Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εκτεταμένα επεισόδια σε Σύνταγμα και Προπύλαια

- Advertisement -

– ‘Ελεγχοι, προσαγωγές ακόμα και συλλήψεις νωρίτερα γύρω από τα Εξάρχεια
– Μικροσυμπλοκές στην Ακαδημίας – Μολότωφ στην πλατεία Συντάγματος
– Τρείς τραυματίες – Κλειστό έως αύριο στις 7 το πρωι το κέντρο της Αθήνας
Video από τα επεισόδια

Προσπάθησαν και το μεσημέρι ανεπιτυχώς να διαλύσουν και να αμαυρώσουν την ειρηνική πορεία μαθητών και δημοσίων υπαλλήλων στη μνημη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Αργότερα τα κατάφεραν. Μολότωφ στο Σύνταγμα. Οδοφράγματα στην Πανεπιστημίου. Εκαψαν ένα περίπτερο στην Κοραή. Πετροπόλεμος στα Προπύλαια μεταξύ των γνωστών κουκουλοφόρων και ανδρών της αστυνομίας.

Εως αυτή την ώρα όσοι επιχειρούν να μπουν στα Εξάρχεια περνούν από εξονυχιστικό έλεγχο, ενώ η αστυνομία έχει κάνει 33 προσαγωγές.

Οι εικόνες των επεισοδίων και των καταστροφών έκαναν και πάλι τον γύρο του κόσμου. Και οι Αθηναίοι θα έχουν το δικαίωμα να εξασκήσουν το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης από αύριο στις 7 το πρωί. Μέχρι τότε το κέντρο θα είναι αποκλεισμένο για τα ΙΧ.

Νωρίτερα, τρία άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα στα Προπύλαια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για έναν πολίτη τον οποίον ξυλοκόπησαν νεαροί στο Πάρκο του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Αθηναίων, επειδή τον θεώρησαν ως αστυνομικό της Ασφάλειας, μια γυναίκα που έπαθε σοκ όταν έσκασε δίπλα της φωτοβολίδα στη διασταύρωση των οδών Ιπποκράτους και Πανεπιστημίου και ακόμα έναν άνδρα που βρέθηκε τραυματισμένος στη γωνία Αιόλου και Σταδίου, όπου όμως δεν υπήρχαν αστυνομικοί και δεν γνωρίζουν τις συνθήκες τραυματισμού του.

Newsit

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μόνο που δεν ματώνει ο Γιωργάκης,ούτε ο κ.
    Παπουτσής πρώην Γραμματέας της ΕΦΕΕ,και τώρα
    υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ!!!
    Ούτε ντροπή,ούτε στράτα.Αλλά που να βρεθεί η
    ντροπή,για να έχεις κάτι τέτοιο,πρέπει να διαθέτεις και ανθρωπιά και αλληλεγγύη για τον
    συνανθρωπό σου….Αυτοί καριερίστες γεννήθηκαν
    και τέτοιοι θα πεθάνουν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog