Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΟ Ποσειδών – Φίλιππος Βέροιας: Αγώνας χάντμπολ με φιλανθρωπική αξία

- Advertisement -

Το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών του συλλόγου ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου στο πλαίσιο της αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την ιστορική ομάδα του Φίλιππου Βέροιας σας προσκαλεί να βρεθείτε κοντά στην ομάδα μας την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Λουτρακίου. Είσοδος Δωρεάν.
Με αφορμή τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων αναλαμβάνει με ιδιαίτερη χαρά, ενόψει και του αγώνα μας στον θεσμό του κυπέλλου, να πράξει το φιλανθρωπικό του καθήκον. Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας και του αθλητισμού γενικότερα να συνεισφέρουν οικονομικά στην προσπάθεια μας αυτή. Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει κουμπαράς του συλλόγου, όπου θα συγκεντρωθούν χρήματα για τη στήριξη του έργου του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ….γιατί όλα τα παιδιά αξίζουν ένα χαμόγελο.

Η παρουσία σας στο γήπεδο είναι σημαντική και η συνεισφορά σας πολύτιμη.

Τα χρήματα θα καταμετρηθούν από τους εκπροσώπους του τμήματος Χάντμπολ Κο Παλαιολόγο Κ. και Κο Τυφτικίδη Λ. και του Χαμόγελου του Παιδιού τον γιατρό Κο Καμμιλάτο Χ. και την Κα Μακροπούλου Μαρία αντίστοιχα.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το σωματείο μας φιλοξενεί την ομάδα του Φίλιππου Βέροιας στο Λουτράκι δείχνοντας έτσι τον σεβασμό του σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα.

Η φιλοξενία θα γίνει στο αρτιότερο αθλητικό κέντρο SportCamp με την ευγενική χειρονομία του Κου Καραβούλη Σ. Η πρόσκλησή μας έγινε με ιδιαίτερη χαρά από το ΔΣ του Φίλιππου Βέροιας.

Το αθλητικό κέντρο SportCamp πάντα με ιδιαίτερη ευαισθησία στα αθλητικά δρώμενα του τμήματός μας είναι πάντα κοντά μας και το αποδεικνύει με τις πράξεις του χρόνια τώρα!!

Καλέστε τους φίλους σας και ελάτε να ενισχύσετε την ομάδα μας. Η παρουσία σας είναι ανεκτίμητη.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog