Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι πιό παράξενοι γάμοι!!!

- Advertisement -

O λόγος που η πρώην στρατιωτικός Έρικα Λα Τουρ Άιφελ παντρεύτηκε το διάσημο μνημείο τον Ιούνιο του 2008 είναι ότι έζησε πολύ άσχημα παιδικά χρόνια. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε σε ντοκιμαντέρ του Channel Five, όπου ανέφερε πως είχε κακοποιηθεί από τον ετεροθαλή αδερφό της, ενώ οι γονείς της την είχαν εγκαταλείψει σε διάφορα ιδρύματα. Βέβαια, μετά από όλα αυτά, είπε πως… διατηρεί σχέση με κομμάτι φράχτη που φιλοξενεί στην κρεβατοκάμαρά της!

Ερωτεύτηκε το… μαξιλάρι του!

Αυτό είναι μόνον η αρχή. Ο Λι Τζιν Γιου ερωτεύτηκε τόσο πολύ το μαξιλάρι του, που αποφάσισε να το παντρευτεί. Το τεράστιο μαξιλάρι είχε τη μορφή της Fate Testarossa, της αγαπημένης ηρωίδας κινουμένων σχεδίων του Τζιν. Σε ειδική τελετή που έγινε στο Τόκιο, ο γαμπρός εμφανίστηκε κοστούμι, ενώ το μαξιλάρι φορούσε νυφικό! Κατά την διάρκεια μάλιστα του γάμου, το… μαξιλάρι ήταν… αμίλητο! Κιχ δεν έβγαλε…

Η γυναίκα μου η… κατσίκα!

Ήταν πριν από τέσσερα χρόνια όταν οι Αρχές του Σουδάν υποχρέωσαν έναν νεαρό να παντρευτεί μία κατσίκα με την οποία συνελήφθη να ερωτοτροπεί. Ο ιδιοκτήτης της κατσίκας δήλωσε πως άκουσε τις φωνές της κατσίκας μέσα στη νύχτα, βγήκε έξω από το σπίτι του να δει τι συμβαίνει και «έπεσε» πάνω στο μοιραίο! Λεπτομέρεια: Εναν χρόνο μετά η κατσίκα… πέθανε!

Παντρεύτηκε το Τείχος του Βερολίνου!

Σε ηλικία… μόλις 54 ετών, η Έιχα-Ρίτα Μπερλίνερ Μάουερ, παντρεύτηκε το Τείχος του Βερολίνου! σε ηλικία 54 ετών. Ο λόγος; «Βρίσκω τα μακρόστενα, λεπτά πράγματα με οριζόντιες γραμμές πολύ σέξι. Το Σινικό Τείχος της Κίνας είναι ελκυστικό, αλλά αρκετά παχύ – ο σύζυγός μου είναι πιο σέξι», είχε πει για το Τείχος…

Η… σκύλα νύφη το ‘σκασε!

Η σκυλίτσα που παντρεύτηκε πριν από λίγο καιρό ένας Ινδός αρχικά προσπάθησε να το σκάσει. Μετά όμως που την πλησίασε ευγενικά με νερό και κουλουράκια, εκείνη το ξανασκέφτηκε. Ο γαμπρός και η νύφη παντρεύτηκαν στην Ινδία και σύμφωνα με πληροφορίες, την υπόδειξη του έκανε ο αστρολόγος του, ως την μοναδική λύση για να εξιλεωθεί από τις αμαρτίες του!

Γάμος να ‘ναι….

Λίγο καιρό πριν και πάλι στην Ινδία, είχε προγραμματιστεί ένας απλός συνηθισμένος γάμος. Όλα έδειχναν ότι θα πάνε κατ’ ευχήν, μέχρι την στιγμή που στην περιοχή άρχισε να χιονίζει. Ο πραγματικός γαμπρός άργησε κι έτσι η νύφη, μια και δεν είχε ποιον να παντρευτεί, παντρεύτηκε ένα πήλινο δοχείο, διακοσμημένο με μία φωτογραφία του παρ’ ολίγον άντρα της.

Καψούρα” με το τρενάκι!

Πριν από λίγους μήνες, μια 33χρονη μουσικός από την Πενσιλβάνια ανακοίνωσε πως παντρεύτηκε το τρενάκι ενός λούνα παρκ, μετά από «φλερτ» δέκα ετών! Σήμερα, η Έιμι Γουλφ δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ με το τρενάκι, το οποίο νιώθει πως έχει κοντά της… πώς νομίζετε…Εχει πάντα μαζί της βίδες που έχει βγάλει η ίδια από αυτό και μία φωτογραφία του που τις θυμίζει όσα έχουν περάσει μαζί…

Παντρεύτηκε τον εαυτό της!

Η είδηση πως μία Βρετανίδα παντρεύτηκε ένα δελφίνι και ένας Ιάπωνας το ομοίωμα του εαυτό του, δεν εξέπληξε κανέναν, τέλος, μπροστά στην πιο «κουφή» είδηση για το θέμα μας που σας κρατήσαμε για το τέλος: Η Τσεν Γουέι-γι από την Ταϊβάν, αφού είδε κι απόειδε και γαμπρό δεν έβρισκε με τίποτα, αποφάσισε να παντρευτεί τον εαυτό της. Η 30χρονη υπάλληλος γραφείου από την Ταϊπέϊ παντρεύτηκε την αφεντιά της σε μία γαμήλια τελετή στην οποία παρέστησαν μόλις 30 άτομα. Το κόστος ανήλθε στα 5.000 δολάρια και φυσικά διαφημίστηκε μέσω ίντερνετ. Οσο για τον μήνα του μέλιτος; Σιγά που δεν θα πήγαινε. Πήγε ταξίδι μόνη της στην Αυστραλία!

Πηγή typos.com.cy

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog