Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ομολογία σκάνδαλο έλληνα διαιτητή: “Έδωσα ανύπαρκτο πέναλντι υπέρ του Ολυμπιακού”

- Advertisement -

Ο ρέφερι του αγώνα Ολυμπιακού-Άρη, την περίοδο 2007-08 παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στον Κοβάσεβιτς

Ομολογία-σοκ; Για κάποιους που γεννήθηκαν χθες, ίσως και να ήταν. Για όσους ασχολούνται για χρόνια με το ελληνικό πρωτάθλημα, ήταν μία ακόμα επιβεβαίωση, πως η «παράγκα» δεν σταμάτησε ποτέ να «ζει και να βασιλεύει» στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. 2,5 περίπου χρόνια μετά, ο διαιτητής Ηλίας Μαζαράκος, παραδέχθηκε στο δικαστήριο (όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας METROSPORT) πως η απόφασή του να σφυρίξει πέναλτι υπέρ του Κοβάσεβιτς, σε ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη (τελικό αποτέλεσμα 1-0) ήταν λανθασμένη. Μία απολογία ενώπιο Θεού και ανθρώπων.

Πως έχουν τα πράγματα όμως. Την επομένη του αγώνα Ολυμπιακού- Άρη στο Καραϊσκάκη και μετά το «χειρουργείο» του εν λόγω ρέφερι, η εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, «Metrosport», είχε κυκλοφορήσει στο πρωτοσέλιδό της, με μία φωτογραφία του Μαζαράκου όπου φορούσε κόκκινο σαρίκι του Ολυμπιακού στο κεφάλι, από αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ του 1993 και ανέφερε «Εφόσον είσαι φίλος του Ολυμπιακού, θα έπρεπε να δηλώσεις κώλυμα από τους αγώνες της αγαπημένης σου ομάδας, έστω και σε νεαρή ηλικία». Ο διαιτητής κινήθηκε δικαστικά για το συγκεκριμένο δημοσίευμα, με την υπόθεση να εκδικάζεται χθες.
Τελικά, η εφημερίδα δικαιώθηκε (αθωώθηκαν οι εκδότες, οι διευθυντές και οι δημοσιογράφοι) με απόφαση του τριμελούς εφετείου Θεσσαλονίκης, όπου αποδείχτηκε ότι η φωτογραφία είναι γνήσια, ενώ σε ερώτηση που δέχτηκε ο ίδιος ο Μαζαράκος από τον ποινικολόγο, Δημήτρη Τσάκο, εάν είναι οπαδός του Ολυμπιακού, απάντησε: «Μπορεί και να είμαι…». Κάνοντας λοιπόν έναν σύντομο απολογισμό και με τα όσα ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας (και άλλα τόσα που ίσως δεν αποκαλυφθούν ποτέ) και δεν είναι «σκευάσματα» φαντασίας, όπως δεδομένα θα υποστηρίξουν στον σύλλογο του Πειραιά, ο Ολυμπιακός εκείνη την χρονιά πήρε 3 βαθμούς από την υπόθεση Βάλνερ και άλλους 2 από ένα αποδεδειγμένα και με μαρτυρίες «μαϊμού» πέναλτι του Μαζαράκου.
Η σούμα λοιπόν μιλάει για -5 βαθμούς, από τους 70 συνολικά που συγκέντρωσε εκείνη τη χρονιά ο Ολυμπιακός, τη στιγμή που η ΑΕΚ είχε 68 και ο Παναθηναϊκός 66. Δηλαδή ο ΟΣΦΠ θα μπορούσε κάλλιστα να έχει τερματίσει 3ος αντί 1ος ενώ αν δεχτούμε ακόμα πως στην υπόθεση του Βάλνερ, υπάρχουν κάποια… ελαφρυντικά και πάλι πλέον βρίσκονται εκτεθειμένοι στον Πειραιά. Αν αφαιρεθούν οι συγκεκριμένοι 2 βαθμοί από τον Ολυμπιακό, που πήρε με «πέτσινο» πέναλτι, η ΑΕΚ στην ισοβαθμία μαζί του (από 68 βαθμούς) υπερτερούσε. Η συγκεκριμένη υπόθεση έρχεται να προστεθεί στις πολλές κατά καιρούς μαρτυρίες ανθρώπων του χώρου, που συνδέουν τον Ολυμπιακό με… περίεργα πράγματα, με τελευταία την δήλωση του Ριβάλντο.


ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΗ ΦΑΣΗ

aek365.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πρεπει καποιος που δηλωνει οπαδος του ΟΣΦΠ ή του ΠΑΟ, οχι απλως να ντρεπετε, αλλα να νοιωθει συναμα και βλακας, μιας και ολοι γνωριζουν, με ποιο τροπο αυτες οι ομαδες εχουν παρει διαφορους τιτλους.

    Η απατη σε ολο της το μεγαλειο, ειναι οι δηθεν αυτες μεγαλες ομαδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog