Η Rachel Lennard ήταν μόλις δυο μηνών έγκυος, όταν οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι έπρεπε να περιμένει το χειρότερο. Για τρεις ολόκληρες μέρες…

εκείνη και ο σύζυγος της πίστευαν ότι είχε αποβάλει το μωρό που κυοφορούσε. Ωστόσο, με το που πήγαν στο γιατρό και η 27χρονη υποβλήθηκε σε υπέρηχο για να γίνει η διάγνωση, έμειναν έκπληκτοι καθώς διαπίστωσαν ότι το μωρό ήταν ζωντανό.

Η μικρή «Faith» έπρεπε να περάσει όμως και από ακόμα μια δοκιμασία: αντί να γεννηθεί κανονικά, γεννήθηκε πρόωρο μόλις 17 εβδομάδωνζυγίζοντας μετά δυσκολίας ένα κιλό, περίπου δηλαδή όσο ένας πάκος ζάχαρης.Προκειμένου να επιβιώσει, χρειάστηκε οι γιατροί να της χορηγούν ενέσεις στεροειδών και θεραπείες με οξυγόνο επί δυο ολόκληρους μήνες.

Το απίστευτο στην όλη υπόθεση ήταν ότι η μικρή «Faith» που σημαίνει «Πίστη», πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ακριβώς την ημέρα που ήταν προγραμματισμένο να γεννηθεί.

Η 27χρονη μητέρα της, που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη, δήλωσε: «Θα είναι τα καλύτερα μας Χριστούγεννα. Τα δάκρυα έδωσαν τη θέση τους στη χαρά».

lay-out.gr