Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γ. Παύλου: Παθητική η στάση της ΓΣΕΕ απέναντι στον Σ.Ε.Β.

- Advertisement -

Παθητική χαρακτήρισε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λουτρακίου κ. Γιώργος Παύλου,

την στάση της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργαζομένων Ελλάδος αλλά και προσωπικά του προέδρου της κ. Γιάννη Παναγόπουλου, σχολιάζοντας την φημολογούμενη συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της ΓΣΕΕ και της Διοίκησης του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων αλλά και την πρόταση των Βιομηχάνων για απόκλιση του μισθού κατά 12% από τον ορισμένο μισθό στις Κλαδικές Συμβάσεις Εργασίας. Αν η ΓΣΕΕ συνεχίζει να στέκει παθητικά απέναντι στις αξιώσεις του ΣΕΒ τότε είναι πιθανόν μέτρα μείωσης των μισθών να επιβληθούν και στον ιδιωτικό τομέα με τεράστιες συνέπειες για τους εργαζομένους, την στιγμή που το 30% των Ελλήνων πολιτών ζουν ήδη κάτω από το όριο της φτώχειας, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παύλου.

korinthianews.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ FOULGOR ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΙ κύριοι και κυρίες ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

  2. Μόνο που στη φημολογούμενη συνάντηση ΓΣΕΕ και ΣΕΒ το θέμα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τέθηκε ως εξής:12% απόκλιση από τις Συλλογικές Συμβάσεις και καμία απόλυση για δύο χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog