Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παπούλιας: Καβούρια στις τσέπες έχουν οι κατέχοντες

- Advertisement -
Να πληρώσουν και οι έχοντες ζήτησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, αναφερόμενος στην οικονομική κρίση, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο της Γ.Σ.Ε.Ε., Γιάννη Παναγόπουλο, και τα νέα μέλη του προεδρείου της Συνομοσπονδίας.

«Νομίζω ότι θα ήταν μια δίκαιη συμπεριφορά από τους κρατούντες να πιέσουν και τους έχοντες να ανοίξουν το πορτοφόλι τους. Γιατί φοβάμαι ότι πολλοί από τους έχοντες έχουν ”καβούρια” μέσα στην τσέπη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπούλιας.

Ο κ. Παπούλιας, αναφερόμενος ειδικά στον ρόλο του συνδικαλιστικού κινήματος, τόνισε: «Εσείς δίνετε τη μάχη, όλοι μας δίνουμε τη μάχη, καταλαβαίνουμε όλοι ότι αυτή η δύσκολη περίοδος μόνο με αγώνες μπορεί να ξεπεραστεί, αγώνες μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας και της κοινωνικής συνοχής. Εύχομαι και ελπίζω οι αγώνες σας να έχουν θετικό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του, ο κ. Παναγόπουλος αναγνώρισε ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας περιέγραψε την κατάσταση με ακρίβεια και «παρουσίασε τον καμβά», όπως είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε. «Οι έχοντες και κατέχοντες όχι μόνο δεν πληρώνουν, αλλά φτιάχνουν και θεωρίες για να αποφύγουν τις δικές τους ευθύνες και τη συμμετοχή στην αντιμετώπιση της κρίσης».

*ZOOGGLA
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog