Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Και το 2011 στο Λουτράκι το Ακρόπολις

- Advertisement -

Το Λουτράκι θα είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει ξανά το Ράλι Ακρόπολις το 2011. «Στον αέρα» η επίσημη ιστοσελίδα του Ακρόπολις.

Εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό πως το Ράλι Ακρόπολις θα επιστρέψει το 2011 στο καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι και όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι του αθλήματος περιμένουν με ανυπομονησία να έρθει ο Ιούνιος για να ζήσουν ξανά στιγμές από τον αγώνα της χώρας μας. Ωστόσο, δε γνώριζαν σε ποια πόλη θα έπρεπε να μεταβούν, ώστε να το παρακολουθήσουν.

Αυτό έγινε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης και αποκαλύφθηκε πως το Λουτράκι θα είναι αυτό που θα φιλοξενήσει το σημαντικό αυτό γεγονός. Η εκδήλωσε πραγματοποιήθηκε παρουσία του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργου Νικητιάδη, επιβεβαιώνοντας την ενεργή παρουσία της Πολιτείας δίπλα στο event ύστερα από πολλά χρόνια.

Ο ίδιος δήλωσε πως «το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού θέτει υπό την αιγίδα του, προωθεί και στηρίζει το θεσμό του Ράλι Ακρόπολις», απηύθυνε χαιρετισμό και συνέχισε λέγοντας ότι «το υπουργείο θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια για τη διοργάνωση του αγώνα. Η πραγματοποίηση του Ράλι Ακρόπολις μετά από ένα χρόνο διακοπής είναι σημαντικό γεγονός, θα έχει προφανή θετικά αποτελέσματα για τον ελληνικό τουρισμό, αφού θα ενταχθεί στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων “κάθε εβδομάδα στην Ελλάδα”».

Από πλευράς τοπικής αυτοδιοίκησης το «παρών» έδωσαν ο απερχόμενος Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας, Γιώργος Γκιώνης, αλλά και ο Κώστας Λογοθέτης, που θα αναλάβει τα… ηνία του Δήμου από 1 Ιανουαρίου. Επίσης, παρών στην εκδήλωση ήταν και ο διαχειριστής της Club Hotel Casino Loutraki, Αντώνης Στεργιώτης, ο οποίος δήλωσε βέβαιος ότι οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και η επιχείρηση στο σύνολό της θα αντεπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις που έχει το Ακρόπολις.

Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Αγώνα, Βασίλης Δεσποτόπουλος, ανακοίνωσε την απόφασή του να αναθέσει τη διοργάνωση του αγώνα σε ιδιωτική εταιρεία που δημιουργήθηκε από τους Άρη Βωβό και Παύλο Αθανασούλα, με σκοπό να παρουσιάσουν ένα επιτυχημένο πρότζεκτ.

Ο πρώτος ανέφερε το πλάνο της νεοσύστατης εταιρείας κι επεσήμανε πως η δημιουργία της προέκυψε από σκέψη βασισμένη στην αγάπη που τρέφουν αμφότεροι στο Ράλι Ακρόπολις. Επίσης, η Αλυτάρχης του Ακρόπολις, Ανίτα Πασαλή, ανέπτυξε το αγωνιστικό μέρος λέγοντας πως θα υπάρξουν ειδικές διαδρομές από το παρελθόν την πρώτη μέρα, όπως το Ελευθεροχώρι, το Ρεγγίνι και Ελάτεια. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι «στον αέρα» βρίσκεται από σήμερα η επίσημη ιστοσελίδα του Ακρόπολις 2011, www.acropolisrally.gr/GR/2011/.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog