Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Χάνεις ρε απ’ τον Μαρίνο, τον Καράμπελα και τον Μπερνς»!

- Advertisement -

Εξω από τα δόντια τα λέει ο Νίκος Αλέφαντος, για την ήττα από την ΑΕΚ, στη στήλη του στο katimagiko.gr. Τι (δεν) έκαναν Βαλβέρδε, παίκτες και η δουλειά του Χιμένεθ που αρχίζει και φαίνεται.

• «Μου λέει ο Σινάνογλου να είμαι ψύχραιμος. Δεν μπορώ όμως να μην πω ότι με προβληματίζει που χάσαμε και τα δύο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Έλα ρε, είναι Παναθηναϊκός ο φετινός και είναι ΑΕΚ η φετινή; Είναι υλικό αυτό που έχει η ΑΕΚ; Έχασες στο ΟΑΚΑ από τον Χριστοδουλόπουλο με τον Μαρίνο, και από τον Καράμπελα με τον Μπερνς!
• Ο Ολυμπιακός δεν απέδωσε με την ΑΕΚ, υστέρησαν όλοι οι παίκτες. Κανέναν δεν είδα διακριθέντα. Ο δε Ουρτάδο, τα έχω πει… Πού πάει και τους φέρνει αυτούς τους παίκτες ο Βαλβέρδε! Τη μία τον Όσκαρ, την άλλη τον αδελφό του Αλόνσο, την άλλη τον Ουρτάδο, ο δε Φουστέρ, τι Φουστέρ ρε παιδιά! Από πότε τα έχει πει ο Αλέφαντος;
• Είναι εργατικός προπονητής, από κάτι άλλους που είχαμε πέρσι, είναι κλάσεις ανώτερος. Αλλά στο κουτσάρισμα πάσχει, σε ότι αφορά δε τις μεταγραφές, δεν κόβει το μάτι του. Καλές μεταγραφές δεν φέρνει.
• Ο Ντουντού δράμα, φέρει ευθύνη στο γκολ της ΑΕΚ, έχασε και το πέναλτι, απαράδεκτο να δίνεις μια και να σουτάρεις τη μπάλα στα πουλιά. Ο Μιραλάς ήταν αγνώριστος, ο Ρόμενταλ τίποτα, άντε γ… με εσένα τι θα γίνει! Θα παίξεις μπάλα ή μια θα παίζεις και την άλλη θα κρύβεσαι;
• Στην άμυνα τα μπακ και οι στόπερ δεν με ικανοποίησαν, ο Ποτουρίδης εντάξει μικρός είναι, αλλά πού… έβοσκε στο γκολ της ΑΕΚ, ανοργανωσιά στην τετράδα πίσω, ο Μπλάνκο ήταν εντελώς μόνος του μπροστά στην εστία! Ούτε στη Γ’ Εθνική δεν βλέπεις τέτοια γκολ! Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν πάει σαν κοπάδι προς τον Ντιόπ και πίσω ο Μπλάνκο μόνος του! Απαράδεκτα πράγματα. Είναι αυτή αμυντική διάταξη; Οι αλλαγές επίσης δεν τράβηξαν, ανύπαρκτοι. Σε άσχημη μέρα ήταν ο Ολυμπιακός, όμως μπορούσε να έχει το «Χ», κράτα το «Χ» ρε, η ήττα στο τέλος πόνεσε πολύ.
• Τον Μιραλάς γιατί τον βγάζεις από φορ, έχω πει ότι δεν πρέπει να φύγει από φουνταριστός, γύρνα το επιτέλους σε 4-4-2 να παίξουν και οι δύο κυνηγοί μπροστά. Είδα τη Μάντσεστερ που έβαλε τώρα 7 γκολ. Πώς η Μάντστεστερ παίζει πολλές φορές 4-4-2; Έβαλε 7 γκολ και έπαιζαν δύο κυνηγοί μπροστά, ο Ρούνεϊ με τον Μπερμπάτοφ. Όχι ο ένας πίσω και ο άλλος μπροστά. Δύο κυνηγοί που άλλαζαν ωραία θέσεις, κινούνταν μέσα στην περιοχή και όχι όλο αλχημείες για να παίζει ο Φουστέρ! Έβλεπες ένα- δύο να κάνουν μεταξύ τους ο Ρούνεϊ με τον Μπερμπάτοφ, ενώ στον Ολυμπιακό δεν έχω δει ποτέ να αλλάξουν πάσες μεταξύ τους ο Μιραλάς και ο Πάντελιτς! Λες και είναι τσακωμένοι, λες και ο ένας έρχεται από την Αφρική και ο άλλος από τη Ρωσία.
• Για την ΑΕΚ τώρα θέλω να πω κάποια πράγματα. Η ΑΕΚ βάση του υλικού που έχει, μου άρεσε. Ειδικά τα σέντερ μπακ της, δεν πέρναγε κουνούπι. Ο Μανωλάς, έπαιξε καλύτερα από κάθε άλλον στόπερ φέτος τον Μιραλάς! Έχω πει ότι είναι γρήγορος και δυνατός ο Μανωλάς, έχει μεγάλα φόντα να εξελιχτεί, αρκεί να μην καβαλάει καλάμι και να μην κάνει αψυχολόγητα τάκλιν και επιπολαιότητες. Είναι όμως πολύ γρήγορος, τον έπαιζε πολύ καλά τον Μιραλάς όσο ήταν φορ στο ματς, ο δε Δέλλας στο α’ ημίχρονο έπαιρνε τη μπάλα και κατέβαινε, πού είσαι ρε Ολυμπιακέ με το πρέσινγκ σου; Ο Δέλλας να σου κατεβαίνει!
• Ο Λυμπερόπουλος δεν φάνηκε, ο Σκόκο κάτι πήγε να κάνει αλλά δεν ήταν όπως σε άλλα ματς, στο κέντρο του γηπέδου ο Μάκος και ο Γκέντζογλου πήγαν καλά, έτρεξαν πολύ, πάλεψαν. Είδα μια ΑΕΚ καλά στημένη, και οι αλλαγές του Χιμένεθ ήταν άριστες. Μην ξεχνάμε ότι ο Χιμένεθ κέρδισε και τα δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, έριξε και μια 4άρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Φαίνεται ότι δουλεύει αυτός ο προπονητής. Δεν είχα δει αυτό το υλικό της ΑΕΚ να κάνει τέτοια πράγματα στα ντέρμπι με τον Μπάγεβιτς… Σερνότανε…
Αυτά τα… ωραία και τη Δευτέρα θα απαντήσω στο «ποτάμι» με τις ερωτήσεις σας.

Συντάκτης: Θέμης Σινάνογλου
πηγή:katimagiko.gr
- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …μια χαρα ειναι τα σχολια του κυριου, αρκει να τα βλεπεις σαν καλαμπουρι… το να βριζεις και να κατηγορεις παικτες ειναι δειγμα πολυ υψηλου επαγγελματισμου!! μπραβο κ Αλεφαντε , που οταν ειχατε τον ολυμπιακο εσεις, τον κανατε πρωταθλητη ευρωπης, ενω τωρα σερνεται…. ΕΛΕΟΣ

  2. Μη τρελαθούμε ξαφνικά.Χθες τελικά φάνηκε η δουλειά του Χιμένεθ;Την προηγούμενη Κυριακή με την Καβάλα γιατί δεν φάνηκε;Που ήταν κρυμένη;
    Φέτος μια φορά την είδα την Αεκ.Σκέτη τραγωδία.
    Πέρα από τον Μπάπα Μπούπα και τον Καφέ και τον φιλότιμο αλλά άτεχνο Λαγό,οι άλλοι σε άλλες εποχές θα ήταν για να συμπληρώσουν το δίτερμα της προπόνησης.Δεν έχουμε ομάδες πάρτε το χαμπάρι.Δες τε τις μεγάλες ομάδες έχουν μαζέψει όλη την παγκόσμια αφρόκρεμα και παρουσιάζουν θέαμα.Εμείς εδώ φέρνουμε παίχτες από το κάτω ράφι που είχε πει και ένας προπονητής του Ολυμπιακού και προσπαθούμε να ξεγελάσουμε την κακομοιριά και τη φτώχεια μας.Είναι σαν να πάρει μια ομάδα μπάσκετ της Βουλγαρίας ή της Αλβανίας τον τάδε και τον δείνα από την Α2 κατηγορία μας και να συζητούν για φάιναλ 4.Το δε κυριότερο.Ξεχνάμε την κομπίνα,τη δεύτερη φύση μας,που σε λίγο θα μπει στο στοίχημα αν αγωνιζόμενος παίκτης έρθει σε επαφή με την μπάλλα σε ολόκληρο αγώνα.Αν δεν φτιαχτούν γήπεδα 5χ5 σε κάθε γειτονιά με πλαστικό τάπητα να μη τραυματίζονται τα παιδιά και ανθρώπους να τους μαθαίνουν το σωστό και αθλητικό παίξιμο έτσι θα πελαγοδρομούμε.Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα αθλήματα.Το δε χειρότερο είναι όσο ανίδεοι είμαστε τόσο πιο φανατικοί γινόμαστε και θεοποιούμε μετριότητες αφού τους βλέπουμε με μεγενθυτικούς οπαδικούς φακούς χάνοντας έτσι το μέτρο αξιολόγησης αλλά και σύγκρισης.Αν δείτε ποιοί υπάρχουν πίσω από τις ομάδες θα καταλάβετε γιατί δεν πάμε μπροστά.Οι πρόεδροι αλλάζουν ομάδες σαν τη μάρκα των τσιγάρων.
    Χρηματιστήριο σκέτο.Πουλούν και αγοράζουν τις ομάδες λες και είναι στη Σοφοκλέους.
    Καταδικασμένοι,λαθρέμποροι ό,τι κινείται μεταξύ στενής και μεγαλο-απατεώνων[προσφιλής λέξη του Κοσκωτά]έχουν τα ηνία των περισσοτέρων ομάδων και πίσω τους ένα μεγάλο κοπάδι ιερολοχιτών[όχι του Άρη] που τους αβαντάρουν και τους προστατεύουν,πληγώνοντας όμως το ίδιο το άθλημα.Κοιτάξτε σήμερα τι συνέβει στο ματς Σέρρες-Άρης.Ένας ανεγκέφαλος μπήκε έτσι του γούσταρε στο γήπεδο πήρε την μπάλλα από παίκτη του Άρη που ήταν έτοιμος να κάνει αράουτ και στη συνέχεια υπόχρέωσε τον διαιτητή να βγάλει κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Άρη που τον χαστούκισε-ώθησε.Αντί να τιμωρηθεί η γηπεδούχος ομάδα,αντίθετα επιβραβεύτηκε με την αποβολή.
    Ουγκάντα;Όχι.Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog