Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Χρόνια Πολλά γεμάτα υγεία και χαρές.

- Advertisement -

Αγαπητοί Συνδημότες,
Η ορκωμοσία και η επικείμενη ανάληψη των καθηκόντων μας στο νέο συμβούλιο το Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων μου δίνει την ευκαιρία να απευθυνθώ και πάλι σε εσάς με αίσθημα ευθύνης.
Πρωτίστως εκφράζω ειλικρινείς ευχαριστίες σε όσους με την ψήφο τους με ανέδειξαν με μεγάλη διαφορά πλειοψηφούντα σύμβουλο του συνδυασμού Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση. Η τιμή αυτή μετατρέπει τις υποσχέσεις σε υποχρεώσεις και τις εξαγγελίες σε δεσμεύσεις, για ευσυνείδητη και ανιδιοτελή προσφορά με γνώμονα το κοινό συμφέρον.
Εύχομαι σε όλους χαρούμενα Χριστούγεννα. Είθε η Γέννηση του Θεανθρώπου να σημάνει ηθική και οικονομική αναγέννηση για κάθε έναν ξεχωριστά και να σηματοδοτήσει ένα δημιουργικό Νέο Έτος, με ανάπτυξη και ευημερία στον τόπο μας.
                                                                 
Χρόνια Πολλά γεμάτα υγεία και χαρές.

Δημήτρης Σπ. Στάμου
   Δημοσιογράφος
Δημοτικός Σύμβουλος

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ &ΑΓΑΠΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!!!

  2. Μπλογκερ γιατί κόβεις σχολιάκια για την Ποπίτσα. Δεν την ξέρεις καλά γι'αυτό τα κόβεις…….. Όταν ακούς την Πόπη να λέει "Δημήτρη μου ….." κράτα μικρό καλάθι. Κάτι ετοιμάζει από πίσω…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog