Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ουίσκι με την φάτσα του Γκοβού έκανε δώρο στον ίδιο ο Σισέ!

- Advertisement -

Ανταλλαγή δώρων μεταξύ των παικτών έγινε σήμερα στην Παιανία.

Την πρωτοβουλία αυτή πήρε ο Τζιμπρίλ Σισέ στο γεύμα της Βουλιαγμένης…, θέλοντας να γλυκάνει το κλίμα μεταξύ των παικτών που ήταν αρκετά βαρύ μετά τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις.
Ζωντανά ποντίκια, ουίσκι και τσιγάρα, καθρευτάκια της Μπάρμπι και διάφορα άλλα, έφεραν το γέλιο στους παίκτες μετά από καιρό.
Ο Τζιμπρίλ Σισέ, δείχνοντας πόσο θέλει την ανάκαμψη της ομάδας και για ποιο λόγο είναι αρχηγός, έκανε αυτή την πρόταση που βρήκε αρκετούς αποδέκτες, όχι όμως όλους, αφού κάποιοι δεν αγόρασαν δώρο, άρα και έμεινα χωρίς δώρο. Το γέλιο όμως που έπεσε ήταν αρκετό. Ο πρωτομάστορας Σισέ, έδωσε στον Γκοβού μια κούτα με τσιγάρα και ένα «Famous» με τη φάτσα του «Σιντ».
Ο Νίνης παρέδωσε στον Λέτο μια τσάντα με τέσσερις μπάλες… λέγοντας του «Κάθε φορά που την παίρνεις, θες και μια»! Στον Λουίς Γκαρσία δόθηκε ένα καθρεφτάκι της Barbie λόγω της μανίας που έχει με την κόμη του! Ο Έμπεν έδωσε στον Ζεσουάλδο Φερέιρα ένα FIFA MANAGER 2011 για να μάθε να προπονεί.
Ο Γιώργος Καραγκούνης παρέλαβε μία τσάντα με ποντίκι λόγω των αυτιών του, ενώ στον Αντώνη Πετρόπουλο δόθηκε ένα λουράκι για την σκυλίτσα του που όλο την ψάχνει. Στον Μαρίνο δόθηκε ένα βιβλίο για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής και ο Νταμιέν Πλεσί «κέρδισε» με την αξία του ένα κουτί δημητριακά λόγω του τεράστιου κολλήματος που έχει με αυτά. Τέλος, στον Tζιμπρίλ Σισέ δόθηκε ένα τηλεκατευθυνόμενο για ευνόητους λόγους…
* πηγή : tromaktiko

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog