Θα θέλαμε να μοιραστούμε κάτι πολύ σημαντικό μαζί σας. Από την αρνητική εμπειρία που είχαμε της αυθημερόν μετάβασης μας στον Κιλκίς στις 23/10 και της αυθημερόν επιστροφής μας (ξεκινήσαμε Σάββατο στις 07:30 και επιστρέψαμε Κυριακή στις 04:30) οι αθλητές μας ζήτησαν να διανυκτερεύσουμε στην Πτολεμαΐδα.

Όμως τους εξηγήσαμε ότι τα οικονομικά του συλλόγου δεν είναι ικανά να μπορέσουν να καλύψουν διανυκτέρευση . Έτσι οι αθλητές του τμήματος αντιλαμβανόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες και τον αγώνα που κάνουν οι υπεύθυνοι του τμήματος αλλά και το σωματείο να είναι το πιο συνεπές σωματείο στην ΕΛΛΑΔΑ, ανέλαβαν την πρωτοβουλία και κάλυψαν από μόνοι τους για το ταξίδι αυτό την διαμονή τους και την διατροφή τους σε αυτό το παιχνίδι. Έπρεπε να πάμε και να κερδίσουμε είπαν.Το αξίζει ο σύλλογος ..το αξίζει το Λουτράκι..το αξίζουν οι άνθρωποι του τμήματος…το αξίζει ο Κός Λαζαρίδης. Αφού το σωματείο έχει σοβαρά προβλήματα και αδυνατεί να καλύψει την διανυκτέρευση στην Πτολεμαΐδα , την καλύπτουμε

εμείς και το φαγητό μας συνεισφέροντας έτσι και εμείς στις δύσκολες οικονομικά εποχές. Ένα ρίγος συγκίνησης μας διαπέρασε όταν μας το είπαν οι αθλητές. Ήταν τόσο μα τόσο δυνατή η στιγμή. Μας γεμίζει με περισσότερο ευθύνη απέναντι τους και μας δίνει την δύναμη να παλέψουμε περισσότερο γιατί έχουμε να κάνουμε με ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας. Το μόνο που χρειάζονται είναι η δική σας παρουσία στο γήπεδο!!! Ο Έφορος : Παλαιολόγος Κωνσταντίνος. Τα μέλη: Τυφτικίδης Λάζαρος , Μπεκιάρης Παναγιώτης.