώτησες;;;;;;;;;
    Και ποιός σου είπε πως στην Ελλάδα εφαρμόζονται
    το Σύνταγμα και οι Νόμοι;;;;;;;;

  6. Το θέμα είναι απλό
    Eφαρμόζονται οι Νόμοι και το Σύνταγμα;
    Οχι.
    Αυτοί που έκαναν κατάληψη των Προπυλαίων και άλλων πλατειών είχαν άδεια;
    Οχι.
    Ολοι αυτοί βρίσκονται νόμιμα εδώ;
    Oχι.
    Απο τη στιγμή που δεν εφαρμόζονται οι Νόμοι και το Συνταγμα (ή μάλλον εφαρμόζονται όπου βολεύει τους πολιτικάντηδες και την άρχουσα τάξη) ο Ελληνικός λαός θα αντιδρά και θα παίρνει το νόμο στα χέρια του.
    Οπως στον Άγιο Παντελεήμονα κ.α
    Τόσο απλά.
    Χούντα τότε – Χούντα τώρα.

  7. ωραία…δηλαδή,όσοι δεν είμαστε φανατικοί χριστιανοί,δεν βλέπουμε τον ξένο σαν εχθρό (βέβαια,όλοι τον βλέπουμε σαν φίλο,όταν είναι να του πάρουμε τα λεφτά…),και θέλουμε ισότητα για όλους,μάλλον δεν έχουμε θέση σε αυτή τη χώρα …

  8. @Στο 6:25μ.μ.
    Τι κάθεσαι;;; Πάρε μια καραμπίνα και τρέχα να
    κάνεις παρέα στα χρυσαύγουλα της πλατείας του
    Αγίου Παντελεήμονα!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog