Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παραιτήθηκε ο Γιώργος Λεβέντης από τον ΑΝΤ1

- Advertisement -

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο Γιώργος Λεβέντης από τον σταθμό του ΑΝΤ1, καθώς ήρθε σε σκληρή σύγκρουση με τον γερμανό μάνατζέρ του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Λεβέντης θα αποχωρήσει από το Μαρούσι την 1η Ιανουαρίου του 2011.

Οι φήμες λένε πως κάποιες επιλογές του κυρίου Λεβέντη τους τελευταίους δύο μήνες δεν άρεσαν καθόλου στους επικεφαλής του καναλιού του Αμαρουσίου.
Εκείνο που προκύπτει ως πρόβλημα τώρα, είναι τι θα γίνει με τη θέση του στην κριτική επιτροπή του X-Factor, καθώς είναι πολλοί εκείνοι που υποστηρίζουν πως εφόσον αποχωρεί από τον ΑΝΤ1, δεν πρόκειται να κρατήσει τη θέση του στο talent show.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για το δεύτερο διαζύγιο μέσα σε διάστημα τεσσάρων μηνών, μετά από αυτό της Τατιάνας Στεφανίδου.
Οι εξελίξεις είναι συνεχείς…

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λεβέντης αποχωρεί από την Γενική Διεύθυνση του ΑΝΤ1 TV , για να αξιοποιήσει μια νέα διεθνή επαγγελματική ευκαιρία.
Μετά από 3 χρόνια επιτυχημένης θητείας στη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΑΝΤ1 TV, ο Γιώργος Λεβέντης αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρία, για να αναλάβει καθήκοντα σε μία νέα σημαντική θέση διεθνούς εμβέλειας. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, ο Γιώργος ανανέωσε και επανατοποθέτησε με επιτυχία το brand του ΑΝΤ1 TV και συγχρόνως έκανε τις πρώτες απαραίτητες κινήσεις για τη μείωση του λειτουργικού κόστους του καναλιού. Τη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΑΝΤ1 θα αναλάβει ο Alexander Holland, παράλληλα με τα καθήκοντά του ως Chief Operating Officer του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.
Ο Γιώργος Λεβέντης δήλωσε: «Τα τελευταία χρόνια απέκτησα τεράστια γνώση χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ να διευθύνω ένα από τα κορυφαία ελληνικά τηλεοπτικά δίκτυα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τον κ. Μίνω Κυριακού και τον κ. Θοδωρή Κυριακού για την πίστη τους σ’ εμένα. Έχουμε μια σχέση με πολύ ισχυρή χημεία και όπως συνέβη στο παρελθόν, έτσι και τώρα φεύγω με τις ευχές τους ελπίζοντας ότι θα υπάρχει πάντα μια ανοιχτή πόρτα για μένα. Είχα την ευκαιρία να δουλέψω με μια εξαιρετική ομάδα στελεχών και προσωπικού γεγονός που με έκανε να αγαπήσω ακόμα περισσότερο τη δουλειά μου στον ΑΝΤ1 TV. Είναι όλοι τους εξαιρετικοί άνθρωποι και επαγγελματίες και εκτιμώ την υποστήριξη που μου παρείχαν όλο αυτό το διάστημα»

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog