Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ως πότε ρε ΑΟΛΑΡΑ ?

- Advertisement -

 

Κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις …
τα πάνω σου. Είναι κρίμα, πολύ κρίμα να πετάς βαθμούς από ομάδες που παίζουνε με γιόμες.  Θα μου πεις ήσουν άτυχος σήμερα στο Ναύπλιο. Εντάξει έπαιξες με δέκα παίχτες ένα ολόκληρο ημίχρονο, όταν ο διαιτητής υποψιάστηκε ότι ο Γκαρμίρης χτύπησε εκτός φάσης έναν αντίπαλο. Υποψιάστηκε γιατί είδε απλώς έναν παίκτη του Ναυπλίου στο έδαφος να σφαδάζει. Και είναι πολύ απλό σ΄αυτές τις κατηγορίες η κόκκινη κάρτα (50,00€ εισπράτει η ΕΠΟ από κάθε κόκκινη) να μοιράζονται αφειδώς. Όλα πρέπει να τα ζυγίζεις ΑΟΛΑΡΑ πριν μπεις στο γήπεδο.
Τέλος πάντων η ιστορία έγραψε Παναυπλιακός – ΠΑΟ Λουτράκι 1-0 με γκολ των γηπεδούχων στο 67΄ όταν παρόλο που πίεζε ο ΑΟΛ για να ανοίξει το σκορ, που το πέτυχε στο 59΄ ο Αποστολάκης και κακώς ακυρώθηκε ως οφσάϊτ, σε μια γιόμα πάλι του αντιπάλου και μια κακή απόκρουση ο Παναυπλιακός άνοιξε το σκορ.
Πίεσε πάλι η ομάδα και καλοχτυπημένο κτύπημα φάουλ του Κολιάκου απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Ναυπλίου, σουτ του Αντωνίου από τα 30 μέτρα έφυγε ελάχιστα άουτ, και η μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση ήρθε στο 90΄+ όταν από εκτέλεση κόρνερ του Κολιάκου προκλήθηκε σύγχυση στα καρέ του Παναυπλιακού και παραλίγο να χριστεί σκόρερ ο Πλούμπης.


Για τον ΑΟΛ έπαιξαν οι : Πλούμπης, Αντωνίου, Γκαρμίρης, Δημαράκης, Τσάτσος, Μαυρέλης, Νάστος, Μούτσος Αλ., Κολλιάκος, Αποστολάκηςμ Σακελαρίου. (Αλλαγές μπήκαν στο 2ο ημίχρονο οι Χρυσαφίδης και Παπαμετζελόπουλος)

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog