Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αυτοκτόνησε λόγω… Τέρι!

- Advertisement -

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ράσντεν Ντάιαμοντ. Ο τερματοφύλακας της ομάδας, Ντέιλ Ρόμπερτς, αυτοκτόνησε όταν έμαθε ότι η αρραβωνιαστικιά του είχε σχέση με τον αδερφό του Τζον Τέρι, Πολ Τέρι.
Η απουσία του Ρόμπερτς από το γήπεδο για την αναμέτρηση της Ράσντεν με την Ίστγουντ Τάουν για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, παρότι ο ίδιος θα ξεκινούσε βασικός, δημιούργησε υποψίες στην αρραβωνιαστικιά του, Λίντσεϊ Κόουαν, η οποία επιστρέφοντας από τη δουλειά βρήκε την πόρτα κλειδωμένη από μέσα. Η Κόουαν κάλεσε την αστυνομία, η οποία βρήκε το πτώμα του Ρόμπερτς.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ρόμπερτς δεν άντεξε όταν έμαθε ότι η σύντροφός του είχε σχέση με τον συμπαίκτη του στη Ράσντεν, Πολ Τέρι, αδερφό του αρχηγού της Τσέλσι, Τζον Τέρι. Φίλος του Ρόμπερτς μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι ο Ρόμπερτς δεν άντεχε να γίνει ο νέος Γουέιν Μπριτζ, ο οποίος είδε τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Τσέλσι Τζον Τέρι, να έχει εξωσυζυγική σχέση με την τότε σύντροφό του Βανέσα Περονσέλ.

«Αισθανόταν ντροπή και ήταν στα πρόθυρα της κατάθλιψης. Αισθανόταν ότι είχε χάσει τα πάντα και ότι η Λίντσεϊ τον έκανε να μοιάζει σαν ηλίθιος», τόνισε φίλος του 24χρονου τερματοφύλακα.

Το ζευγάρι δεν βρισκόταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και η Λίντσεϊ είχε μετακομίσει στους γονείς της, πριν το καλοκαίρι επιστρέψει στο διαμέρισμα του Ντέιλ. Μάλιστα, η ίδια είχε τονίσει στο περιβάλλον της ότι παρά την απιστία της ήθελε να δώσει άλλη μία ευκαιρία στη σχέση τους.

Η αιτία του κακού, ο Πολ Τέρι. Χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών, ήταν συμπαίκτης με τον Ρόμπερτς πριν αφήσει την ομάδα και μετακομίσει στην Ντάρλινγκτον. Παρ’ όλα αυτά, πριν από τρεις εβδομάδες ο Ντέιλ είχε ζητήσει από τον προπονητή του να τον αφήσει να φύγει από τη Ράσντεν και να μετακομίσει κοντά στην οικογένειά του.

«Ο προπονητής τον έπεισε να παραμείνει στην ομάδα, ενώ ήταν χαρούμενος όταν του γνωστοποίησε ότι θα αγωνιζόταν την Τρίτη. Δυστυχώς, όμως, δεν εμφανίστηκε ποτέ», ανέφερε φίλος του.

Ο Λίντσεϊ, η οποία είναι απαρηγόρητη, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στον στενό της οικογενειακό κύκλο ανέφερε: «Ο Ντέιλ ήταν η αγάπη της ζωής μου. Δεν θα ξεπεράσω ποτέ τον θάνατό του».

Σοκαρισμένη με το γεγονός είναι όλη η Αγγλία, ενώ ο αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι, Άνταμ Τζόνσον που ήταν συμμαθητής του Ρόμπερτς, δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί. «Είμαι συγκλονισμένος, ήταν ένας καλός φίλος». Η Σίτι αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης τη Γιουβέντους και ο Άγγλος διεθνής θα αγωνιστεί προς τιμήν του φίλου του. «Θα αγωνιστώ προς τιμήν του Ντέιλ κι ελπίζω να αφιερώσω τη νίκη στη μνήμη του».

Φαίνεται πως η οικογένεια Τέρι έχει βάλει σκοπό με τις πράξεις της να προκαλεί την κοινή γνωμή. Αρχικά ήταν ο Τζον Τέρι, ο οποίος είχε συνάψει σχέση με τη σύντροφο του άλλοτε συμπαίκτη του στην Τσέλσι Γουέιν Μπριτζ, ενώ παλιότερα η μητέρα του είχε συλληφθεί να κλέβει από πολυκατάστημα, ενώ και ο πατέρας Τέρι είχε γίνει πρώτο θέμα όταν βίντεο τον έδειχνε να πουλάει ναρκωτικά σε μπαρ στο Έσεξ.  
http://www.gazzetta.gr/

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog