Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΠΑΟ-Πανσερραϊκός 1-0 – Τι έγινε στα υπόλοιπα παιχνίδια

- Advertisement -

Σε εξέλιξη βρίσκεται το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανσερραϊκό, για τη 13η αγωνιστική. Μπροστά 1-0 στο σκορ οι “πράσινοι”, μετά από γκολ του Μπουμσόνγκ στο 16′. Διεκόπη για 20 λεπτά το παιχνίδι στο ξεκίνημα, λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας από δακρυγόνα που χρησιμοποίησαν οι αστυνομικές δυνάμεις -σε συγκρούσεις τους με οπαδούς έξω από το γήπεδο.

Στο ντεμπούτο του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, η Κέρκυρα επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, πήρε βαθιά ανάσα και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της, αφού νίκησε μετά από πέντε ματς.

Κάτι που δεν μπορούν να κάνουν οι «κυανέρυθροι», που βρίσκονται στην προτελευταία θέση της Σούπερ Λίγκας μετά από 13 αγωνιστικές. Στο 1-1 έμειναν Ηρακλής και Εργοτέλης, ενώ αυτήν την ώρα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά:

Σάββατο 4/12

Ηρακλής-Εργοτέλης 1-1

Ηρακλής και Εργοτέλης έμειναν στο 1-1, ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει κανέναν εκ των δύο ικανοποιημένο, αφού παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία, ενώ μέτρησαν κι από μία απώλεια (χτύπησαν οι Ντάνι και Λεάλ, αντίστοιχα). Ο Ρομάνο έβαλε μπροστά στο σκορ τους Κρητικούς στο 39’, με τον Λίμα να ισοφαρίζει με άπιαστο φάουλ για τον «Γηραιό» στο 52’.

Πανιώνιος-Κέρκυρα 0-1

Μία ακόμη -οδυνηρή- σαββατιάτικη ήττα γνώρισε φέτος ο Πανιώνιος στην έδρα του, αυτή τη φορά με σκορ 1-0 από την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Νίκη βάλσαμο για τους «Φαίακες», στο ντεμπούτο του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στον πάγκο τους. Στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, η ομάδα τξς Νέας Σμύρνης. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης από τον Φλαβίνιο στο 17’.
 
sport-fm.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog