Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Πάνθηρας είπε..για ΠΑΣΟΚ

- Advertisement -

Το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι ο δούρειος ίππος των Αμερικανών που χρησιμοποιήθηκε για να ανακόψει την άνοδο των αριστερών μετά την χούντα . Με φιλοαριστερό προσωπείο κλέβοντας αριστερά συνθήματα όπως «ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ» , «ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ» κατάφερε να παραπλανήσει όσους ήταν εξ αιτίας των τότε γεγονότων εν δυνάμει αριστεροί υιοθετώντας ένα ψευτοαριστερό προφίλ.
Στην ουσία το σχέδιο ήταν μακροχρόνιο φτάνοντας έως τις μέρες μας . Μόλις σήμερα κάποιοι από τους πατεράδες μας ή τους παππούδες μας αντιλαμβάνονται ότι το «Σ» στο ΠΑΣΟΚ ήταν ψεύτικο και στην πραγματικότητα υπήρχαν δυο δεξιά κόμματα που έπαιζαν με την αλλαγή της εξουσίας . Οι ευθύνες των αριστερών όπως έχω πει και σε άλλη ανάρτηση είναι τεράστιες γιατί δεν κατάφεραν να αναδείξουν την παραπλάνηση εγκλωβισμένοι στις εσωτερικές τους διαμάχες και κολλημένοι κατά γράμμα στο «ΚΕΦΑΛΑΙΟ» του ΜΑΡΞ που εκδόθηκε το 1867…αν δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις παλιότερες θεωρίες προσαρμόζοντάς τες στα σύγχρονα δεδομένα και αν δεν μπορείς να ενώσεις τους ομοϊδεάτες σου πως θα πείσεις τους υπόλοιπους ? Αν δεν εντοπίζεις το πρόβλημα σου νομίζεις ότι δεν το έχεις, τότε είσαι στάσιμος και μη εξελίξιμος .

ΠΑΝΘΗΡΑΣ

http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΗΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΛΕΨΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΕ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΗΛΘΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΕΙΡΕ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ LAMOGIUS-LAMOGIUS ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ …..ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΣΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ …..

  2. Δεν κατάλαβα που βρήκε ο κ.των 12:43 τις "Ανευ
    ουσίας και ανιστόρητες γενικολογίες",στο σχόλιο
    του Πάνθηρα.
    Ο Πάνθηρας και λίγα λέει,και για το ΠΑΣΟΚ και για την πολυ-τριχοτομημένη Αριστερά,της οποίας
    οι ευθύνες είναι τεράστιες,και ανάγωνται βαθιά
    στο παρελθόν.Και όπως λέει και ο κ. των 1:53
    δεν είναι καιρός για αναλύσεις,αλλά είναι πλέον
    καιρός,να βγούμε στο δρόμο για να σπάσουμε τον
    τον τρόμο του ΔΝΤ,του Αστυνοκού-χουντικού-
    κράτους και της ξευτίλας στην οποία μας έχει
    οδηγήσει αυτή η πουλημένη Κυβέρνηση.
    Μια καλή ευκαιρία ειναι μεθαύριο στις 15 του
    μήνα.
    Ηλίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog