Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βάνα Μπάρμπα: «ποτέ δεν έφυγε άντρας από εμένα»

- Advertisement -

Χορτάτη από θαυμασμό, αγάπη και έρωτα δηλώνει η Βάνα Μπάρμπα, προσθέτοντας πως δεν της έχει λείψει η συντροφικότητα. Πλέον, η ηθοποιός επικεντρώνει στην κόρη της και χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως τον άνδρα της ζωής της!
«Δεν υπάρχει άνδρας που να έφυγε από εμένα. Ποτέ!», λέει η Βάνα στην εφημερίδα «Έθνος» και αποκαλύπτει ότι έχει μπει στον πειρασμό να παντρευτεί για να την συντηρεί κάποιος. «Αλλά κάνω και το κέφι μου, η δουλειά μου είναι το κέφι ζωής. Αν ήταν να συμβιβαστώ, θα είχα κάνει έναν πλούσιο γάμο», προσθέτει.

Ούσα μητέρα πλέον, η ηθοποιός τονίζει πως αυτό που την ενδιαφέρει είναι να μεγαλώσει σωστά την κόρη της, στην οποία δεν δίνει συμβουλές αλλά κινδυνεύει να την κακομάθει «από την υπερβολή μου να της δίνω πολλή αγάπη». Επίσης, λέει ότι δεν θέλει να την δει να γίνεται ηθοποιός για να μην περάσει όσα πέρασε η ίδια!

«Είμαι χορτάτη από θαυμασμό, έχω γεμίσει από αγάπη και έρωτα», συνεχίζει η Βάνα και συμπληρώνει ότι δεν της λείπει η συντροφικότητα. «Δεν ανήκω σε κανέναν. Ανήκω στον εαυτό μου. Αν κάποιος με δεχτεί με την τρέλα μου, την υπερβολή μου, τον αυθορμητισμό μου, τότε θα του ανήκω γιατί θα αγαπήσει τα λάθη μου», λέει.

Παράλληλα, η ηθοποιός δεν διστάζει να παραδεχθεί πως έχει περάσει δύσκολα λόγω έλλειψης χρημάτων. «Πολλές φορές δεν είχα να φάω… Έχω ξεμείνει από χρήματα -πρόσφατα έμεινα με 20 ευρώ στην τσέπη», εξομολογείται και καταλήγει: «τι νομίζουν όλοι; Ότι τα λεφτά τρέχουν με ουρά; Τα λεφτά σε εμάς είναι ένας μικρός θάνατος, αλλά θεωρώ ότι την ώρα που θα ξεπουληθώ για να πάρω μεγάλα ποσά θα έχω τελειώσει κιόλας».
*star.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog