Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η πρωτοβουλία των αθλητών του Ποσειδώνα Λουτρακίου

- Advertisement -

Θα θέλαμε να μοιραστούμε κάτι πολύ σημαντικό μαζί σας. Από την αρνητική εμπειρία που είχαμε της αυθημερόν μετάβασης μας στον Κιλκίς στις 23/10 και της αυθημερόν επιστροφής μας (ξεκινήσαμε Σάββατο στις 07:30 και επιστρέψαμε Κυριακή στις 04:30) οι αθλητές μας ζήτησαν να διανυκτερεύσουμε στην Πτολεμαΐδα.

Όμως τους εξηγήσαμε ότι τα οικονομικά του συλλόγου δεν είναι ικανά να μπορέσουν να καλύψουν διανυκτέρευση . Έτσι οι αθλητές του τμήματος αντιλαμβανόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες και τον αγώνα που κάνουν οι υπεύθυνοι του τμήματος αλλά και το σωματείο να είναι το πιο συνεπές σωματείο στην ΕΛΛΑΔΑ, ανέλαβαν την πρωτοβουλία και κάλυψαν από μόνοι τους για το ταξίδι αυτό την διαμονή τους και την διατροφή τους σε αυτό το παιχνίδι. Έπρεπε να πάμε και να κερδίσουμε είπαν.Το αξίζει ο σύλλογος ..το αξίζει το Λουτράκι..το αξίζουν οι άνθρωποι του τμήματος…το αξίζει ο Κός Λαζαρίδης. Αφού το σωματείο έχει σοβαρά προβλήματα και αδυνατεί να καλύψει την διανυκτέρευση στην Πτολεμαΐδα , την καλύπτουμε

εμείς και το φαγητό μας συνεισφέροντας έτσι και εμείς στις δύσκολες οικονομικά εποχές. Ένα ρίγος συγκίνησης μας διαπέρασε όταν μας το είπαν οι αθλητές. Ήταν τόσο μα τόσο δυνατή η στιγμή. Μας γεμίζει με περισσότερο ευθύνη απέναντι τους και μας δίνει την δύναμη να παλέψουμε περισσότερο γιατί έχουμε να κάνουμε με ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας. Το μόνο που χρειάζονται είναι η δική σας παρουσία στο γήπεδο!!! Ο Έφορος : Παλαιολόγος Κωνσταντίνος. Τα μέλη: Τυφτικίδης Λάζαρος , Μπεκιάρης Παναγιώτης.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να λοιπον οτι τελικα δεν ειναι ολα μηδενικα στην ζωη μας.Μπραβο στα παιδια.Εδειξαν οτι υπαρχουν ακομη αξιες. Και παλι μπραβο. Δινετε πολυ καλο παραδειγμα στα νεα παιδια αλλα και σε εμας τους μεγαλυτερους. Ειμαστε υπερηφανοι για την ομαδα σας.

  2. Μπραβο, μπραβο,μπραβο σωστοι ανθρωποι και αθλητες αλλα και σωστος συλλογος. Αυτο συμπεραινω εγω απο αυτα που διαβασα!!!!
    Καλη συνεχεια και πολλες επιτυχιες.

  3. Το ότι υπάρχουν άνθρωποι αθλητές και πολίτες αυτής της πόλης να τον σκέπτονταν οι κύριοι του Ποσειδώνα όταν ξεπουλούσαν μέσα σε μια νύχτα την θέση της μοναδικής ομάδας του δήμου μας σε μεγάλο σαλόνι αθλήματος ( Α1). Όταν είπαν περάστε στην Α1 στην ομάδα που την προηγούμενη σεζόν ( Αγρίνιο) είχαν ξεχάσει τους καλούς τους τρόπους και την φιλοξενία τους απέναντι στα κορίτσια μας που πάλευαν για την άνοδο τους. Όλοι όση ξέρουν, θυμούνται τι περάσαμε στο γήπεδο τους, όπως και όλοι στο Αγρίνιο μιλούν χαμηλόφωνα για το ύποπτο Deal. Την ιδία εποχή που ο Ποσειδώνας είχε πρόταση για συγχώνευση και συνέχιση της πορείας του από φιλικά προσκείμενο σύλλογο. Για να μην θυμηθούμε που πήγε το πριμ ανόδου που έδωσε ο Δήμαρχος την ημέρα της απονομής, όταν στο όνομα κάποιου τμήματος που κάποτε είχε μια αντίστοιχη πορεία που θυμούνται και δακρύζουν πρώην παίχτες νυν παράγοντες, μοιράστηκε σε τμήματα που δεν κατεβάζουν ούτε τον απαραίτητο αριθμό παιχτών για να συμμετέχουν σε πρωτάθλημα.

    Συγχαρητήρια στα παιδιά του Χάντμπολ.
    Την λύπη μου σε όσους θεωρούν έναν τέτοιο σύλλογο ισόβιο τσιφλίκι τους.

  4. να βγει ενασ παιχτησ και να παραδεχτει οτι τα πληρωσε απο την τσεπη του.σταματηστε πια να λετε τα καλυτερα για αυτον τον συλλογο..δεν ειναι ετσι τα πραγματα και υπαρχουν πολλοι που μπορουν να το αποδειξουν ασχετα που δεν μιλανε.μακαρι η α2 να παει καλα..οι αθλητεσ δεν φταινε σε τπτ..αλλοι φταινε..και κριμα που δημοσιευονται τετοια ψεμματα σε αυτο το μπλοκ που τα λεει ολα εξω απο τα δοντια..λυπαμαι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog