Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

AEK-Ολυμπιακός Πειραιώς 1-0

- Advertisement -

Η πιο αστεία φετινή ήττα του Ολυμπιακού. Αντί να φύγει με το διπλό από το ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, έχασε με 1-0 χάρη σε γκολ του Μπλάνκο στο 90′. Χαμένο πέναλτι ο Ντουντού (56′) για τον Θρύλο.1′ Έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό στη σέντρα.

1′ Ακυρώθηκε σωστά γκολ της ΑΕΚ, διότι ήταν οφσάιντ ο Λεονάρντο. Χλιαρές διαμαρτυρίες, αλλά δεν έγινε κάτι παραπάνω. Η φάση ήταν ξεκάθαρη.

5′ Σουτ του Νάτσο Σκόκο από τα αριστερά, μπλόκαρε σε διπλό χρόνο ο Πάρντο, ο οποίος είχε κλείσει καλά την γωνία του.

11′ Ξεκίνησε καλύτερα η ΑΕΚ στα πρώτα λεπτά, αλλά ισορρόπησε ο Ολυμπιακός και δεν έχει κανένα πρόβλημα αυτή την στιγμή στον αγωνιστικό χώρο. Πέρασε το πρώτο “κύμα” πίεσης των γηπεδούχων και πλέον οι ερυθρόλευκοι έχουν φέρει το ματς στο τέμπο που θέλουν.

12΄Κίτρινη κάρτα στον Καράμπελα.

15′ Μακρινό σουτ του Γιάχιτς, εκτινάχθηκε υπέροχα στην δεξιά πλευρά του τέρματός του ο Πάρντο και απομάκρυνε. Καλή ευκαιρία για την γηπεδούχο ομάδα. 18′ Έχει κερδίσει και πάλι μέτρα η ΑΕΚ, με τον Ολυμπιακό να παίζει αρκετά αμυντικά ως τώρα. Για να δούμε πότε θα πιέσουν μπροστά οι Πειραιώτες.

21′ Καλή επιθετική προσπάθεια για τον Ολυμπιακό, που έφτασε με αξιώσεις στην εστία του Αραμπατζή. Ωραία κάθετη μπαλιά για τον Μιραλάς, αυτός σούταρε από πλάγια θέση με το αριστερό, αλλά ο γκολκίπερ της ΑΕΚ μπλόκαρε σταθερά.

23′ Αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό, καθώς την θέση του τραυματία Ριέρα πήρε ο Ιμπαγάσα. Ο Φουστέρ μετατοπίζεται στο αριστερό άκρο. Ο Ισπανός μέσος των Πειραιωτών χτύπησε στο δεξί πόδι. Άτυχη στιγμή για τον ερυθρόλέυκο παικταρά…

30′ Μισή ώρα αγώνας στο ΟΑΚΑ, μέτριο το θέαμα χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Απλά, η γηπεδούχος ομάδα έχει μια κατοχή μπάλας, που όμως δεν μεταφράζεται σε πίεση προς τον Πάρντο.

32′ Kίτρινη κάρτα στον Ουρτάδο για χέρι.

34′ Τεράστια ευκαιρία για τον Θρύλο με τον Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος άσος πήρε μπαλιά από τον Ιμπαγάσα, βρέθηκε φάτσα-κάρτα με τον Αραμπατζή, αλλά αντί να πλασάρει, προτίμησε να κάνει ένα σκαφτό και η μπάλα κατέληξε άνετα στα χέρια του τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Άχαστο πραγματικά και ειδικά για την κλάση του 23χρονου άσου. 35′ Κεφαλιά του Λυμπερόπουλου, κατέληξε πάνω από το δοκάρι του Πάρντο.

37′ Κίτρινη κάρτα στον Μοδέστο.

42′ Παραλίγο αυτογκόλ από τον Ποτουρίδη, όταν έκανε γυριστή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ και παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πάρντο. Δεν είχε καλή τοποθέτηση ο νεαρός αμυντικός και φάνηκε η απειρία του σε αυτή την φάση.

45’+2′ Ευκαιρία για την ΑΕΚ, όταν ο Γιάχιτς έκανε την σέντρα και ο Λεονάρντο με κάτι σαν κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Πάρντο.

45’+2′ Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

46′ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

46′ Ο Μάρκο Πάντελιτς πήρε την θέση του Φουστέρ στο ξεκίνημα της επανάληψης. Ο Μιραλάς πάει αριστερά και στην κορυφή ο 32χρονος Σέρβος φορ.

49′ Παραλίγο ο Πάντελιτς να βρει ευκαιρία για γκολ. Ο Μιραλάς άνοιξε την μπάλα στον Ρόμενταλ αυτός έκανε την σέντρα, αλλά τελευταία στιγμή ο Αραμπατζής με τα ακροδάχτυλα απομάκρυνε προ του Σέρβου επιθετικού.

52′ Υπέροχη σκαφτή μπαλιά του Ιμπαγάσα για τον Μιραλάς μέσα στην περιοχή, ο Βέλγος πήγε να γυρίσει την μπάλα προς το κέντρο, αλλά η άμυνα της ΑΕΚ έδιωξε σε κόρνερ. Καλή φάση για τους Πειραιώτες, που έχουν μπει καλύτερα στην επανάληψη.

56′ Αν είναι δυνατόν!!! Χαμένο πέναλτι για τον Ολυμπιακό με τον Ντουντού, ο οποίος έστειλε την μπάλα δοκάρι και άουτ. Έλεος φέτος με τις εκτελέσεις από την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Πάντελιτς για κράτημα από τον Λεονάρντο που πήρε και κίτρινη κάρτα. Ήταν πεντακάθαρη η παράβαση. 58′ Ο Μπλάνκο στην θέση του Μπέρνς.

62′ Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και συνεχίζει να πιέζει την ΑΕΚ, που έχει περιοριστεί σε παθητικό ρόλο.

70′ Έκανε 1-2 κεφαλιές άουτ η ΑΕΚ, που δεν μπορεί να πιέσει την εστία του Πάρντο. Ψάχνει το γκολ ο Θρύλος, που όλο και γυροφέρνει την μπάλα στην περιοχή των γηπεδούχων. Αξίζει ένα γκολ η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

71′ Ο Σκόκο παραχωρεί την θέση του στον Ντιοπ.

76′ Κίτρινη κάρτα στον Ντιοπ για σκληρό φάουλ στον Μιραλάς.

78′ Στην θέση του Μάκο ο Γκερέιρο.

84′ Φοβερό αριστερό σουτ του Χολέμπας, απέκρουσε ο Αραμπατζής και στην συνέχεια ούτε ο Ρόμενταλ κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ της ΑΕΚ, που κράτησε το μηδέν για την εστία του.

86′ Ο Φετφατζίδης στην θέση του Ρόμενταλ.

90′ Το 1-0 για την ΑΕΚ με τον Μπλάνκο. Έλεος!!!! Από το πουθενά τέρμα για την Ένωση. Ο Ντιοπ γύρισε την μπάλα για τον Αργεντινό και αυτός από κοντά έστειλε την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα του Πάρντο.

90’+4′ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Θρύλο με τον Πάντελιτς, ο οποίος βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Αραμπατζή και σούταρε στα πουλιά. Δεν μπορεί να χάθηκε αυτό το ματς…

90’+7′ Λήξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αραμπατζής, Μανωλάς, Δέλλας, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Μάκος (78′ Γκερέιρο), Καράμπελας, Μπερνς (58′ Μπλάνκο), Σκόκο (71′ Ντιοπ), Λυμπερόπουλος, Γκέντζογλου.

Αναπληρωματικοί: Σάχα, Νασούτι, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Ντιοπ.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μοδέστο, Ντουντού, Μιραλάς, Φουστέρ (46′ Πάντελιτς), Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Ρόμενταλ, Ουρτάδο, Ριέρα (23′ Ιμπαγάσα), Ποτουρίδης.

Αναπληρωματικοί: Νικοπολίδης, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Νέμεθ, Γ. Παπαδόπουλος.

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί διαιτητές: Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας), Δημήτρης Τάτσης (Ηπείρου)

Τέταρτος διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: 12′ Καράμπελας, 56′ Λεονάρντο, 76′ Ντιοπ (ΑΕΚ), 32′ Ουρτάδο, 37′ Μοδέστο (Ολυμπιακός)

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. FAINETAI OTI GAVROS SXOLIAZEI TO MATS EDW….TO ELEOS NA TO PEIS GIA TO PENALTI POU PEIRATE KAI GIA TA 7 LEPTA KATHISTERISH!!!!!(ANTI GIA 4)….PONAEI E???POU O BLANCO SAS GLENTAEI PALI…DEN GRAFW ANWNIMOS…MAKIS IKONOMOU…

  2. Καλά φίλε,όλοι καλά,να δώσεις πολλά φιλιά στην Ντούντι.
    Ο κουστγουρουνού για τέτοια ματς ζει,όλα καλά,η σαιζόν είναι πετυχημένη πλέον,χαχαχαχχα

  3. Μάκη,στείλε καμιά φώτο από Βελιγράδι να βάλουμε στο μπλογκ,και με το καλό όταν έρθεις να πάμε Μπιμπίκο..στον κολλητό σου!και Μπολοβίνο-ξέχασα!

  4. makari na mporesw na katevw grigora kai na pioume kana poto..ston kollito mou!!!ala kai me ton ksadelfo ton bolovino…se poio mail na steilw fwto??exw kapoies dikes mou apo beligradi…steile mou to diko sou mike h tou blog…??…makis

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog