Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ν. Λόης: “Ο κόσμος ψήφισε σωστά”

- Advertisement -

Ο επικεφαλής του κινήματος των “Ενεργών Πολιτών”, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για τα όσα διαδραματίστηκαν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο και την δήλωση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Μπάμπη Γεωργίου, αλλά και για την επόμενη ημέρα του δήμου.
“Ο κόσμος έκανε είδε το πρόγραμμα της Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών και είδε ότι έγιναν ελάχιστα σε σχέση με όσα είχαν εξαγγελθεί προεκλογικά: Δεν έγινε τίποτα ούτε για την μαρίνα, ούτε για τον Προαστιακό, αλλά και ούτε για τον υδροφόρο ορίζοντα”.  Απέφυγε να αναφερθεί στην κριτική του κυρίου Μάρκελλου ενώ τόνισε ότι το προεκλογικό πρόγραμμα του συνδυασμού “Με τους Πολίτες Μπροστά πρέπει να εφαρμοστεί σε συνεργασία με τους πολίτες “. ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO…

- Advertisement -

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μη στενοχωριέστε ρε παιδιά, το γιατρό γιατί τον εκλέξατε, κάτι θα θυμάται από χειρουργικές επεμβάσεις. Θα αναλάβει ο Λουκάς το ρόλο του χειρούργου!

  2. ρε μπλογκερς πλακα μας κανει ο νικο-λοης,ποιο κινημα ενεργων πολιτων μας τσαμπουναει συνεχεια και μ@λ@κιες.ποιοι το αποτελουν αυτο το κινημα; γιατι εγω ξερω οτι τα κινηματα εχουν κοσμο.αυτοι του κινηματος ενεργων πολιτων χωρανε σε τηλεφωνικο θαλαμο και περισσευει και χωρος.πλακα πλακα θα ηταν ενδιαφερον να μαθουμε απο ποσους αποτελειται αυτο το κινημα και ποιοι ειναι.

  3. ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΓΙΑΤΙ ΚΟΒΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ….ΝΙΚΟ ΛΟΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ,ΚΑΛΟ ,ΑΞΙΟ ,ΙΚΑΝΟ,ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ,ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΠΑΙΔΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ …

  4. ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
    ΝΙΚΟΣ ΛΟΗΣ ΠΑΝΟΣ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΟΣ ΤΕΛΟΣ!
    ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ 11 ΑΙΤΗΜΑΤΑ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΡΟΜΠΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ…
    ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ
    ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΜΦΩΝΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ;

  5. ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΛΟΗ.ΑΠΟ ΤΗ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΔΡΟΦΟΡΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ! ΑΝΟΧΗ ΚΑΜΙΑ!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ Κ.ΛΟΗ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΑΣ,ΑΝ ΤΑ ΒΡΗΤΕ ΣΚΟΥΡΑ.ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΠΑΥΛΟΥ.ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ

  6. 11:08 η απολυτη χαζομαρα απο οποια πλευρα και να το δεις.Απορω γιατι το εγραψες.Ακομη ως πιθανότητα να συμβει αυτο που λες δεν υπαρχει η αντικατασταση. Μα τοσο χαζομαρα;

  7. ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΜΕΝΟ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΟΗ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΚΑΝΑΣ ΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.
    ΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΛΙΟΨΗΦΙΑ. Ο ΛΟΗΣ ΠΟΣΟΥΣ ΣΤΑΡΟΥΣ ΠΗΡΕ? 100-200-300 -400 ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΔΙΑ ΤΟΥ 3 ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ Ο ΛΟΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 18000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΗΡΑ ΨΗΑΦΑ ΑΠΟ 100-200-ΤΟ ΠΟΛΥ 300 ΝΟΜΑΤΕΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ?
    ΡΕ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ?
    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΛΗΨΗΦΙΑ ΜΙΛΑΤΕ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ 100 ΟΙ 76 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ!!
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΑΛΟΓΡΑΜΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ,ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΟΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΗΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ, ΡΕ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ?
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ Ο ΛΟΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΕ ΣΚΠΟ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΜΑΡΙΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ?!
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΣΗΕΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ, ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΑ?
    ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ!! Ρε ΣΕΙΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΤΡΙΤΟΙ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ,ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ Ο ΚΑΡΦΛΑΣ Η ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΜΑΡΙΝΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΟΥΠΕ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ.
    Η ΣΥΜΟΡΙΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΥΡΙΕ ΛΟΗ, ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ…
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΑΖΕΨΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ, ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΒΡΙ… ΩΠ ΣΥΓΝΩΜΗ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΩ!

    O.γ.Α.τ.Δ

  8. re mixali des ligo ayto kai oloi eseis gia na mhn trelatho telios
    ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010
    Κύριε Λάμπρου ,
    Σε συνέχεια της ανάρτησης σας με τίτλο "με ένα γκάλοπ τους έκαψαν όλους τους γαλάζιους στο Λουτράκι" επιτρέψτε μου να την χαρακτηρίσω εντελώς ατυχή , διότι σαν μέλος της ΝΟΔΕ ΝΔ Νομού Κορινθίας σας ενημερώνω με απόλυτη γνώση ότι η νομαρχιακή δεν στήριξε με απόφαση της συντεταγμένα τον κύριο Πετρίτση παρόλο που το εν λόγω γκάλοπ τον έδειχνε πρώτο, το οποίο πραγματοποιήθηκε τον μήνα Ιούλιο και όχι τον Μάιο όπως αναφέρετε στην ανάρτηση σας , καθώς επίσης δεν στήριξε επίσημα και συντεταγμένα τον κύριο Παύλου.

    Όσον αφορά για μεμονωμένη στήριξη σε κάποιο συνδυασμό, σας ενημερώνω ότι τον κύριο Παύλου στήριξαν με την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο η κα Κατερίνα Οικονόμου μέλος της ΝΟΔΕ ΝΔ , κα Ζωή Λιόκοση – Μπάνου μέλος ΝΟΔΕ ΝΔ , η κα Πόπη Αγγελοπούλου Πρόεδρος Τ.Ο. Λουτρακίου καθώς και ο κ. Γιώργος Παπαγεωργίου Πρόεδρος Τ.Ο. Αγ. Θεοδώρων και τον κύριο Πετρίτση στήριξε η κα Μαίρη Τσαντήλα (γραμματειακή υποστήριξη ΝΟΔΕ).

    Με αυτό αποδεικνύεται περίτρανα ότι η ΝΟΔΕ επίσημα σαν κομματικό όργανο , όχι μόνο δεν στήριξε τον κ. Πετρίτση ως πρώτο βάσει του γκάλοπ , αλλά δεν στήριξε κανέναν υποψήφιο αφήνοντας ακόμα και μέλη της να αποφασίσουν ελεύθερα για το ποιόν θα στηρίξουν.
    Όσον αφορά για το κορυφαίο στέλεχος που επικαλείται η ανάρτηση σας παρακαλώ να μας πείτε το όνομα του προκειμένου να γνωρίζουμε τους κορυφαίους παράγοντες που θεωρούν ότι μπορούν να μιλούν εξ ονόματος προσωπικοτήτων που βρίσκονται σε μία αιρετή κομματική θέση μόνο και μόνο για να προσφέρουν ανιδιοτελώς υπηρεσίες στο κόμμα τους.
    Με τιμή
    Τσάκωνας Γιάννης
    Μέλος ΝΟΔΕ ΝΔ Κορινθίας apo diogenis prees
    h kiria poy leei deyteri den einai dimotiki ypalilos sti doykalp i kano lathos den einai paranomo ayto.

  9. σας τσουζει που ο λοης διεκδικει την μαρινα και αν γινει τα αφεντικα σας θα πρεπει να σκασουν 90 εκατ.ευρω αντε να δουμε πως θα ξεμπλεξετε στο σ.ε.

  10. νικο μην ακους κανενα τον σκοπο τους δεν τον πετυχαν να σε βγαλουν απο το δ.σ. περαστικα τους ολοι ξερουν ποσο τιμιος εισαι καλα εκανες και εφυγες μαζι με τους αλλους 6 συμβουλους απο τον γκιωνη αυτοι που προσπαθουν να ριξουν σκια πανω σε καθε τι τιμιο απετυχαν και φανικε στις εκλογες

  11. @1:08
    Παρότι το σχόλιο είναι άσχετο, ο κ.Τσάκωνας παραδέχεται για πρώτη φορά την ύπαρξη γκάλοπ υπέρ του Πετρίτση τον Ιούλιο, κάτι που οι κ.κ.του Παύλου διεύψεδαν τόσο καιρό για ευνόητους λόγους. Τι έκανε όμως ο κ.Τσάκωνας και η ΝΟΔΕ να στηρίξει τον Πετρίτση ως όφειλε? Το απόλυτο τίποτα.Τι έκανε λοιπόν η ΝΟΔΕ μετά το γκάλοπ? Γιατί έκανε λοιπόν η Ν.Δ το γκάλοπ? Τι ήθελε να δει? Γιατί δεν τράβηξε ο κ.Μιχαλολιάκος το αυτί του κ.Παύλου και να τον στείλει στην Περιφέρεια όπως πήγε πολλούς τέως και νυν Δημάρχους? Μήπως γιατί η φιλία τους κρατάει χρόνια? Γιατί δεν ακολούθησαν τα όσα με μανία υποστήριζε ο πρόεδρος Σαμαράς (περί νέων αυτοδιοικητικών κλπ,κλπ). Απεναντίας λοιπόν η ΝΟΔΕ και η Ν.Δ έδωσαν υπόγεια στήριξη στον Παύλου. Το γιατί το ξέρουν μόνο οι ορκισμένοι Παυλικοί που αναφέρονται στο κείμενο (Πόπη, Ζωή, Κατερίνα), ο κ.Κόλλιας (ο οποίος ήταν ο πρώτος που ανακοίνωσε επίσημα το γκάλοπ και που μετά το έθαψε), οι υποψήφιοι βουλευτές, ο κ.Μπαλάφας κ.λ.π, κ.λ.π.Κι έτσι έρχονται τώρα οι παραπάνω κύριοι και κυρίες και ο κ.Λάμπρου να διατρανώνουν ότι το γκάλοπ αποδείχθηκε λάθος και παραπλανήθηκαν. Αφού στήριξαν καλά καλά τον Παύλου πώς να μην αντιστραφεί το κλίμα!!! Ας άφηναν ανεπηρέαστους τους ψηφοφόρους της Ν.Δ (χωρίς τηλέφωνα, χωρίς καθοδήγησεις, χωρίς μεταμεσονύκτιες κατοίκον επισκέψεις) και θα έβλεπες τι θέση θα έπαιρνε ο κ.Παύλου!!!!!!!
    Τώρα ο κ.Τσάκωνας και τα εκλεγμένα όργανα της Ν.Δ στο Λουτράκι και στο Νομό μας είναι περήφανα για το χρώμα που πήρε ο Δήμος μας. Συγχαρητήρια κύριες και κύριοι!!! Να σας χαίρονται αυτοί που σας ψήφισαν!!!!!!!!!

  12. ΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΣ ΡΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΚΙΑ ΣΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΛΟΗ.
    ΝΙΚΟ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΕΣΥ ΕΦΥΓΕΣ ΣΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ.
    ΡΕ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΑ Δ.Σ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ 90 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΑΡΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΛΟΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…
    ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ-ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ
    O.γ.Α.τ.Δ

  13. Ρε Ο.γ.Α.τ.Δ μήπως Ν.Π.Ν.Γ? Βαρεθήκαμε την στείρα κριτική ανθρώπων που εκ του ασφαλούς απλά βρίζουν και αναθεματίζουν. Αν έχεις κατέβει στον πολιτικό στίβο και σε μαυρίσανε, κάτι ήξεραν. Αν δεν έχεις κατέβει και απλά κρίνεις από μακρυά την όποια δράση του οποιουδήποτε, είσαι ένας κηφήνας που κάνει κακό στο τόπο του και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να καυκαλίζεσαι όταν ψάχνεις εναγωνίως να δείς αν απάντησε κάτι στα κακόβουλα σου σχόλια.

  14. ρε 3 δεκεμβριου 11.19 ακομα δεν καταλαβες οτι δημαρχος ειναι ο λογοθετης και οχι ο ασχετος και παντα εκτος τοπου και χρονου γκιωνης;καταβε επιτελους καποια πραγματα και μην εισαι και τοσο κατινα…. ελεοοοοοςςςςς

  15. 4 δεκεμβριου9 .11 γιατι νευριαζεις θα σου φυγει το ντεκαπαζ τωρα ποιος απο τους δυο μας ειναι βλακας εσυ παραδεχεσαι οτι εχεις αφεντικα αρα μαλλον δεν ειμαι εγω οσο για το οπως το παει ο λοης δεν θα γινει τιποτα εσυ εκτος απο την μαρινα τι θα ηθελες ενα υδρο/ρειο μεγαλητερο απο της πολης μας κοντα στο καζινο π.χ. και θες να μας πησεις ρε φερεφωνο οτι εισαι πολιτης οσο για το αν ο λοης ειναι γραφικος γνωριζεις οτι υπαρχει ομοφωνη αποφαση δ.σ. που λεει μαρινα αρα ολο το δ.σ.γραφικο αρα και ολοκληρη η πολη αντε τωρα να μαγειρεψεις καμια μελετη για να μας πησεις

  16. αντε να ξεθαψετε κανενα προγωνο του λοη για να τον βαλετε στον γκιωνη μπας και οι πολιτες ξεγελαστουν καιαντι για τον νικο ψηφισουν τον μακαριτη βαλτε και κανενα διαστρεβλοτη της αληθειας να του κανει φτηνες απαξιωτικες επιθεσεις οπως η συμβολικη μυνηση που εκανε ο νικος στον τουρκο πιλοτο και αν ολα τα παραπανο δεν πιασουν γιατι σας πηραμε χαμπαρι πιαστητε χερι χερι κ τραγουδιστε το εχετε γεια βρισουλες

  17. θα ηταν ποιο τιμιο αν εβγαινε καποιο στελεχος του καζινο και ελεγε αν γινει η μαρινα μπορει να αντιμετωπισει προβλημα μια επιχηρηση που δινει εργασια σε τοσους ανθρωπους απο το να υποτιμουν την νοημοσηνη μας και τοτε δεν νομιζω να υπηρχε κανενας λουτρακιωτης να επεμενε

  18. απο τον Ιανουαριο θα αρχισουν οι απολυσεις στο καζινο για να δουμε τοτε τι θα κανει ο Λοης ο Λουκας ο Μουζακης και βεβαια ο Λογοθετης…
    στο καζινο τα εσοδα εχουν μειωθει τραγικα, και φυσικο ειναι αφου το καζινο ειναι μια επιχειρηση παροχης υπηρεσιων.
    για να σας δω τι θα λετε ολοι εσεις, εαν το καζινο θα εχει πολυ σοβαρα οικονομικα προβληματα και φυσικα ο δημος και οι εργαζομενοι.
    ο Λοης θα ζητα την μαρινα;
    εκτος απο την οικονομικη κριση μαλλον σε αυτον τοπο εχουμε και κριση βλακειας…
    (και μη μου πει κανεις 'εξυπνος"οτι δεν πειραζει το καζινο θα το παρει ο δημος γιατι θα πεσει πολυ μα πολυ γελιο)
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΚΙΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog