Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δημοκρατική Συμμαχία Ποιοί συγκροτούν την προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή.Mέσα και ο Θόδωρος Κοτσώνης!

- Advertisement -

Με πρώην στελέχη της Ν.Δ. και με ορισμένα ονόματα που προκαλούν αίσθηση στο νεοδημοκρατικό σύστημα, συγκρότησε η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη την προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της «Δημοκρατικής Συμμαχίας». Μεταξύ των ονομάτων που προκάλεσαν έκπληξη είναι της κυρίας Αλεξάνδρας Πάλλη (γ.γ. Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών), κόρη της πρώην υπουργού κυρίας Φάνης Πάλλη-Πετραλιά, ενώ επίσης ξεχωρίζουν ο πρώην υφυπουργός Υγείας κ. Γ. Παπαγεωργίου (κουμπάρος του πρώην υπουργού κ. Γ. Σουφλιά, ενώ συμμετέχει και ο πρώην υφυπουργός επί κυβερνήσεων ΠαΣοΚ κ. Θ. Κοτσώνης (κουμπάρος του πρώην Πρωθυπουργού κ. Κ. Σημίτη).

Στην Διοικούσα Επιτροπή που θα συντονίσει την πολιτική δράση , τις παρεμβάσεις και την οργανωτική ανάπτυξη του κόμματος, μέχρι το συνέδριο την ερχόμενη άνοιξη, συμμετέχουν και ορισμένα στελέχη που ανήκαν στον «καραμανλικό» πυρήνα, όπως οι κκ. Ν. Ταχιάος (πρώην μέλος της Κ.Ε. της ΝΔ) και Στ. Τσίφτης (περιφερειάρχης επί κυβερνήσεων Καραμανλή) και πρώην μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Ν.Δ.
Στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας, είναι ο επί σειρά ετών στενός συνεργάτης της κυρίας Μπακογιάννη, ο κ. Δ. Ζαφειριάδης (υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού), ο κ. Ι. Οικονόμου (εκπρόσωπος Τύπου) και ο κ. Π. Αντωνόπουλος (υπεύθυνος οργανωτικού) που θα συμμετέχουν στη Διοικούσα Επιτροπή.
Στο νέο σχήμα ορίστηκε και ο πρώην ευρωβουλευτής κ. Ι. Γκλαβάκης και η κυρία Βάσω Κόλλια (επί σειρά ετών μέλος της ΟΝΝΕΔ και γ.γ. Νέας Γενιάς επί κυβερνήσεων Καραμανλή) που διαθέτει πολυετή φιλία με την επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Ν.Δ. κυρία Μαριέττα Γιαννάκου. Θέση κατέλαβε και ο επιχειρηματίας κ. Δ. Γιαννουλάκης που υποστηρίχθηκε από την κυρία Μπακογιάννη για υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης και κατέλαβε την δεύτερη θέση, ξεπερνώντας τον υποψήφιο της Ν.Δ. κ. Ι. Πλακιωτάκη.
Επίσης στη Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχουν, οι κκ. Κ. Αναστόπουλος (Δήμαρχος Ύδρας), Γ. Ανδρέου (δικηγόρος, πρόεδρος δημοτ. συμβ. Δήμου Αράχωβας), Στεφ. Γεωργιάδης (επιχειρηματίας), Π. Καμάρας (πρώην δήμαρχος Πεύκης, μέλος της ΤΕΔΚΝΑ), Μιλτ. Καράτζης (επιχειρηματίας, μέλος Δ.Σ. ΣΕΤΕ), Θ. Καρβέλης (δικηγόρος), Ελπιδ. Παππάς (πολιτικός Μηχανικός), Ι. Σταύρου (οικονομολόγος) και Κ. Υφαντής (πανεπιστημιακός) και οι κυρίες Αθηνά Τραχήλη (κτηνίατρος -πρόεδρος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου), Ιουλία Κωστάκη (αρχιτέκτων – πολεοδόμος) και η κυρία Νίκη Αραμπατζή (δικηγόρος, μέλος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας και πρώην μέλος της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ)
*το βήμα online

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τωρα που την προσφωνουν κα.προεδρε θα πεθανει επιτελους ο Μητσοτακης;;;
    αλλα…τι λεω ουτε ο διαλος δεν τον θελει γιατι φοβαται μη του διασπασει τους κολασμενους χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog