Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κ. Λογοθέτης: Ο μόνος μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα του δήμου

- Advertisement -

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό κέντρο του Λουτρακίου η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής αρχής του  νέου διευρυμένου Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Ο Κώστας Λογοθέτης, κάλεσε τους πολίτες του νέου δήμου να δηλώσουν το παρόν στην τελετή της ορκωμοσίας που θα σηματοδοτήσει την νέα αρχή για τον διευρυμένο Δήμο. Μία αρχή, που όπως δήλωσε ο κ. Λογοθέτης, θα έχει ως κεντρικό της χαρακτηριστικό την ενεργή συμμετοχή των πολιτών.
Παράλληλα ο κ. Λογοθέτης αναφέρθηκε στην φημολογία των τελευταίων ημερών περί προβλημάτων με τα οικονομικά του Δήμου, επισημαίνοντας πως από την πρώτη ημέρα που η νέα δημοτική αρχή αναλάβει τα καθήκοντά της θα διενεργήσει πλήρη καταγραφή των ταμείων του Δήμου και θα αναδείξει την οικονομική κατάσταση προκειμένου, όπως τόνισε, και οι πολίτες να γνωρίζουν σε τι βάση βρίσκεται η αφετηρία για το νέο ξεκίνημα.
Μάλιστα, τόνισε ότι η καταγραφή δεν πρόκειται να γίνει με κανένα αίσθημα αντιπαλότητας καθώς προσωπική επιδίωξη του κ. Λογοθέτη είναι η επίτευξη της συνεργασίας με όλο το Δημοτικό Συμβούλιο απέναντι στον μόνο αντίπαλο που δεν είναι άλλος από τα προβλήματα του δήμου.

korinthiannews.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog