Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικό loutrakiblog:Τι έλεγε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Φαρμάκη για Κώστα Λογοθέτη;

- Advertisement -

Επιτέλους μετά από 15 χρόνια βγάλαμε δικό μας δήμαρχο στο Λουτράκι!Ήταν δύσκολα αλλά όλα πήγαν καλά και πήραμε το Λουτράκι.Χρειάστηκε να γίνει μεγάλος αγώνας και δικαιωθήκαμε στο τέλος!” Αυτά έλεγε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε άτομο που δουλεύει στο  Divani Caravel όπου η κυρία βουλευτής έχει μόνιμα πληρωμένο δωμάτιο από την Βουλή των Ελλήνων.Το εν λόγω άτομο που μας μετέφερε την είδηση έχει εξοχικό στο Λουτράκι και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.

- Advertisement -

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΞΥΠΝΙΟΥΣ,ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΚΟΥΤΟΥΣ!ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ 3 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΣΦΗΚΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΑ 'ΝΕΡΑ' ΤΟΥ ΛΟΓΟ;

  2. να ξερετε πως τον κυριο λογοθετη δεν τον ψηφισανε μονο οσοι ειναι πασοκ και νεοδημοκρατες τον ψηφισαν…..και περιμενουμε να δουμε τι θα κανει!!!!

  3. Η Κατερινα ήταν η Μονή από το ΠΑΣΟΚ που στήριξε γκιωνη και μάλιστα έπαιρνε και τηλέφωνα σε ψηφοφόρους της να τον στηρίξουν!όσο για το κείμενο ύποπτο εκ μέρους σας να αναφέρεστε στη δήλωση μιας υπαληλου και όχι να σας τα έχει πει η ίδια!!αυτά είναι δημοσιογραφία του …..και θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί για να συνεχίζουμε να σας διαβάζουμε!!πάντως θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τον πραγματικό σκοπό σας !!!!!

  4. Καλημέρα σε εσάς αλλά και στην κυρία Φαρμάκι στην οποία πρέπει να δώσω μια απάντηση .
    Εγώ είμαι ένας από αυτούς που δώσαμε τα πάντα για την μεγάλη ανατροπή στο Λουτράκι , κάναμε υπέρ άνω εαυτό αγώνα για να δούμε τον Κώστα Λογοθέτη Δήμαρχο διότι πιστεύουμε ότι είναι ο Δήμαρχος που θα κάνη την διαφορά.
    Λοιπόν η απάντηση στην κυρία Φαρμάκι αλλά και σε όλα τα στελέχη του Πασόκ της Κορινθίας αλλά και του Λουτρακίου ιδιαιτέρως να καθίσουν πολύ μακριά από εμάς διότι την δημαρχία την χρωστάμε στην προσωπικότητα του Κώστα , όλων των υποψήφιων αλλά και του κόσμου που μας εμπιστεύτηκε
    Και τους ευχαριστούμε. ( charly )

  5. η πρασινομοκρατία ήρθε μετά απο πολλά χρόνια στο λουτράκι άρχισε απο τους υπαλήλους του δήμου και στους υπόλοιπους που δεν στήριξαν λογοθέτη χάρι στους ψήφους του Παυλου και Πετρίτση να; τους καμαρώνεται τέλος του μήνα φεύγουν 32 άτομα απο το δήμο και 5 στελέχη παίρνουν σύνταξη !

  6. Μιχάλη[3:24}να πεις και το όνομα της κυρίας που συνομίλησε η κ.ΦΑΡΜΑΚΗ, για να μπορέσουμε να πάρουμε θέση με ασφαλή πληροφορία και όχι κουτσομπολίστικα.Κάποτε πρέπει όλοι μας να σοβαρευτούμε και ιδιαίτερα οι μεταφορείς ειδήσεων{όπως εσύ Μιχάλη}.Αναμένουμε σχετικά και ανάλογα θα πάρει τη ανάλογη απάντηση η κ.ΦΑΡΜΑΚΗ, η οποία κατά κόρον έχει προκαλέσει την κοινωνία των πολιτών του Δήμου μας, κατά το πρόσφατο παρελθόν.

  7. Καλά έπρεπε να το πει η κα Φαρμάκη ότι πρασίνησε το Λουτράκι? Αυτοί που ψήφιζαν Λογοθέτη (από το συνδυασμό του κ.Παύλου), αυτοί οι βαμμένοι και γραμμένοι και ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ στην Τοπική της Ν.Δ και της Ν.Ο.Δ.Ε, αυτοί που πανηγύριζαν και χόρευαν έξω απ'το εκλογικό κέντρο του Λογοθέτη, αυτοί αλήθεια δεν το γνώριζαν ότι θα πρασίνιζε το Λουτράκι με την ψήφο τους? Τώρα τι απορείτε με την κα Φαρμάκη!
    Αλλά ήξεραν αυτοί γιατί ψήφιζαν και γιατί πανηγύριζαν. Ήξεραν από πριν για τη συναλλαγή με τον κ.Παύλου και για τη θέση που ετοιμάζεται ο κ.Λογοθέτης να του δώσει. Ίσως ξέρει και η κα Φαρμάκη!!! Ο κ.Παύλου δεν είναι η πρώτη φορά που συναλλάσεται με τον νεανικό πολιτικό του χώρο (ΠΑΣΟΚ). Μην ξεχνάτε και το πούλημα στον Σεργεντάνη και την στήριξη του στον Μανωλάκη παλαιότερα. Ο λαός μπορεί προσωρινά μόνο και επιλεκτικά να ξεχνά!!!!!!!

  8. Ρε παιδιά μήπως έχουμε ξεφύγει? Ποιό Πασόκ και ποιά Φαρμάκη? Μήπως το Πασοκ δεν είναι ο Π. Μίχας που βοήθησε τον Γκιώνη έχοντας ταγμένη τη θέση του συνήγορου του δημότη? Μήπως το Πασοκ δεν είναι ο Δ. Γέρου, στελέχη του οποίου ήταν οι πιο ένθερμοι του Γκιώνη παλεύοντας να αφήσουν τον Λογοθέτη έξω από την εκλογή? Δεν αφήνετε ρε παπαγαλάκια το παραμύθι? Δεν μας παρατάτε και εσείς και το Πασοκ σας?

  9. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡ. ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΑΝ ΠΑΣΟΚ.
    http://www.aftodioikisi.gr/ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΑΝ ΠΑΣΟΚ
    Η κ. ΦΑΡΜΑΚΗ ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
    ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ) Ο κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ…
    ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ.

  10. να τα δουν αυτα οι νεοδημοκρατες.που φηφισαν λογοθετη. ας ερθουν για ψηφους ..περνα ο καιρος τους ξερουμε ολους ..επικυνδυνος ο γκιωνης..ενω ο παυλου ο τελειος..πως κυκλοφορει ακομα στο λουτρακι;

  11. ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΒΑΛΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΑΛΟΓΑ

    Ο ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΧΑΘΗΚΕ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΚΤΥΠΙΜΑΤΑ

  12. η κυρα φαρμακη εχει και σουιτα; ξεφτιλα και ο λαος πειναει.σκεφτομαστε πως θα περασουμε τις γιορτες .α ρε ξυλο που πρεπει να πεσει.στον τριανταφυλλόπουλο να το πουνε

  13. δεν υπαρχουν λαμογια,καβαλημενα αλογα,ουτε δρακοι παιδια, αν νομιζετε κατι τετοιο βρισκεστε σε λαθος παραμυθι.ας συνελθουμε λιγο.που ζειτε?τα κοματα μας εχουν πουλησει εδω κ καιρο.3.52 εισαι πολυ κοινος κ φυσικα καθολου απροβλεπτος στις απαντησεις σου.εκτοξευεις κουβεντες κ κρυβεσε πισω απο την ανωνυμια σου,το δεχομαι γιατι ολοι σε αυτον τον τοπο ετσι καπως λειτουργουμε…σαν λαμογια..αυτο δεν σημαινει πως ειναι ολοι ετσι ουτε ιδιοι σαν κ εσενα…ο βαρελας πηγαινει με τους αξιους κ καθαρους κ οχι με τους αχρηστους κ φθαρμενους.οσο για χρωματα κ κοματα περιμενε να βγει το ουρανιο τοξο να διαλεξεις χρωμα κ μετα κομα.δεν ειναι κομα κ πιονι κανενος κοματικου μηχανισμου ο βαρελας,παρτο χαμπαρι.εσεις που τα υποστηριζετε τοσο εγκαρδια θα περιμενετε κανενα κοματακι…το κομα κ το χρωμα ειναι η προσωπικοτητα του (διπλα σε αφθαρτους ανθρωπους)κ η προσωπικοτητα του καθενος,με λιγα λογια ο καθρεφτης προς την κοινωνια ειναι αυτο που ειμαστε κ αυτα που κανουμε κ δημιουργουμε..τωρα εαν εσυ δεν εχεις κατι να δειξεις κ κρυβεσαι πισω απο τα πουλημενα κοματα ειναι δικαιωμα σου…αυτος εισαι..

  14. οι νεοδημοκράτες ήξεραν τι ψήφιζαν.Εσείς μάλλον δεν ξέρατε.Δεν μας πειράζει εαν έχει πρασινίσει ο Δήμος Λουτρακίου.Μας πειράζει να πρασινίζει απο μούχλα και απο ακαθαρσίες.Απο λαμόγια και πληρωμένους δημοσιογράφους.Απο ανίκανους και υποδουλομένους δημοτικούς συμβούλους.
    Αυτα μας πειράξαν και αυτά προσπαθήσαμε με την ψήφο μας να απαλλαγούμε.
    Οι επιλογές είναι του Κύριου Λογοθέτη και θα κριθεί εκ του αποτελέσματος.Δεν με νοιάζει εαν συνεργαστεί με τον Παύλου ή με τον όποιο Παύλου ή με τον όποιο δεξιό ή αριστερό.Με νοιάζει τι στόχους θα βάλει και τι θα καταφέρει.
    Ειναι κατανοητό αυτό?
    Θα κριθεί στο πρώτο 8μηνο και μετά.Μετά δεν θα έχει άλλες δικαιολογίες.
    Ο Δήμος δεν είναι γραφείο εύρεσης εργασίας όπως τον είχαν καταντήσει ο Πάύλου και ο Γκιώνης.
    Ο δήμος είναι για να δημιουργεί ασφαλή συνθήκες και ομαλής λειτουργίας των υπηρεσιών. Να ακολουθούνται οι νόμοι και οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν είναι για μικροπολιτικά παιχνίδια.Φυσικά και θα γίνουν αλλά πρέπει να είναι με μέτρο αφού σε μια κοινωνία θα υπάρχουν και αδύνατοι.
    Τωρα ο Κος Λογοθέτης έχει το πλεονέκτημα των κινήσεων. Το αποτέλεσμα είναι εκείνο που θα τον κρίνει.Κανείς άλλος.
    Θα είναι επιτυχημένος εάν καταφέρει και αποτάξει απο τον Δήμο τα λαμόγια.Και έχει το πλεονέκτημα γιατί ο Δήμος έχει παει στα πιο χαμηλά του όρια και απο αξίες και απο λειτουργίες.

    Υ.Γ.
    Ας μου πεί κάποιος ποιος δημοτικός σύμβουλος δεν έχει βολέψει μέσα στον Δήμο συγγενικό του πρόσωπο? Δεν στοχεύω κάπου σε αυτήν την ερώτηση αλλά πρέπει να ξέρουν οι πολίτες με τι έχουν να κάνουν.Και όταν τους μιλούν οι δημοτικοί σύμβουλοι να τους ρωτούν ευθαίως…γιατί διόρισες την αδερφή σου …εκεί…γιατί διόρισες την κόρη σου εκεί…γιατί διόρισες τον ξαδερφό σου εκεί…γιατί διόρισες τον άντρα της ξαδέρφης σου εκεί.Δεν λεώ ότι έγιναν παράνομα.Όλα νόμιμα έγιναν.Αλλά μόνο τα δικά σας παιδιά και συγγενείς έχουν ανάγκη? Ας μάθουμε λοιπόν ποιά παιδιά έχουν βολευτεί νόμιμα στον Δήμο μας??
    Ειναι κακό που θέλω να μάθω?

  15. Καλά να πάθουν όλοι οι νεοδημοκράτες που στήριξαν τον Λογοθέτη μετά απο την συμβολή του ΠΠ.Είδατε πως οι πασοκατζήδες το κατάφεραν αυτό για να στείλουν στον Γιωργάκη το μήνυμα πως πρασίνησε ο δήμος μας.Τελειωμένο τον είχαν, τον Γέρου θέλανε…αλλά καλά τους έκατσε με την κόντρα ΓΓ και ΠΠ.Δεν πειράζει 3,5 χρόνια είναι θα περάσουν και εκεί θα δούμε αν είναι ο καλύτερος όπως τον παρουσιάζουν!!!

  16. ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ Η ΦΑΡΜΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Α ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΔΕΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΓΚΙΩΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΕΙΤΕ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ …..

  17. Ενω ο Γκιωνης – ο μοναδικος δημαρχος που εκατσε μονο μια τετραετια (και πολυ ηταν) – ηταν για Champioνs League. Μας δουλευετε ρεεεεεεεεε

  18. Είχα γράψει ένα σχόλιο στον 10:52, γιατί το κόβεις μπλόγκερ, σε πείραξε που είπα ότι ο ΠΠ θα ξεσκεπάσει την πισινούλα του και θα παίρνει το μισθό από τη θεσούλα που θα του δώσει ο Λογό και σκασίλα του μετά για το Λουτράκι, τι το κακό είχε που το έκοψες????

  19. ΡΕ 4.44 ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΠΙΣΜΑΤΑΡΙΚΟ ΜΩΡΟ …ΕΓΩ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ …

  20. ΠΡΟΣ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟΗΘΗ 5,31
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΑΣΧΕΤΕ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΗΧΗΜΕΝΟ…..ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ…..
    ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ…..ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΤΟ ΓΚΙΩΝΗ ΗΘΕΛΕΣ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ…..ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ….ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!???
    ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΙΩΝΗ Ο 4,44??
    ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ??????
    ΕΛΕΟΣΣΣ…..

  21. RE FILE 8:05 BGALE TO GRASO APO TA AYTIA KAI AKOY KALA,STELEXI KAI FILI GKIONI POY TOYS PIRE GRIGORA PREFA KAI TOYS ESTILE 1 ILIAKOPOYLOS 2 KOYMPAROS 3PAYLARAS 4 MANARONIS 5 MPAKOS 6 KONTOS MITSOS PROIN KATADIKASMENOS PROEDROS PISION (simera ekane kai peratzada me ton dimarxo soy)KATALAVES TORA PIOI THA KANOYN THN MEGALH ALLAGI STON DIMO.AN DEN TO KATALAVES EXO RAMMATA GIA OLON TIS GOYNES.-
    pomlapi

  22. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΟΟΛΑΑΑΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ (ΤΑ ΣΚΟΛΙΑ), ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ!!!
    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ?
    ΜΠΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΕΞΑΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΦΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ..

    ο γραμματικοσ τησ Ο.γ.τ.Α τ.ΔΗΜΟΥ

    Υ.Γ. ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΜΕ ΤΑ ΣΚΟΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ…

    ΜΠΑΑΑΑΙΙΙ.

  23. Α ρε πικρα που γράψατε το ρεκορ του μοναδικού συνδυασμού στην ιστορία του τόπου που έκατσε μόλις 1 τετραετία.
    Και αντί να ψάχνετε γιατί έγινε αυτό, ψάχνετε να βγάλετε χολή. Γραμματικοί, φαρισαίοι και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις. Εσεις ρε δεν περηφανευόσασταν για το πόσο συχνά έτρωγε ο Γκιώνης με τον ΓΑΠ? Εσείς δεν χαιρόσασταν όταν έκανε συμφωνίες με τους πρώην υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ και με τους περισσότερους του Γέρου? Και μιλάτε για μνημόνια? Μα σε ποιόν (εκτός από τους ομοίους σας) νομίζετε ότι απευθύνεστε?

  24. Re Pomlapi, pote eixe ginei stelexos tou Gioni o Mpakos? Apo oti ksero molis fetos to kalokeri girise apo Athina. Ton voithise prin 4 xronia na vgei san filos kai telos. Kai ti enois ton estile? Poios estile poion? Rota, mathe, des apotelesma.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog