Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βραδιά Αστέρων…

- Advertisement -

Τον αγώνα ενάντια στη φτώχεια, τον οποίο εδώ και οκτώ χρόνια διοργανώνει ο ΟΗΕ με την πολύτιμη βοήθεια των Ζινεντίν Ζιντάν και Ρονάλντο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απόψε οι Έλληνες φίλαθλοι στο γήπεδο «Καραϊσκάκη». Εκτός βέβαια των πολλών και «μεγάλων» ονομάτων του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όσοι βρεθούν στο γήπεδο θα δουν και πολλούς παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Πλην των δύο «διοργανωτών», το «παρών» θα δώσουν οι Μαχαμαντού Ντιαρά μαζί με τον Ραούλ Αλμπιόλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι Ολλανδοί Χάιτινχα, Φαν Μπρόνκχορστ, Φαν Χόιντονκ και Ρόναλντ ντε Μπουρ, οι Πορτογάλοι Παουλέτα, Κόουτο και Σα Πίντο, αλλά και ο κάτοχος «Χρυσής Μπάλας» Πάβελ Νέντβεντ.

Από σήμερα το πρωί και μέχρι το μεσημέρι θα φτάνουν στην Αθήνα οι εκλεκτοί καλεσμένοι του Ολυμπιακού. Πρώτος απ’ όλους ο Ζινεντίν Ζιντάν μαζί με τον Ρονάλντο. Σιγά σιγά θα φτάσουν και οι υπόλοιποι. Ο Μαχαμαντού Ντιαρά μαζί με τον Ραούλ Αλμπιόλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ολλανδοί Χάιτινχα, Βαν Μπρόνκχορστ, Βαν Χόιντονκ και Ρ. ντε Μπουρ. Οι Πορτογάλοι Παουλέτα, Κόουτο και Σα Πίντο. Ο κάτοχος «Χρυσής Μπάλας» Πάβελ Νέντβεντ. Αντίθετα με τους προαναφερθέντες ο Ολυμπιακός ενημερώθηκε για μία πολύ σημαντική απουσία από το σημερινό φιλικό. Κι αυτή δεν θα είναι άλλη από του Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος θα έφερνε μαζί του και τους Λαμπάρντ, Μαλουντά. Η Τσέλσι δεν νίκησε την Τότεναμ (έχασε πέναλτι ο Ντρογκμπά) και δεν έδωσε άδεια στον 32χρονο επιθετικό να δώσει το «παρών» σήμερα στην Ελλάδα.

Από την «ερυθρόλευκη» πλευρά θα ξαναφορέσουν τη φανέλα των Πειραιωτών οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Γρηγόρης Γεωργάτος, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γιώγος Ανατολάκης, Αλέκος Αλεξανδρής, Ανδρέας Νινιάδης, Γιώργος Αμανατίδης και φυσικά οι νυν παίκτες της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω της 24ωρης απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς την Τρίτη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός μίσθωσε πούλμαν που θα μεταφέρουν από προγραμματισμένα σημεία τον κόσμο στο «Καραϊσκάκη». Λεπτομέρειες αναφέρονται στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog