Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μήτρογλου, Νέμεθ, Παπαδόπουλο ζητάει ο Πανιώνιος για Μανιάτη

- Advertisement -

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση του Μανιάτη, ο Πανιώνιος τον δίνει, αλλά ζητάει ως αντάλλαγμα για δανεικούς μέχρι το καλοκαίρι τους Μήτρογλου, Νέμεθ και τον αμυντικό μέσο, Γιάννη Παπαδόπουλο.

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να “κλείσει” από τον Γενάρη τον δεξιό μπακ του Πανιωνίου, Γιάννη Μανιάτη και οι ερυθρόλευκοι επισημοποίησαν, πλέον, το ενδιαφέρον τους στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

Οι κυανέρυθροι είναι θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη τους και μάλιστα τζάμπα (!), αρκεί να έρθουν με μορφή δανεισμού στην Πλατεία έως το τέλος της σεζόν οι Κώστας Μήτρογλου, Κρίστιαν Νέμεθ και Γιάννης Παπαδόπουλος. Ο Πανιώνιος βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος με 14 βαθμούς, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο υποβιβασμού, οπότε η ομάδα της Νέας Σμύρνης ζητάει με αυτόν τον τρόπο να ενισχυθεί δυναμικά τον Γενάρη, ώστε να παραμείνει στην Superleague.

Ο Ολυμπιακός θα απαντήσει μέσα στις επόμενες μέρες στην πρόταση του Πανιωνίου η οποία είναι ενδιαφέρουσα, καθώς ουσιαστικά οι ερυθρόλευκοι θα αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή τον 24χρονο δεξιό μπακ (12/10/86), Γιάννη Μανιάτη, δίχως να ξοδέψουν ευρώ στους κυανέρυθρους. Αρκεί, να παραχωρήσουν στους κυανέρυθρους με μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι του 2011 τους Κώστα Μήτρογλου, Κρίστιαν Νέμεθ και Γιάννη Παπαδόπουλο, οι οποίοι θα επιστρέψουν στον Πειραιά στο τέλος της σεζόν.

redplanet.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog