Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σε αραβικά χέρια ο ΠΑΟΚ μέσα στο 2010!

- Advertisement -

Ο μεγάλος επενδυτικός οργανισμός που προέρχεται από την Μέση Ανατολή είναι έτοιμος να βάλει τα 6,7 εκατ. ευρώ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και να αποκτήσει 51% της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πρόθεση τους να παραμείνει πρόεδρος ο Ζαγοράκης.Οι έλεγχοι από τους υποψηφίους αγοραστές στα οικονομικά βιβλία της ΠΑΕ ολοκληρώθηκαν ενώ οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και το μόνο που απομένει είναι η καταβολή του ποσού των 6,7 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου.

Στο πλάνο των υποψήφιων νέων επενδυτών είναι η παραμονή του Ζαγοράκη στην προεδρία, ως καλού γνώστη του αντικειμένου και ενός ατόμου που συγκεντρώνει την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη της πλατιάς μάζας των φιλάθλων και οπαδών του ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αισιοδοξούν ότι αυτή τη φορά η υπόθεση της ανεύρεσης του νέου επενδυτή θα έχει θετική έκβαση. Επίσης, θεωρούν πως οι Άραβες θα εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια της αύξησης και εφόσον αποφασίσουν οριστικά να πάρουν το πλειοψηφικό πακέτο, αυτό θα το κάνουν λίγο πριν από τις 20 Δεκεμβρίου, που εκπνέει η προθεσμία συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog